SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Únor 2025, 21:38

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tel.seznam T39m vs W800i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tel.seznam T39m vs W800i  (Zobrazeno 3088 x)
Trolik
Anonym
« v: 10. Èervenec 2006, 11:58 »

Narazil jsem na takovej problém a nevím co s ním.
Kdy¾ si chci poslat pøes Bluetooh ze SE W800i celý telefonní seznam do mého druhého telefonu Ericssonu T39m, tak se spojení navá¾e úplnì bez problémù, zaène pøenos, ale po nìkolika pøevedených kontaktech se T39ka restartuje. Zkou¹el jsem to i pøes infraport, ale dìlo se to samé. Nevìdìl by jste nìkdo jak na to? Popøípadì pøes jaký prográmek bych ten tel seznam dostal z W800i do PC a následnì do T39m?
Vím ¾e to funguje pøes prográmek "MobilEdit", ale tel seznam se mi ukládá jinak (prohozené jména a pøíjmení) ne¾ jak ho do nìj dostanu z W800ky,tak¾e ten zavrhl. Embarrassed
ulo¾ena
p.potrava
Anonym
« Odpovìï #1 v: 10. Èervenec 2006, 23:09 »

A zkosel si pres mbil edit hodit ty kontakty do W800i?? jestli jsou orád otocene?? a jeste jedna moznost MyPhoneExplorer stahnes ho na semanii.
ulo¾ena
mars
Anonym
« Odpovìï #2 v: 10. Èervenec 2006, 23:40 »

Pøesnì tohle nám dìlala K600, a nakonec ode¹la úplnì a pomohl jedinì servis. Ka¾dopádnì to zkus pøes poèítaè pomocí synchronizace MS Outlook, a ofic. sw od SE. Synchronizace bezproblémù ¹lapala u¾ na T39, a ani jeden nemá problém s øazením dle jména/pøíjmení. Co se týká toho prohození, má¹ v obou mobilkách nastaveno stejnì øazení pøi synchronizaci?  Mrknutí
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tel.seznam T39m vs W800i
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.006 sekund, 15 dotazù.