SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Září 2019, 19:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Z800i - připojení na internet
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Z800i - připojení na internet  (Zobrazeno 14139 x)
Krkodlak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 10



Zobrazit profil
« v: 08. Únor 2006, 21:03 »

Mám nainstalovanej modem vše se zdá být OK ale pořád mi to nejde , píše to klasickou hlášku STRÁNKU NELZE ZOBRAZIT..... kde je problém HuhHuh
uložena

Sony Ericsson Z800i
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #1 v: 08. Únor 2006, 21:14 »

Mám nainstalovanej modem vše se zdá být OK ale pořád mi to nejde , píše to klasickou hlášku STRÁNKU NELZE ZOBRAZIT..... kde je problém HuhHuh

Co trošku podrobněji co ti nejde, moc z toho nelze pochopit...
uložena
MarekHajn
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Příspěvků: 1723



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 08. Únor 2006, 21:28 »

Jakého používáš operátora? Jakým způsobem připojuješ telefon k PC? Jak přesně jsi nastavil připojení k internetu? Jaké číslo vytáčíš? Máš v nastavení modemu zadán řetězec? atp...
uložena

Narození SEManie. Pamatujete? Už je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vděčný.
Martin SE
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 76



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Únor 2006, 22:16 »

Je nutne zadat spravny "Inicializacni prikaz" v nastaveni modemu,jinak se to odmita pripojit!!!

Pro TARIF:  AT+CGDCONT=1,"IP","internet"

Pro  GO:     AT+CGDCONT=1,"IP","GOinternet"


Vytacene cislo je zname:  *99***1#

Jestlize pouzivas jinyho operatora,inicializacni prikazy by mely byt na jeho strankach,popr. poradi infolinka

Tyhle udaje jsem vytah z sekce TLACHANI/Tema-3G od Eurotelu,ktery jsem nedavno zalozil.
uložena

SE G502 ChampagneBlack + 4GB MS micro
MarekHajn
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Příspěvků: 1723



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 08. Únor 2006, 23:15 »

2Martin SE: Nesouhlas... dlouho jsem se na T610, T630, Z600, 6310, K700i, S45 připojoval bez inicializačního řetězce a fungovalo to bez problémů...
uložena

Narození SEManie. Pamatujete? Už je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vděčný.
Martin SE
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 76



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 08. Únor 2006, 23:49 »

2Martin SE: Nesouhlas... dlouho jsem se na T610, T630, Z600, 6310, K700i, S45 připojoval bez inicializačního řetězce a fungovalo to bez problémů...

Tak to je fakt divný,já kdysi používal Siemens S55 s SiemensGPRS ModemAssistant,a tam to šlo taky v poho,i bez in. přík. modemu.
Ale s mojí SEK608i jsem se bez něj trápil půl dne.....a jakmile jsem ho "správně" zadal (tarif a GO se trochu liší),šlapalo to na první pokus.

Zkoušel jsem i PC-Suite přímo ze stránek SE a průvodce InternetConnection,jenže mi moc nepomohl......chybí tam totiž náš ET.
Volal jsem na Infolinku operátora,kde mi potvrdili že bez inic. přík. se prostě připojení nepovede navázat(totéž mi řekli i na datové lince)
Je tu možná jedna věcička...pokud telefon pochází přímo z distribuce českého operátora,má ho někde v sobě napevno nastavený a jen odešle do PC,ale asi je to blbost.
uložena

SE G502 ChampagneBlack + 4GB MS micro
MarekHajn
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Příspěvků: 1723



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 08. Únor 2006, 23:57 »

2Martin SE: Já na připojení k netu používal výše uvedené telefony a všechny fungovaly jak s řetězcem, tak bez něj, podle toho jestli jsem na něj při natavování zapomněl nebo ne...Mrknutí A kromě jedné T610 nebyl ani jeden od operátora, takže ten řetězec v nich být nemohl...
uložena

Narození SEManie. Pamatujete? Už je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vděčný.
Martin SE
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 76



