SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Leden 2025, 07:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142487 příspěvků v 10023 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Otazka na T68i
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Otazka na T68i  (Zobrazeno 10861 x)
coko
Anonym
« v: 13. Duben 2006, 03:14 »

No mam taku otazku, ze chcem si kupit se T68i , viem je to zastaray telefon ale mne sa hrozne paci Smajlík
Ide mi o to ze sa bojim, ze sa mi zacnu stavat take veci ako kopu ludom predomnou ze zacne vypadavat signal. A preto sa chcem spytat ze ci viete preco sa to stava a ci nahodou niekto z vas vie ako to opravit ked sa to nahodou stane aby som nemusel chodit do opravy a tak, pocul som ze to ma nieco s hardwarom...
Poprosim vas odpisat ak viete nejaky informacie ohladom.
Dakujem
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #1 v: 13. Duben 2006, 19:52 »

Koupil sem ho taky, zanovni a o vypadavani signalu nevim nic. Tento problem byl naposledy (aspon co si pamatam), u T39, tam odchazela po case vysokofrekvencni cast, ale je mozne, ze to byla vlastnost urcite serie. U mne slape v pohode.
uložena
DavesMan
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 13. Duben 2006, 19:58 »

Jå jsem mÏl jednu T68i, kde vypadåval hned od zakoupení Oskar, ET a TM byly v pohodÏ, èili byla v pytli 1800 MHz èåst. Po výmÏnÏ telefonu kus za kus ho používåm obèas doteï a je úplnÏ v pohodÏ (akoråt už trošku otluèený, prach pod displejem, atd.)
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
jajk0
Uživatel
Telefon: SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Duben 2006, 10:02 »

tiez nemam z t68i take problemy. kupil som ju zanovnu a slape v pohode. sem tam ked chcem posanovat klaru zoberem si radsej t68i a je sama spokojnost Cheesy
uložena

T10s -> T28s -> T310 -> T68i -> K700i -> D750i@W800i -> W580i
fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Duben 2006, 11:41 »

To nebyl až tak èastej problĂŠm.Je pravda že tu bylo pĂĄr lidĂ­ co jim to takhle blblo,ale vĂŹtšina jich byla OK.JĂĄ mam T68i už tøetim rokem,a nemĂŹl jedinou opravu!To jsem ho koupil jako šedivku.Používam ho jako nĂĄhradnĂ­ foun a jedu pøes nĂŹj data nonstop TM.Takže BT denĂŹ v provozu (a ne mĂĄlo) a foun jede jako brus.Joy je lepší než na mĂŠ novĂŹjší K500i  Shocked Mڞu jen doporuèit.I když v souèasnosti je nevyhovujĂ­cĂ­ hlavnĂŹ kuli absenci javy,malĂŠ pamĂŹti a hrubĂŠmu displeji.  Mrknutí
uložena

SEManiak Fire
VĂ­Âťa
Uživatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 14. Duben 2006, 11:42 »

T68i jsem používal cca rok a mohu ho jen doporuèit. ProblĂŠm se signĂĄlem jsem nemĂŹl nikdy žådnej, nezaznamenal jsem žådnou ztrĂĄtu signĂĄlu, takže bϞ do nĂŹj. Ikdyž je už starší, tak jsou jeho funkce super a budeš mĂ­t prakticky nejhezèí SE všech dob  Mrknutí
« Poslední úprava: 14. Duben 2006, 20:14 od VĂ­Âťa » uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 15. Duben 2006, 10:04 »

Jj tak co sa krasy tyka tak to je v poho je to krasna masinka! Aj funkcie sa daju! Ale ten displej  Undecided uz troska straca  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
peterss
Anonym
« Odpověď #7 v: 15. Duben 2006, 19:27 »

Jj tak co sa krasy tyka tak to je v poho je to krasna masinka! Aj funkcie sa daju! Ale ten displej  Undecided uz troska straca  Mrknutí
no jo, displej straci, to je pravda, ale vem si to 4-5 roku spet, to bylo neco  Cheesy
uložena
KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 15. Duben 2006, 19:34 »

no jo, displej straci, to je pravda, ale vem si to 4-5 roku spet, to bylo neco  Cheesy

To hej ja som mal GD-67 a ten mal tiez iba 256 farieb a rychost chromeho blesku ale bol som prvy na skole s farebnym displejom!  Grin
uložena

VĂ­Âťa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 15. Duben 2006, 19:42 »

Wow, sem netušil, že už 5 let, pĂŹknej veterĂĄn  Mrknutí , ale krĂĄsnej......
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #10 v: 15. Duben 2006, 19:52 »

tak sem se dival kdy byl presne predstaveny byl to brezen 2002, takze ma 4 roky  Mrknutí, ale porad hezoun
uložena
VĂ­Âťa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 15. Duben 2006, 20:02 »

tak sem se dival kdy byl presne predstaveny byl to brezen 2002, takze ma 4 roky  Mrknutí, ale porad hezoun
I tak je to celkem dost na tak dobøe vybavený mobil.....
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #12 v: 15. Duben 2006, 20:05 »

to jo, zrovna sem si precetl recenzi na MM  Mrknutí
uložena
VĂ­Âťa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 15. Duben 2006, 20:17 »

to jo, zrovna sem si precetl recenzi na MM  Mrknutí
Jå ji èetl vèera a díval jsem se na nÏj i do katalogÚ mobilÚ.....
uložena

KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 15. Duben 2006, 21:01 »

