SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Červen 2024, 17:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142452 příspěvků v 9994 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: ICQ na T630
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ICQ na T630  (Zobrazeno 34131 x)
doceto
Anonym
« v: 08. Květen 2005, 10:36 »

Chtel bych nejak rozjet icq na mobilu SE T630, ale porad se mi nedari.. zkousel jsem i par programku, ale porad nic.. mam Eurotel. Mohl by mi prosim nekdo poradit, kdo s tim ma uz zkusenosti a komu tohle jede.. dekuji.
uložena
Batole_
Anonym
« Odpověď #1 v: 08. Květen 2005, 13:25 »

Mam T630 a taky se o to snazim. Uz sem zkusil Sicu, Mobicq a Jimm a tyhle nejdou. Teda Sicu by bezelo mozna, ale nece mi nacist contactlist... Ted jen cekam az se umoudri cmessenger server a zkusim tohle. To by prej melo slapat.
uložena
doceto
Uživatel
***
Příspěvků: 12


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Květen 2005, 22:22 »

Cmessenger jsem kdysi zkousel, nejak mi to nejelo, ale mel jsem Oskara a nevim, zda-li spravne nastaveni.. jinak ten jejich server nejedu uz pekne dlouho Sad brr
uložena
Batole_
Anonym
« Odpověď #3 v: 08. Květen 2005, 23:36 »

Este sem potom zkousel naky ICQ, ale uz si nevzpomenu na nazev. Byl o nem clanek zde na SEManii v dubnu tohoto roku. Jenze sem se neprokousal ani registraci na jeber.ru Roll Eyes , Tak sem ho zas vymazal. :-( Spoleham uz jen na cmessenger.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 09. Květen 2005, 06:37 »

Mam T630 a taky se o to snazim. Uz sem zkusil Sicu, Mobicq a Jimm a tyhle nejdou. Teda Sicu by bezelo mozna, ale nece mi nacist contactlist... Ted jen cekam az se umoudri cmessenger server a zkusim tohle. To by prej melo slapat.

Kontakty se nacitaji, ale chvili to trva..zalazi na velikosti seznamu..
uložena
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Květen 2005, 07:11 »

PøesnÏ tak, zaleží na velikosti seznamu, måm jich tam nÏco kolem tøiceti a když je polovina online, tak je to opravdu na dlouho, jinak se sicu måm problÊmy ...i je dost pomalej Angry
uložena

èím míò víš, tím líp spíš

T630
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #6 v: 09. Květen 2005, 07:17 »

Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  Cheesy
uložena
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Květen 2005, 07:19 »

Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  Cheesy
tak to už pak radši to èekaní zaplatim jako sms-ku a je to pro mÏ rychlejší
uložena

èím míò víš, tím líp spíš

T630
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #8 v: 09. Květen 2005, 07:23 »

Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  Cheesy
tak to už pak radši to èekaní zaplatim jako sms-ku a je to pro mÏ rychlejší

Mam data nonstop a ICQ pouzivam uz na K700i - Jimm, P910i - VeriChat, Agilemessenger a tam je nacitani o dost rychlejsi.

Jinak s T610 bylo nacteni tak do dvou minut...
uložena
David NovĂĄk
Anonym
« Odpověď #9 v: 09. Květen 2005, 09:44 »

Prosím o radu, jestli si mڞu nÏjak ståhnout icq na K700i pøímo z mobilu (z wapu). Díky moc!
uložena
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Květen 2005, 10:46 »

no pokud vim, tak pøíme ne, ale pomocí nÏkterych JAVA aplikací sicu, jimm atd.Nebo leda by šlo nÏco udÏlat i pomocí Funkcí ,,moji pøatele,, ale to nevim jestli må K700i, to by spíše patøilo do tema o K700.Ale taky by mÏ zajímalo jestli by to pøes tuto funkci na T630 fungovalo?
uložena

èím míò víš, tím líp spíš

T630
vlad
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i being used by my wife, K800 as a tough conditions phone, P1 as my main work tool
Příspěvků: 65


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 09. Květen 2005, 13:18 »

Jå používån vestavÏnou aplikaci My Friends, s níž to funguje velice dobøe. Nåvod na zprovoznÏní jsem našel na http://www.fandango.cz/myfriends-t610/. Måm GPRS Data Unlimited od TM.
uložena

T10 --> R320 --> R520 --> T68i --> T630 -->R520 -->M600i/K800/P1
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Květen 2005, 06:08 »

Jå používån vestavÏnou aplikaci My Friends, s níž to funguje velice dobøe. Nåvod na zprovoznÏní jsem našel na http://www.fandango.cz/myfriends-t610/. Måm GPRS Data Unlimited od TM.
ale pøes ICQ to asi ještĂŹ nejede co?TeĂŻ jsem to zkoušel, sice tam majĂ­ na ICQ kolonku ale nechce se mi to pøipojit  Sad
uložena

èím míò víš, tím líp spíš

T630
doceto
Uživatel
***
Příspěvků: 12


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 12. Květen 2005, 20:35 »

Tak jsem rozjel icq na T630... bez problemu pres cmessenger a pres ETcko
uložena
Redeemert
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Cedar J108i
Příspěvků: 771



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 14. Červen 2005, 17:22 »

Jå måm CMessenger, ale zatím nemåm v compu bluetooth, tak nemåm možnost nahråt si ho do telefonu. Måte s ním nÏkdo zkušenosti?
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  OstatnĂ­ modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: ICQ na T630
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.009 sekund, 19 dotazů.