SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Únor 2023, 04:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: ICQ na T630
Strana: 1 2 3 4 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ICQ na T630  (Zobrazeno 28699 x)
doceto
Anonym
« v: 08. Květen 2005, 10:36 »

Chtel bych nejak rozjet icq na mobilu SE T630, ale porad se mi nedari.. zkousel jsem i par programku, ale porad nic.. mam Eurotel. Mohl by mi prosim nekdo poradit, kdo s tim ma uz zkusenosti a komu tohle jede.. dekuji.
uložena
Batole_
Anonym
« Odpověď #1 v: 08. Květen 2005, 13:25 »

Mam T630 a taky se o to snazim. Uz sem zkusil Sicu, Mobicq a Jimm a tyhle nejdou. Teda Sicu by bezelo mozna, ale nece mi nacist contactlist... Ted jen cekam az se umoudri cmessenger server a zkusim tohle. To by prej melo slapat.
uložena
doceto
Uživatel
***
Příspěvků: 12


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Květen 2005, 22:22 »

Cmessenger jsem kdysi zkousel, nejak mi to nejelo, ale mel jsem Oskara a nevim, zda-li spravne nastaveni.. jinak ten jejich server nejedu uz pekne dlouho Sad brr
uložena
Batole_
Anonym
« Odpověď #3 v: 08. Květen 2005, 23:36 »

Este sem potom zkousel naky ICQ, ale uz si nevzpomenu na nazev. Byl o nem clanek zde na SEManii v dubnu tohoto roku. Jenze sem se neprokousal ani registraci na jeber.ru Roll Eyes , Tak sem ho zas vymazal. :-( Spoleham uz jen na cmessenger.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 09. Květen 2005, 06:37 »

Mam T630 a taky se o to snazim. Uz sem zkusil Sicu, Mobicq a Jimm a tyhle nejdou. Teda Sicu by bezelo mozna, ale nece mi nacist contactlist... Ted jen cekam az se umoudri cmessenger server a zkusim tohle. To by prej melo slapat.

Kontakty se nacitaji, ale chvili to trva..zalazi na velikosti seznamu..
uložena
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Květen 2005, 07:11 »

Přesně tak, zaleží na velikosti seznamu, mám jich tam něco kolem třiceti a když je polovina online, tak je to opravdu na dlouho, jinak se sicu mám problémy ...i je dost pomalej Angry
uložena

čím míň víš, tím líp spíš

T630
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #6 v: 09. Květen 2005, 07:17 »

Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  Cheesy
uložena
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Květen 2005, 07:19 »

Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  Cheesy
tak to už pak radši to čekaní zaplatim jako sms-ku a je to pro mě rychlejší
uložena

čím míň víš, tím líp spíš

T630
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #8 v: 09. Květen 2005, 07:23 »

Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  Cheesy
tak to už pak radši to čekaní zaplatim jako sms-ku a je to pro mě rychlejší

Mam data nonstop a ICQ pouzivam uz na K700i - Jimm, P910i - VeriChat, Agilemessenger a tam je nacitani o dost rychlejsi.

Jinak s T610 bylo nacteni tak do dvou minut...
uložena
David Novák
Anonym
« Odpověď #9 v: 09. Květen 2005, 09:44 »

Prosím o radu, jestli si můžu nějak stáhnout icq na K700i přímo z mobilu (z wapu). Díky moc!
uložena
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Květen 2005, 10:46 »

no pokud vim, tak příme ne, ale pomocí některych JAVA aplikací sicu, jimm atd.Nebo leda by šlo něco udělat i pomocí Funkcí ,,moji přatele,, ale to nevim jestli má K700i, to by spíše patřilo do tema o K700.Ale taky by mě zajímalo jestli by to přes tuto funkci na T630 fungovalo?
uložena

čím míň víš, tím líp spíš

T630
vlad
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i being used by my wife, K800 as a tough conditions phone, P1 as my main work tool
Příspěvků: 65


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 09. Květen 2005, 13:18 »

Já používán vestavěnou aplikaci My Friends, s níž to funguje velice dobře. Návod na zprovoznění jsem našel na http://www.fandango.cz/myfriends-t610/. Mám GPRS Data Unlimited od TM.
uložena

T10 --> R320 --> R520 --> T68i --> T630 -->R520 -->M600i/K800/P1
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Květen 2005, 06:08 »

Já používán vestavěnou aplikaci My Friends, s níž to funguje velice dobře. Návod na zprovoznění jsem našel na http://www.fandango.cz/myfriends-t610/. Mám GPRS Data Unlimited od TM.
ale přes ICQ to asi ještě nejede co?Teď jsem to zkoušel, sice tam mají na ICQ kolonku ale nechce se mi to připojit  Sad
uložena

čím míň víš, tím líp spíš

T630
doceto
Uživatel
***
Příspěvků: 12


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 12. Květen 2005, 20:35 »

Tak jsem rozjel icq na T630... bez problemu pres cmessenger a pres ETcko
uložena
Redeemert
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Cedar J108i
Příspěvků: 771



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 14. Červen 2005, 17:22 »

Já mám CMessenger, ale zatím nemám v compu bluetooth, tak nemám možnost nahrát si ho do telefonu. Máte s ním někdo zkušenosti?
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Black
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 163



Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 15. Červen 2005, 07:53 »

