SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Září 2019, 19:17

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Jimm ICQ na Orange SK na K600i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jimm ICQ na Orange SK na K600i  (Zobrazeno 9071 x)
Wanthom
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 3



Zobrazit profil
« v: 22. Květen 2006, 07:49 »

Nejak sa mi nedarí spojazdniť na Orange SK na SE K600i ICQ klient Jimm (verzia 0.4.3). Orange World mi normálne funguje. Skúšal som aj default aj MIDP2 verziu a nič. Pritom keď som to skúšal na Siemens CX75, tak tam verzia pre Siemens šla hneď na prvý krát. Neviete kde môže byť problém?
Ďakujem. Smajlík
uložena
jajk0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i
Příspěvků: 177



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Květen 2006, 18:00 »

Nejak sa mi nedarí spojazdniť na Orange SK na SE K600i ICQ klient Jimm (verzia 0.4.3). Orange World mi normálne funguje. Skúšal som aj default aj MIDP2 verziu a nič. Pritom keď som to skúšal na Siemens CX75, tak tam verzia pre Siemens šla hneď na prvý krát. Neviete kde môže byť problém?
Ďakujem. Smajlík

skus nejako blizsie napisat co ti to pise. ale skus kuknut tu http://www.fony.sk/forum/viewtopic.php?t=632&postdays=0&postorder=asc&highlight=jimm&page=4  Mrknutí
uložena


T10s -> T28s -> T310 -> T68i -> K700i -> [email protected] -> W580i
Juraj Pistansky
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 23. Květen 2006, 14:03 »

a mas spravne nastaveny pristup na net? nesmies pouzit profil pre orange world...mne ide posledna verzia ok
uložena

k600i R2BA019
[email protected]
Anonym
« Odpověď #3 v: 23. Květen 2006, 20:18 »

a mas spravne nastaveny pristup na net? nesmies pouzit profil pre orange world...mne ide posledna verzia ok
prosím ťa napíš všetko jak máš nastavené a akú verziu používaš, lebo ja mám tiež k600i s 3G kartou a ne a ne to rozchodiť
uložena
Juraj Pistansky
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 29. Květen 2006, 08:25 »

mama vytvoreny datovy ucet internet a v nom apn : internet nic viac...profil internetu mam orange internet a tam pripojit pomocoi unternet...a v profile internetu si vyber orange internet..potom to ide ked je tam orange wap tak to nejde...jimm mam 0.5.130506
uložena

k600i R2BA019
Wanthom
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 3



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 02. Červen 2006, 20:16 »

No konečne sa mi to podarilo rozbehať, dokonca s novšou verziou, ale musim prepínať medzi Internet, čo som si vytvoril podľa Jurajovho návodu a medzi Orange World keď chcem ísť cez Operu mini na webstránky. Nedá sa to nejak nastaviť aby šli oba programy?
uložena
jonza
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini
Příspěvků: 762



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 03. Červen 2006, 14:33 »

Nevim, ale ja mam jeden profil pro oba programy, zkus si poslat sms z www SE na nastaveni internetu, s tim by to melo jet bez problemu.
uložena
Skaaa
Anonym
« Odpověď #7 v: 30. Říjen 2007, 20:17 »

Dajte mi prosim niekto stranku pre stiahnutie ICQ
uložena
spacesko
Anonym
« Odpověď #8 v: 25. Červen 2008, 10:41 »

Kód:
jimm-constructor.net.ru/constructor/sk/index.html
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 25. Červen 2008, 17:33 »

Sluzba Orange World kredit je na predplatenych kartach Prima / Orange Click poskytovana od 14.03.2007. Orange World Kredit poskytuje pripojenie na  wap stranky  cez technologiu GPRS / EDGE.

Sucastou sluzby je aj pristup na zjednoduseny wapovy portal Orange World. Na rozdiel od sluzby Orange World urcenej pre ucastnicke programy sluzba Orange World Kredit neobsahuje ziadne predplatene SMS spravy, MMS spravy, Lokalizacne sluzby ani sluzbu Moj asistent.

Takze zjednodusene pokial pouzivas primu alebo click jimma alebo operu vobec nerozchodis!!! Blokuje to nadnarodny operator a v sucasnej dobe to poslali operatori dalej na vyssie miesta, co znamena ze najmenej este dalsi rok ci dva sa nebude nic diat a musite si vystacit len s Wapom

Blogeri do boja.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Machross
Anonym
« Odpověď #10 v: 09. Říjen 2008, 02:15 »

ide icq jimm aj na samsung sgh-e250??? poradi niekto??
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 09. Říjen 2008, 06:28 »

Machross nevieme ti odpovedat ale pokial samsung e250 podporuje javu nemal by byt problem. Obrat sa na nejake forum o samsungoch.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Jimm ICQ na Orange SK na K600i
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.029 sekund, 18 dotazů.