SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Květen 2018, 10:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23745 uživatelů
Nejnovější uživatel: Petosk17i
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: čeština do [email protected] (CXC162022 R4A006)
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: čeština do [email protected] (CXC162022 R4A006)  (Zobrazeno 17256 x)
LadDys
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« v: 08. Květen 2005, 12:42 »

Má někdo češtinu do flashuté P900 (na 910) s firmwarem CXC162022 R4A006 ?
Po formátování tel, už to tu originál češtinu na P910 nechce brát protože je na > CXC162041 R3A01.  Cry
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 08. Květen 2005, 12:46 »

Češtinu do přeflashované P900 -> P910 Ti nahrají asi jenom odborníci z místního servisu SEManie...
uložena
LadDys
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Květen 2005, 12:49 »

Embarrassed Cry
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #3 v: 08. Květen 2005, 12:54 »

Embarrassed Cry

Problém je jinde, čeština nejde nahrát i do R3A normálně, je na to nutná speciální verze češtiny...kdo ti P900 flashoval?
uložena
LadDys
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Květen 2005, 12:58 »

Jeden chlapík co nám vozí díly na mobily mi to vezl do Prahy...  p. Řebíček (možná ho znáš)
« Poslední úprava: 08. Květen 2005, 13:00 od LadDys » uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #5 v: 08. Květen 2005, 13:32 »

Jeden chlapík co nám vozí díly na mobily mi to vezl do Prahy...  p. Řebíček (možná ho znáš)

Kontaktuj nas, technickou podporu, a my Ti CZ opet nahrajeme...
uložena
LadDys
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 08. Květen 2005, 14:55 »

Ještě uvidim za kolik mi to tam zase nechá dát.

 Pro všechny majitele přeflashovaných P900 >>>> neformátujte P900 nebo přijdete o češtinu !!!
« Poslední úprava: 09. Květen 2005, 11:14 od LadDys » uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #7 v: 09. Květen 2005, 06:47 »

Ještě uvidim za kolik mi to tam zase nechá dát.

Pro všechny majitele přeflashovaných P900 >>>> neformátujte P900 nebo přijdete o češtinu !!!

Udela Ti cele preflashovani telefonu, technicka podpora - ja, Martin, umime nahrat CZ bez flashovani - neprijdes o data.  Mrknutí

Ztucnovat poznamku neni treba, nasi zakaznici vedi, ze formatem prijdou o cestinu, ale podle jejich IMEI telefonu maji jiz opetovne nahrati zdarma..
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 09. Květen 2005, 07:49 »

Ztucnovat poznamku neni treba, nasi zakaznici vedi, ze formatem prijdou o cestinu, ale podle jejich IMEI telefonu maji jiz opetovne nahrati zdarma..

Mě se tohle sice netýká, ale tohle je korektní. Smajlík
uložena
LadDys
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 8


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 09. Květen 2005, 10:57 »

Hodně lidí, co si to např nechali nahrát jinde, (nebo popřípadě že telefon má nového majitele) to prostě nevědí.
uložena
Kapr73
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
Příspěvků: 932



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Květen 2005, 12:09 »

Hodně lidí, co si to např nechali nahrát jinde, (nebo popřípadě že telefon má nového majitele) to prostě nevědí.
Vzhledem k tomu, ze CZ do [email protected] je know-how tech. podpory SEmanie tak moznost, ze si to nechali delat jinde je celkem nepravdepodobna
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #11 v: 10. Květen 2005, 22:02 »

Ztucnovat poznamku neni treba, nasi zakaznici vedi, ze formatem prijdou o cestinu, ale podle jejich IMEI telefonu maji jiz opetovne nahrati zdarma..

Mě se tohle sice netýká, ale tohle je korektní. Smajlík

Dekuji.  Smajlík
uložena
Neso
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 60



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Říjen 2005, 13:38 »

Caute! Cital som tu ze sa da flashnut P900 na P910, zmenit kryt a ze je to na nerozpoznanie. Ak je to pravda ako sa da zistit ze P910 ktoru kupujem nie je "iba" flashnuta P900 s krytom od P910? Ma niekto taku skusenost?
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #13 v: 10. Říjen 2005, 13:49 »

napr. ti bude fungovat vnitrni klavesnice na flipu. Taky se muzes v control panelu podivat do storage managera a kdyz budes mit u noveho telefonu cca 50 mb a vice volneho mista, mas p910.
uložena
Neso
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 60



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 10. Říjen 2005, 14:27 »

Takze na flashnutej P900 nefunguje klavesnica na flipe? A je aj iny sposob okrem klavesnice a memory?
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: čeština do [email protected] (CXC162022 R4A006)
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.154 sekund, 17 dotazů.