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Únor 2006, 00:19 »

2MarekHajn

Je to fakt divný,někdy to jde a někdy ne,upřímně...vůbec to nechápu,pochybuji že by onen příkaz měl nějakou souvislost jestli se mobil připojuje pomocí USB nebo BT(což je můj případ)i když,kdo ví třeba je to v ovladači modemu.Pokud se použije originál ze stránek SE třeba se nic nastavovat nemusí,nebudu to ale radši zkoušet,jsem rád že to šlape,tak se v tom radši nebudu vrtat.
Mimochodem tenoriginální ovladač modemu od SE,je daleko lepší,umožnuje nastavit až 460800kbps,narozdíl od standartního
BT ovladače WiDCOM kterej má max. 115200kbps.U GPRS je to fuk ale v případě 3G se to projeví a jede to na plno.
uložena

SE G502 ChampagneBlack + 4GB MS micro
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 10. Únor 2006, 22:01 »

tak zadny in. prikaz jsem nikdy nepotreboval - pripojuji se pres IR BT i USB a ani v jednom pripade a ani na jednom telefonu SE ani E jsem nikdy nemel zadny problem Takze vubec nerozumim proc to
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Martin SE
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 76



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 10. Únor 2006, 23:55 »

tak zadny in. prikaz jsem nikdy nepotreboval - pripojuji se pres IR BT i USB a ani v jednom pripade a ani na jednom telefonu SE ani E jsem nikdy nemel zadny problem Takze vubec nerozumim proc to

Ja ti ten prikaz prece nevnucuju,me to bez nej napriklad nechodilo vubec!!
Napsal jsem to proto,kdyby nekdo mel podobnej problem,nic vic.....
uložena

SE G502 ChampagneBlack + 4GB MS micro
Krkodlak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 10



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 11. Únor 2006, 10:07 »

Už jesem používal několik mobilu přes který jsem se připojoval na internet, ale až teď mi to nejde. Mám ještě starej mob. T610 a s tou mi to chodí jako fík.
   Operátora používám ET a připojuju se buď přes IRDa nebo  USB cabel ale výsledek je vždy stejný. Do volaného čísla zadávam *99# na mob. to hodí připojeno a na liště compu taky. Dám prohlížeč a "stranku nelze zobrazit". Zvláštní je že mi pošta v PC chodí přes toto připojení normálně kde je problém HuhHuh
uložena

Sony Ericsson Z800i
Martin SE
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 76



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 11. Únor 2006, 10:56 »

Kazdopadne,cislo jaky uvadis je spatny....ma byt: *99***1#  (Spolecny pro ET,TM a Voodafone)

Jestli mas cislo spravny,pripoji se to a stranka se nezobrazi,bude chyba nekde jinde.....
uložena

SE G502 ChampagneBlack + 4GB MS micro
OldřichMládek
Anonym
« Odpověď #12 v: 11. Únor 2006, 11:00 »

Tak tak. Mě to běhá bez sebemenčího problému.
uložena
Martin SE
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 76



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 11. Únor 2006, 11:43 »

Tak tak. Mě to běhá bez sebemenčího problému.


Mě to běhá naštěstí taky,spojení "drží" a rychlost zaplaťpánbůh taky Cheesy.
Musím ale říct,že toho 28.1 kdy jsem si data od ET(3G) aktivoval,jsem prožil 2-hodinový muka! Angry
Bez toho zk.... i Embarrassednicializačního příkazu,ne a ne navázat spojení,vypadá to že většina nově představenejch telefonů,ho prostě tvrdě vyžaduje.  Undecided
uložena

SE G502 ChampagneBlack + 4GB MS micro
OldřichMládek
Anonym
« Odpověď #14 v: 11. Únor 2006, 11:46 »

Já zadával vždy inicializační řetězec a nikdy jsem neměl problém u žádného modelu. Zas tak problematické to není ho tam jednou vložit Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: Z800i - připojení na internet
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.025 sekund, 18 dotazů.