SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 05:34

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson K300i,data a W98
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson K300i,data a W98  (Zobrazeno 3121 x)
potapnik
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« v: 06. Prosinec 2005, 12:58 »

Zdravim Vas,mam Sony Ericsson K300i a potreboval bych se srze nej pripojit na net(COM,kabel,GPRS). Problem je v tom,ze ovladace(skipty) pro tenhle telefon jsou na strankach vyrobce ke stazeni jen pro OS Windows 2000; Windows ME; Windows XP pricemz ja mam nainstalovany W98.
Spolecnost Sony Ericsson nema-dle jejich sdeleni-k dispozici zadnou softwarovou podporu pro operacni system Windows 98.
Je opravdu nutne preinstalovat cely system nebo existuje jine(snadnejsi)reseni(napr.nelze pouzit ovladace k jinemu,treba starsimu,typu telefonu?).Diky.
ulo¾ena
Witness
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 32

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 22. Prosinec 2005, 21:03 »

Pokud má¹ kupovaný kabel, mìl by jsi k nìmu mít instalaní cd od výrobce kabelu... Pokud nebylo pøilo¾eno, zkus tyhle stránky od jednoho výrobce.... Mohl by jsi tam najít co potøebuje¹.... Smajlík   http://global.mobileaction.com/download/download1.jsp?phoneBrand=2&modelID=315&go=+Go+
ulo¾ena

The Eternity You Desire!
potapnik
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 28. Prosinec 2005, 10:48 »

Díky moc za radu,skoro u¾ jsem to pøeinstaloval,he,he...ka¾dopádnì kabel je¹tì nemám,mohl by jsi mi nìjaký vhodný doporuèit(Witness)?Aby to ve spojením s tím software,co si mnì doporuèil,fungovalo.Jak øíkám,mám W98,K300i a tedž-po Tvém doporuèení-vím snad i o software.
Jsem viceménì laik a bylo by toho více,na co bych se rád zeptal( i kdy¾ zase ne tolik).Pokud by si byl ochoten tak se,prosím,ozvi pøimo na vbr zavináè centrum.cz
Je¹tì jednou díky,P. Smajlík
ulo¾ena
Witness
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 32

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 28. Prosinec 2005, 14:34 »

Asi nejlep¹í datový kabel pro telefony v této tøídì je dle mého názoru MA-8910P od Mobile Action, co¾ je výrobce, na kterého jsem tì odkázal na drivery k nìmu. Stojí cca od 500,- do 700,- (vidìl jsem ho i za 1400,- ale to u¾ bylo celkem pøehnaný) Já si ho poøídil pøed tøemi mìsíci za 690,- v kamenném obchodì a prodejce mì ubezpeèil ¾e je opravdu kvalitní, o èem¾ jsem se mohl doposud sám pøesvìdèit. Mám jen obèasné problémy s vlastním pøipojení telefonu. Pou¾ívám telefon v pra¹ném prostøedí, proto mám konektor celkem zanesený, ale staèí profouknout a je po problému. (Navíc mi pøed èasem telefon spadnul na ¹tìrk, díky èemu¾ je konektor pochroumaný, ale to není dùvod proè by ne¹el) Jinak se dá poøídit i jiný kabel v cenì kolem 400,- Zále¾í na tobì, který si vybere¹. (Já jsem se svým spokojen a mohu ho jen doporuèit) Pokud by tì zajímalo nìco bli¾¹ího ohlednì telefonu èi kabelu, mohu se ti pokusit odpovìdìt na tvé dotazy. e-mail: [email protected]
ulo¾ena

The Eternity You Desire!
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson K300i,data a W98
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 17 dotazù.