SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
25. Leden 2025, 07:43

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142487 pspvk v 10023 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Nahrání èehokoliv do T230 z PC
Strana: [1] 2  Ve
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Nahrání èehokoliv do T230 z PC  (Zobrazeno 14983 x)
Aboli.A
U¾ivatel
Pspvk: 1

Zobrazit profil
« v: 09. erven 2005, 12:00 »

Mù¾e mi nìkdo øíct jak nahrát pøes USB kabel cokoliv do T230. Zkusil jsem snad v¹echny programy, ve kterých to má jít, ov¹em marnì. Prosím o radu od zasvìceného èlovìka!!!!!!!!
uloena
mart
U¾ivatel
Pspvk: 4

Zobrazit profil
« Odpov #1 v: 10. erven 2005, 15:57 »

1) nainstalovat ovladaè od USB kabelu, který vytvoøí virtuální COM port
2) soft pro komunikaci - doporuèuji program FMA

pro T230 je nutné nastavit (vycházím z èeské verze) v Nástroje->Nastavení->Pøipojení:
Volbu sériový/virtuální port
zvolit port (nejspí¹ to bude COM3 nebo vy¹¹í)
rychlost 9600
RTS a DTR na Handshake
Potom ji¾ by mìlo spojení s mobilem probìhnout bez problémù.
uloena
MartinChroust
Redaktor
Pohlav: Mu
Telefon: XPERIA X10
Pspvk: 857

Zobrazit profil WWW
« Odpov #2 v: 02. ervenec 2005, 07:16 »

Já bych doporuèil program Send File 2 pro nahrání souborù do T230. Samozøejmì po správném nainstalování USB kabelu.
uloena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zástupce ¹éfredaktora SEMania.cz

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
Novice
Anonym
« Odpov #3 v: 15. ervenec 2005, 13:03 »

Poraïte, prosím. Skú¹am dosta» do T230 súbory (obrázky, hudbu atï.) cez USB kabel prostredníctvom programu FMA 2.1. Program mi pri ¹tarte nechce naèíta» vnútornú pamä» (SIM áno) a Súbory. Vypisuje to chybu pre OBEX synchronizáciu. Èo to vlastne je a èo s tým robi»? Ïakujem za pomoc.
uloena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpov #4 v: 15. ervenec 2005, 16:28 »

Pro poslání souborù potøebujete program Send File 2, T230 toti¾ nepodporuje OBEX pøenos souborù, tak¾e soubory z telefonu ani telefonní seznam naèíst nelze
uloena

student Vysoké ©koly Báòské - Technické univerzity Ostrava, obor Mobilní technologie
Novice
Anonym
« Odpov #5 v: 15. ervenec 2005, 19:22 »

S telefónnym zoznamom v¹ak zasa nema problém program MOBILEdit! (mo¾no nevyu¾íva OBEX, ktovie), tento zasa nedoká¾e prenies» súbory z PC do MT! Skú¹al som aj program SendFile, ale nemo¾em ho rozchodi» Embarrassed. Díky za odpoveï.
uloena
Novice
Anonym
« Odpov #6 v: 17. ervenec 2005, 22:33 »

E¹te jednu otázku. Nejde mi program SendFile preto, ¾e v pozadí be¾í Mobile Phone Monitor R2A a ja mám v telefóne firmware R4A... Súvisí to nejak? Program SendFile je asi jediný pomocou, ktorého dostanem dáta do SE T230??? Cry
uloena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pspvk: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpov #7 v: 19. ervenec 2005, 11:25 »

E¹te jednu otázku. Nejde mi program SendFile preto, ¾e v pozadí be¾í Mobile Phone Monitor R2A a ja mám v telefóne firmware R4A... Súvisí to nejak? Program SendFile je asi jediný pomocou, ktorého dostanem dáta do SE T230??? Cry
Asi preto. Neviem ci mas nastavene automaticke konektnutie k t230-tke cez Mobil edit, ale vypni si to. Mimochodom nainstaluj si aj support softwer z off. stranky se. Najdes ho v sekcii podpora kde zadas t230 v global support a tam si potom vyberies softwer, aby pc vedelo s kym ma do cinenia. A konektni to cez SendFile, no musis v nom isto nastvit port a potom pojde vsetko ok. Malo by. Ak bude problem. Daj vediet. A co sa tyka toho OBEXu mas pravdu. Preto ani neprenesies subory naopak z mt do pc. Chcelo by to mozno nejakeho programove zdatneho vyvojara a soft pre t3xx. t2x0
uloena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Jakub
Anonym
« Odpov #8 v: 19. ervenec 2005, 15:53 »

Pro poslání souborù potøebujete program Send File 2, T230 toti¾ nepodporuje OBEX pøenos souborù, tak¾e soubory z telefonu ani telefonní seznam naèíst nelze
To je pìkná blbost, ¾e z t230 nedostanu do pc p¾es FMA 2 te. seznam !!!!!!!!!!!!!! Normálnì to jde !!!!!!
uloena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpov #9 v: 19. ervenec 2005, 20:59 »

To je pìkná blbost, ¾e z t230 nedostanu do pc p¾es FMA 2 te. seznam !!!!!!!!!!!!!! Normálnì to jde !!!!!!
Jasne ye to ide, ale odporucam pren veryiu starsiu 01.35 alebo tak nejak. Preco bz nemalo akide i na t310.
uloena

MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpov #10 v: 22. ervenec 2005, 07:27 »

Mohu øíci za sebe, ¾e jednou se mi to povedlo ale ji¾ nikdy více ani s novou ani se starou verzí
uloena

mart
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #11 v: 23. ervenec 2005, 12:22 »

No ja z t230 dostanu tel. seznam, odeslane/prijate zpravy, hovory a zalozky. Jinak nic (bohuzel).
uloena
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #12 v: 24. ervenec 2005, 09:53 »

No ja z t230 dostanu tel. seznam, odeslane/prijate zpravy, hovory a zalozky. Jinak nic (bohuzel).
Nic ine ani nedostanes, lebo t230 nepodporuje obex a vacsina dalsich funkcii je zalozenych prave na obexe, a to hlavne filesy.  No odoslat nieco z pc do mt by malo ist aj cez tento program, ale stiahnut to nejde. Jedine cez mms a email. S t310 som mal taky maly trik na odosielanie suborov cez tento program, pomocou key pad a sledovania displeya telefone. Ale to bolo cez irda.
uloena

mart
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #13 v: 27. ervenec 2005, 17:58 »

no jiste, ja jen reaguji protoze tu nekdo psal ze mu nejde nacist ani tel.seznam
uloena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpov #14 v: 05. Srpen 2005, 19:44 »

jo, to jsem psal ja
uloena

Frum SEMania.cz

uloena
Strana: [1] 2  Ve
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Nahrání èehokoliv do T230 z PC
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.01 sekund, 17 dotaz.