SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
09. Únor 2025, 18:57

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahrání èehokoliv do T230 z PC
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nahrání èehokoliv do T230 z PC  (Zobrazeno 15021 x)
smicma
Anonym
« Odpovìï #15 v: 05. Øíjen 2005, 13:46 »

dobry den mam se t230 a koupil jsem si k nìmu datový kabel/ne usb/:)
po spu¹tìní programu sendfile a pokusu o posílání souborù se zobrazí nápis:
Unable to open OBEX session.
Neví nìkdo co to mù¾e být? ani sendfile 2 mi nefunguje......
Ke kabelu jsem ¾ádný soft nedostal.
Díky
ulo¾ena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Mu¾
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 857

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #16 v: 08. Øíjen 2005, 12:54 »

Máte korektnì nainstalované ovladaèe, které byly souèástí balení s kabelem?
ulo¾ena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce ¹éfredaktora SEMania.cz

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
fireice
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 425

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 11. Øíjen 2005, 01:14 »

Máte korektnì nainstalované ovladaèe, které byly souèástí balení s kabelem?
Martine ¹patnì sis to pøetl  Lips sealed Tazatel pí¹e, ¾e ¾ádnej soft ke kabelu nedostal! A zpìt k tématu. T230ka nepodporuje OBEX.To znamená ¾e z nìj nestahnete  pøes kabel do PC obrázky,schémata,melodie.Tel seznam,zprávy a hovory to naèíst umí . Z compu do founu po¹lete cokoli vèetnì her! Mám to osobnì odzkou¹eno.Pou¾ívam program SendFile1 (hry,melodie,spoøièe),nebo MMS Home Studio,Sony Ericsson Image Editor (obrázky,text).K té chybové hlá¹ce ohlednì "OBEX file",myslim ¾e to chce vypnout "OBEX file" pøímo v nastavení programu.
ulo¾ena

SEManiak Fire
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 857

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #18 v: 11. Øíjen 2005, 04:44 »

ok, ¹patnì jsem si to pøeèetl. Zkuste si tedy stáhnout ovladaèe z www.mobileaction.com
ulo¾ena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce ¹éfredaktora SEMania.cz

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #19 v: 11. Øíjen 2005, 16:56 »

Pokial tam budu ovladace pre dany kabel, ale podla mna pre klasicky com kabel ovladace nepotrebujes a ani nie su. Je to iba pre usb, irda ci pre BT, ale pre BT iba vo W98, ci nizsom. Klasicky com kabel by mal fachcit, no potrebujes kabel kompatibilny pre T2320, napr. pre T29, a nie starsi typ. Mozno bude chyba tam.
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
fireice
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 12. Øíjen 2005, 01:40 »

Pokial tam budu ovladace pre dany kabel, ale podla mna pre klasicky com kabel ovladace nepotrebujes a ani nie su. Je to iba pre usb, irda ci pre BT, ale pre BT iba vo W98, ci nizsom. Klasicky com kabel by mal fachcit, no potrebujes kabel kompatibilny pre T2320, napr. pre T29, a nie starsi typ. Mozno bude chyba tam.
  Mám doma kabel do COMu  od "CPA" a ovladaèe k tomu byly.Bez nich ani COM kabel nepojede.
ulo¾ena

SEManiak Fire
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #21 v: 12. Øíjen 2005, 20:03 »

Mám doma kabel do COMu  od "CPA" a ovladaèe k tomu byly.Bez nich ani COM kabel nepojede.
Tak mi ich posli mailom, zidu sa mi i ja mam Com kabel, ale od Freegsmteam a ti davaju ku nemu CD, ktore si lem nozete roztocit na prste a nic  na nom dokopy nie je.
ulo¾ena

Yeger
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 166

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 10. Prosinec 2005, 15:19 »

Kabel mám nainstalován, ale stále mi nejde poslat do mobilu T230 s FW T290 ¾ádný soft. Døíve pøed touto úpravou mì to chodilo. Mù¾e sem nìkdo dát spolehlivý návod? Kabel je odzkou¹en na K500 a K700, funguje. Telefon to najde i oznaèí jako T290, ale pøi odesílání Connection status vyhodí hlá¹ku Failed to connect.  Cry
Win XP SP2, SendFile 2.
 Sad
« Poslední úprava: 10. Prosinec 2005, 15:25 od Yeger » ulo¾ena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #23 v: 12. Prosinec 2005, 19:50 »

jo, to jsem psal ja
No v FMA - cku musis zaskrtnut nepouzivanie Obexu v Nastaveniach programu, potom by to malo stiahnut telefonny zoznam.
ulo¾ena

TracThorr
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #24 v: 30. Bøezen 2006, 10:15 »

jo, to jsem psal ja
No v FMA - cku musis zaskrtnut nepouzivanie Obexu v Nastaveniach programu, potom by to malo stiahnut telefonny zoznam.

Nechci tady psát nìjaký bludy, proto¾e to nemù¾u zrovna teï ovìøit, ale mám za to, ¾e takhle se dá naèíst akorát telefonní seznam ze SIMky, ale ten co je v telefonu (výchozí) se nenaète - problém s OBEXem stejnì jako u stahování souborù z telefonu.
ulo¾ena

A2628s => T230 => K300i => K750i + K810i
Nokia is totaly shitty!
fireice
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 31. Bøezen 2006, 01:01 »

jo, to jsem psal ja

Nechci tady psát nìjaký bludy, proto¾e to nemù¾u zrovna teï ovìøit, ale mám za to, ¾e takhle se dá naèíst akorát telefonní seznam ze SIMky, ale ten co je v telefonu (výchozí) se nenaète - problém s OBEXem stejnì jako u stahování souborù z telefonu.
Ne,tak to neni.Naèítá to normálnì seznamy oba (v telefonu i na SIMce)
ulo¾ena

SEManiak Fire
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #26 v: 02. Duben 2006, 04:55 »

jo, to jsem psal ja

Suhlas s fireice, no niekedy kontakty zphonu nacita az poaktualizacii, ci synchronizovani medzi fma a mt.
ulo¾ena

TracThorr
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #27 v: 06. Duben 2006, 11:11 »

jo, to jsem psal ja

Suhlas s fireice, no niekedy kontakty zphonu nacita az poaktualizacii, ci synchronizovani medzi fma a mt.

jj, omlouvám se za fabulaci, hned jak sem mìl mo¾nost, tak sem se o tom pøesvìdèil, ¾e to naèítá oba seznamy
ulo¾ena

A2628s => T230 => K300i => K750i + K810i
Nokia is totaly shitty!
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nahrání èehokoliv do T230 z PC
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 17 dotazù.