SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
29. Srpen 2014, 00:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142416 příspěvků v 9968 tématech od 23580 uživatelů
Nejnovější uživatel: oen
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ICAO kód
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ICAO kód  (Zobrazeno 8018 x)
Andre.11
Uživatel
***
Příspěvků: 86



Zobrazit profil
« v: 17. Prosinec 2005, 16:18 »

Nevíte někdo kde se dají najít ICAO kódy měst?(je to do aplikace počasí)
uložena

K800i (Vodafone)
Yarda_cz
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 126



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 17. Prosinec 2005, 16:26 »

http://www.airport-technology.com/icao-codes/
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
Andre.11
Uživatel
***
Příspěvků: 86



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 17. Prosinec 2005, 16:32 »


Díky.Ale myslel jsem spíš podrobnější v ČR tohle jsou většinou hlavní světová města a letecké dopravní tepny.
uložena

K800i (Vodafone)
jonza
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini
Příspěvků: 762



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 17. Prosinec 2005, 16:38 »

K cemu to je? je to aplikace ktera ti pres gprs napise jake bude pocasi?
uložena
Andre.11
Uživatel
***
Příspěvků: 86



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 17. Prosinec 2005, 16:42 »

ano,pokud má konkrétní město v ČR ICAO kód ukáže se počasí,povětrnostní podm....atd
uložena

K800i (Vodafone)
jonza
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Mini
Příspěvků: 762



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Prosinec 2005, 16:44 »

je to free, pokud jo, tak mi to prosim posli, chtel bych to zkusit. diky
uložena
Andre.11
Uživatel
***
Příspěvků: 86



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 17. Prosinec 2005, 16:46 »

je to free    http://www.k750i.net/index.php?p=aplikace
uložena

K800i (Vodafone)
Yarda_cz
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 126



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 17. Prosinec 2005, 18:27 »


Díky.Ale myslel jsem spíš podrobnější v ČR tohle jsou většinou hlavní světová města a letecké dopravní tepny.

Nevím jestli v tomhle systému budou i Horní Kotěhůlky, zkus Googlit

http://pocasi.divoch.cz/   Dej kurzor na odkaz letiste jaky chces, LK ceska republika + PD treba Pardubice Cheesy  LKPD
« Poslední úprava: 17. Prosinec 2005, 18:39 od Yarda_cz » uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
Andre.11
Uživatel
***
Příspěvků: 86



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 17. Prosinec 2005, 19:24 »

http://pocasi.divoch.cz/ 
Cituji

kde to mám pls.hledat na tomhle odkazu,nic takového  tu není Undecided??
uložena

K800i (Vodafone)
Andre.11
Uživatel
***
Příspěvků: 86



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 17. Prosinec 2005, 19:26 »

Už to mám,špatně se mi před tím zobrazilo.Díky díky
uložena

K800i (Vodafone)
Switch
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 50



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Prosinec 2005, 11:35 »

ICAO kódy jsou kódy letišť, ne měst. A co se týká meteo informací, tak jsou tam jenom ta letiště, kde jsou meteo stanice (hlavně mezinárodní letiště), takže třeba Kladno (LKKL) tam asi nebude...  Vždycky zkuste nejbližší větší letiště..  Praha (LKPR), Brno (LKTB), Ostrava (LKMT), Karlovy Vary (LKKV) apod.. 
uložena

SE Xperia pro, Android 2.3.4
Yarda_cz
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 126



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 18. Prosinec 2005, 12:35 »

Myslím ze to uz pochopil a jde mu to Jen je skoda ze to neni kompatibilni s pocasim do Mirandy nebo Konfabulatoru, na yahoo.weather, jsou opravdu jen vetsi mesta. Na ICAO jsou i Pardubice, skoda, jinak musim zadavat Praha, Ostrava a to je pak uz fuk Rozhodne to Pocasi ale aspon vyzkousim 
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
Switch
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 50



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 18. Prosinec 2005, 17:38 »

Myslím ze to uz pochopil a jde mu to Jen je skoda ze to neni kompatibilni s pocasim do Mirandy nebo Konfabulatoru, na yahoo.weather, jsou opravdu jen vetsi mesta. Na ICAO jsou i Pardubice, skoda, jinak musim zadavat Praha, Ostrava a to je pak uz fuk Rozhodne to Pocasi ale aspon vyzkousim 

ICAO kód mají všechna letiště, ale ne všechna mají vlastní meteo stanici a ne všechna jsou určitě využívána jako zdroj dat pro tu Java aplikaci. Tak jsem to myslel    Jinak pokud by vás to zajímalo, tak seznam všech letišť je třeba tady: http://www.homepages.mcb.net/bones/06airfields/ICAO-L.htm   

Jo a ještě k tomu počasí obecně. Pokud máš Firefox, tak zkus rozšíření ForecastFox http://www.czilla.cz/doplnky/rozsireni/forecastfox/. Počasí se ti ukazuje ve stavovém řádku. Tady je i o dost lepší seznam lokalit: http://www.weather.com/common/drilldown/EZ.html?countryName=Czech%20Republic&countryCd=EZ&lswe=&itemName=Czech%20Republic&lswa=&y=0&what=ClosestAirportsCommand&geoCd=4&itemCd=EZ&x=0&geoCdChild=1 
« Poslední úprava: 18. Prosinec 2005, 17:50 od Switch » uložena

SE Xperia pro, Android 2.3.4
Andre.11
Uživatel
***
Příspěvků: 86



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 18. Prosinec 2005, 17:56 »

http://www.weather.com/common/drilldown/EZ.html?countryName=Czech%20Republic&countryCd=EZ&lswe=&itemName=Czech%20Republic&lswa=&y=0&what=ClosestAirportsCommand&geoCd=4&itemCd=EZ&x=0&geoCdChild=1 
Cituji

Perfektní už mi to podle těchto ICAO co jsou na tomto seznamu funguje.Díky,díky
uložena

K800i (Vodafone)
Switch
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 50



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 18. Prosinec 2005, 18:05 »

Perfektní už mi to podle těchto ICAO co jsou na tomto seznamu funguje.Díky,díky

Neni zač, jenom se omlouvám za tu dlouhou adresu. Koukám, že tu způsobila kapku zmatek..  Huh
uložena

SE Xperia pro, Android 2.3.4
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: ICAO kód
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.11 sekund, 18 dotazů.