SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
19. Leden 2025, 18:37

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Problém s mikrofonem (T610)
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problém s mikrofonem (T610)  (Zobrazeno 12087 x)
anonymmmmmmm
Anonym
« v: 08. Leden 2006, 11:14 »

Mám problém s mikrofonem. Pøi volání mi rùznì chrèí. Nevíte nìkdo jak by se dal vyèistit? Díky
ulo¾ena
HellBorn
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 137

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 08. Leden 2006, 11:53 »

Tak nejdøív si upøesni jestli je to mikrofon nebo reprák co ti chrèí. Neèistí se to, ale mìní. Jedinì u mikrofonu bývá binec v tom otvoru kudma k nìmu jde zvuk, tak se to dá vyèistit a vyfoukat (ale bývá to kdy¾ je slab¹í a ne kdy¾ chrèí).
ulo¾ena
Gooofy
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 09. Leden 2006, 16:24 »

Je to urèitì mikrofonem, zkousel jsem totiz testy v mobilu a reprák je èisteja a mikrofon chrci. A kde to mam zkusit profouknout, kdyz u t610 zadnej otvor mikrofonu neni (nebo spis nevim kde).
ulo¾ena
Ví»a
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pøíspìvkù: 2709

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 09. Leden 2006, 17:41 »

Je to urèitì mikrofonem, zkousel jsem totiz testy v mobilu a reprák je èisteja a mikrofon chrci. A kde to mam zkusit profouknout, kdyz u t610 zadnej otvor mikrofonu neni (nebo spis nevim kde).
Aby jsi ho mohl profouknout, tak asi jedinì sundat kryt.....
ulo¾ena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
HellBorn
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 137

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 09. Leden 2006, 20:33 »

No jestli ti chrèí, tak se to stejnì mìní. Je to ta malá dírka u systemovyho konektoru, ale jak u¾ bylo øeèeno aby si to profoukl, musí¹ ho rozdìlat
ulo¾ena
sweden2
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 14. Únor 2006, 15:06 »

Zdar, mám podobnej problém: kdy¾ volám, tak mì to chrèí v repráku tak støednì (v pohodì sly¹ím volanýho), ale volanýmu to u nìj chrèí tak, ¾e mì skoro nesly¹í, dìlá to takovej bordel, jako kdybych zrovna stál nìkde ve fabrice u pásu. Èili mam ¹patnej reprák i mikrák? Nebo je problém jinde? Dìlá to sice jenom nìkdy, ale frekvence se rychle zvy¹uje... Jo a u pásu nedìlám...  Mrknutí Pøedem díky..
ulo¾ena
Jir
Anonym
« Odpovìï #6 v: 13. Èerven 2006, 07:54 »

Mì dìlá naprosto to samé T630. U¾ jsi to vyøe¹il?
ulo¾ena
Ví»a
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pøíspìvkù: 2709

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 13. Èerven 2006, 14:25 »

Tento stejnej problém mìl kámo¹ na T610, kdy¾ jsem s ním volal, tak jsem ho skoro vùbec nesly¹el. Dal telefon na reklamaèku a bylo to v poho. Jeliko¾ dnes u¾ asi na T630 záruku nemá¹, tak zajdi do servisu, zeptej se co to asi je a kdy¾tak to nech opravit pokud to nebude za nìjakou extémní èástku.
ulo¾ena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
JENDAN
Anonym
« Odpovìï #8 v: 14. Èerven 2007, 10:20 »

Zdar, mam stejny problem a vyresil jsem ho tim ze jsem vycistil kontakt mezi mikr a  "zakl. deskou". Mikr je totiz ulozen v gumovym pouzdre v krytu telefonu a cim je telefon pouzivanejsi tim se kryt vice deformuje, vznika mezera v tomto konatku, a do teto mezery se dostava necistota. Tento problem nastal po 3 letech pouzivani a ukon cisteni musim vykonavat tak jednou az dvakrat do dvou mesicu. Kdybyste chteli poradit jak na to klidne napiste na mail [email protected]. PS cistete vatovou tycinkou namocenou v lihu. Podle me je to nejucisnesi metoda
ulo¾ena
Ozi
Anonym
« Odpovìï #9 v: 02. Únor 2008, 16:59 »

Me to taky delalo, kdyz jsem mel napevno zavreny zadni kryt. Pri hovoru sem ja slysel normalne, ale na druhy strane, to bylo hrozny chrceni. Pomohlo telefon rozebrat a komplet vycistit...

Pokud chcri cas repracek, tak je to pokud vim opravdu na vymenu...
ulo¾ena
berkdeber
U¾ivatel
Telefon: T630

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 19. Kvìten 2008, 10:11 »

potvrzuji postup dle JENDAN, je to jednoduche (zvladl jsem i ja), rozebrat postupem dle http://mobil.idnes.cz/sony-ericsson-t630-vymetame-pavuciny-neco-pro-kutily-fy7-/mob_sonyericsson.asp?c=A040820_5282147_telefony , vysroubovat jeste 2 sroubky pod antenou, vyndat desku a tam je mikrofon ze druhe strany plastu, ktery je pod baterkou. lih+vaticka a je hotovo
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: Problém s mikrofonem (T610)
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 19 dotazù.