Teraz neviem ci to je stale o T68i alebo uz o GD-67  Grin
GD som dostal v roku 2002 takze je to este mladik(chvilku na to bol predstaveny T300 tak ma skoro porazilo lebo sice sa mi pacil menej tak ma aspon pridavny fotak...).
A este stale ho mam len sa obcas sam od seba vypne...Ale tie papieriky za zadnym krytom bola sranda!  Grin
Ale kazdy spravny aktyvny,verny a neviem co este SEManiak by mal mat aj T68i niekde odlozenu!  Grin
Spoliaham sa na to ze ked Coka prestane bavit tak mi ho preda!  Roll Eyes
uložena

peterss
Anonym
« Odpověď #15 v: 15. Duben 2006, 21:11 »

2KoCuR je to jeste porad o T68i  Mrknutí, podivej se sem www.aukro.cz mozma si vyberes  Mrknutí
uložena
jajk0
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 15. Duben 2006, 21:14 »

GD som dostal v roku 2002 takze je to este mladik(chvilku na to bol predstaveny T300 tak ma skoro porazilo lebo sice sa mi pacil menej tak ma aspon pridavny fotak...).
A este stale ho mam len sa obcas sam od seba vypne...Ale tie papieriky za zadnym krytom bola sranda!  Grin
Ale kazdy spravny aktyvny,verny a neviem co este SEManiak by mal mat aj T68i niekde odlozenu!  Grin

suhlasim. t68i u mna pekne spinka na policke a caka kym este pride jej cas Grin Grin Grin este su aj teraz okamihy ked je dobra a treba novy foun setrit a popritom spominat na stare casy  Mrknutí
uložena

KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 15. Duben 2006, 21:43 »

2KoCuR je to jeste porad o T68i  Mrknutí, podivej se sem www.aukro.cz mozma si vyberes  Mrknutí

Ja uz nastastie mam jednu rezervovanu uplne novu zo vsetkym!  Cheesy Len je az za oceanom takze sa z nej budem tesit tak cez prazdniny Smajlík T68i sa mi dostala myslim iba raz do ruky takze o to viec sa tesim  Tongue
Zatial som odkazany na T600  Kiss a mozno este nieco pride  Roll Eyes
uložena

VĂ­Âťa
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 16. Duben 2006, 07:48 »

No zatĂ­m o T68i, ale klidnĂŹ mڞem kecat o GD67  Smajlík. Pokud ale mĂĄ mĂ­t každej semaniak T68i, tak bych si mĂŹl pospíšit  Mrknutí
uložena

KoCuR
Uživatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 16. Duben 2006, 08:00 »

Ty uz si ju mal takze mas este troska casu  Mrknutí ... Ale nie moc dlho  Angry
uložena

Trinom.org
Uživatel
Telefon: SE T68i, P900@910i, P990i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #20 v: 06. Květen 2006, 18:10 »

Jå jsem mÏl jednu T68i, kde vypadåval hned od zakoupení Oskar, ET a TM byly v pohodÏ, èili byla v pytli 1800 MHz èåst. Po výmÏnÏ telefonu kus za kus ho používåm obèas doteï a je úplnÏ v pohodÏ (akoråt už trošku otluèený, prach pod displejem, atd.)
Ha, tak proto mi to pod Oskarem blbne!
uložena

DavesMan
Uživatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 17. Květen 2006, 14:28 »

Ha, tak proto mi to pod Oskarem blbne!
No, možný to je. Ale u mÏ to bylo tak, že po zapnutí sis z toho zavolal, ale hovor vydržel tak 30 sec. (max. minutu). Potom to padlo, signål 0 % a koneènå.
Jinak po výmÏnÏ za nový tohle bylo OK, ale zase blblo GPRS - pøipojil ses, mohl jsi surfovat, ståhnout e-maily. Po odpojení ses už ale vÏtšinou znovu nepøipojil, musels vyp./zap. Ovšem tohle nebyla HW zåvada a pomohl obyèejný upgrade firmware (ten se ovšem dnes, pokud ještÏ nemåš zåruku, nevyplatí, protože napø. GSMobil pøijde dråž než novå T68i).
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
jajk0
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 05. Červen 2006, 22:16 »

teraz som oprasil svoju t68i a ked som si do nej chcel odoslat kontakty z d750i tak sa zacnu odosielat a potom sa t68-cka zasekne. neviete mi poradit preco??? fw mam R8A015 Huh
uložena

fireice
Uživatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 26. Červen 2006, 10:04 »

teraz som oprasil svoju t68i a ked som si do nej chcel odoslat kontakty z d750i tak sa zacnu odosielat a potom sa t68-cka zasekne. neviete mi poradit preco??? fw mam R8A015 Huh
Zkus to poslat pøes IR a nĂŠ pøes BT  Mrknutí
To DavesMan,V Plzòi v SPCÊèku mi novej soft pøehrĂĄli za mrskĂ˝ch 300kè,- Tak si myslim že to neni až tak hroznĂ˝.Holt jak kde  Smajlík 
uložena

SEManiak Fire
roxetak
Uživatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 29. Červen 2006, 10:05 »

Len tak mimohodom k tomu vypadavaniu signalu, obcas je to sposobene kartou SIM a sietou, takze fone s tym nemusi mat nic. Aj mne sa pacila t68i a tak som si ju zaobstaral, ale po funkcnej stranke sa mi potom prestala pacit, mozno som ocakaval viac, skoda ze nema polyfoniu, z tohoto hladiska sa mi jej priamy konkurent siemens s55 pacil viac, vcera som ho daroval mamine (rozumej s55), a chcem t68i predat. Mrknutí
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Otazka na T68i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.01 sekund, 17 dotazů.