S čím myslíš, jestli máme zkušenost? Jako že nemáme BT a cMess je v compu? Já osobně ne, ale netuším, jak bych tě s touto zkušeností mohl obohatit. Ještě mi není jasné, jak si ho do compu dostal a proč. Pokud si dobře pamatuji, DL je snad možný jen přes WAP. Nějak Tvé otázce nerozumím. Jestli ho chceš zkousnout, zaregistruj se, stáhni cMess, nakonfiguruj přes comp, přihlaš se a uvidíš jestli se Ti chytne. Určitě to není o BT.
« Poslední úprava: 15. Červen 2005, 07:59 od Black » uložena

Mám K750i a zelenej puntík!
jancal
Uživatel
***
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 17. Červen 2005, 20:33 »

taky tomu nějak nerozumím Undecided ...já mám cMess v Z600...našla jsem ho na netu a do mobilu jsem ho natáhla přes infra port...tolik moje zkušenost....a bez BT...A cMess je jediný klient,který mi šlape...pokud teda zrovna jede jejich server...
« Poslední úprava: 23. Červen 2005, 11:19 od jancal » uložena

SE Z600 -> SE D750i
-F-
Anonym
« Odpověď #17 v: 22. Červen 2005, 09:32 »

cauec, cMess me nejak nejel, takze sem zkousel My friends a taky furt nic, nakonec sem zkusil Colibry a pres ten mi ICQ slape bez problemu. Ale ma to asi smysl asi jen nachvylu pokecat a odpojit (teda pro ty z nas co nemaj Data Unlimited), nejlepsi je rozjet My friends.
Takze vysledek meho prispevku v tuto dobu my cMes neslape,ale Colibry ANO.
uložena
Matysecek
Uživatel
***
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 01. Září 2005, 22:39 »

Jaka je datova narocnost Sicu? Pojede to pres Oskara? Me se cMessenger pres Oskara rozjet nepodarilo...
uložena
nigol
Anonym
« Odpověď #19 v: 02. Září 2005, 05:33 »

Jaka je datova narocnost Sicu? Pojede to pres Oskara? Me se cMessenger pres Oskara rozjet nepodarilo...

Me pres Oskara jede, takze by problem byt nemel. Datova narocnost se dost tezko odhaduje. Zalezi, kolik mas prave online lidi a jakou zvolis obnovovaci dobu.
uložena
lukas26
Uživatel
***
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 04. Říjen 2005, 18:54 »

lidi, nemáte někdo IMMessenger??? prosím
uložena
lukas26
Uživatel
***
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 05. Říjen 2005, 19:41 »

může mi někdo poradit s Colibry??? ten jsem na kámošové T630 rozjel, ale nechce se to připojit na icq...nechápeme proč, vše jsem udělal podle návodu... please, pomozte někdo...
uložena
power
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W910i
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 05. Říjen 2005, 21:12 »

může mi někdo poradit s Colibry??? ten jsem na kámošové T630 rozjel, ale nechce se to připojit na icq...nechápeme proč, vše jsem udělal podle návodu... please, pomozte někdo...
Mě se teda Colibry nepodařilo nikdy spustit. Teda jednou naběhl napsal jsem 2 zprávy a od tý doby už se ani nepřihlásil. Podle mě není moc spolehlivý. Zatím asi vede cMessenger a Sicu. Chce to zkusit oba protože každému vyhovuje jiný.
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyní-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
fireice
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 425



Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 06. Říjen 2005, 06:22 »

Nejlepší a nejspolehlivější je asi IM "PAPLA"  Zkuste se mrknout  Lips sealed
http://semania.cz/content/view/1128/2/
uložena

SEManiak Fire
Anderas
Anonym
« Odpověď #24 v: 13. Prosinec 2005, 13:38 »

Tak jsem rozjel icq na T630... bez problemu pres cmessenger a pres ETcko

Ahoj Lidi. Zajimalo by mnejak se da tedy rozjet cMassaneger na T630. vubec si nevim rady.Mam vse vyplneno a pise to jen porad Connecting..co mam nastavit do prifili DAtova komunikace? dekuji
uložena
Víťa
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Příspěvků: 2709



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 13. Prosinec 2005, 17:11 »

A nechceš teda vyzkoušet jinej program, na T6xx je jich dost i na našich stránkách v downloadu některý máme.....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
miramax
Anonym
« Odpověď #26 v: 13. Prosinec 2005, 18:35 »

Tak jsem rozjel icq na T630... bez problemu pres cmessenger a pres ETcko

Ahoj Lidi. Zajimalo by mnejak se da tedy rozjet cMassaneger na T630. vubec si nevim rady.Mam vse vyplneno a pise to jen porad Connecting..co mam nastavit do prifili DAtova komunikace? dekuji

Datova komunikace pres GPRS ( internetovej ucet )
uložena
TomasZmuda
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA X10i
Příspěvků: 366



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 14. Prosinec 2005, 15:55 »

No já když jsem měl T630, tak jsem jel přes Sicu a v pohodě.  Cheesy Obnovování jsem si nastavil kolem 60-ti sekund a asi to ani moc nežralo. Problém byl se stabilitou, hodně padal Jabber server. Co se týká Papla IM, tak jsem vůbec nerozjel  Undecided
uložena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
thimlicek
Uživatel
***
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 26. Prosinec 2005, 11:40 »

Umite nekdo zprovoznit My friends na T630 pres oskar  APN internet? Pres wap jede skvele ale pres data se nechce spojit. Mam jeste K700 a tam me to jede i pres data, tak jsem zkousel cely profil prepsat ale nespoji se ani zanic.
uložena
rich
Anonym
« Odpověď #29 v: 27. Prosinec 2005, 11:55 »

ahoy lidi....hele chci taky rozjet icq na t630 ale vubec nevim jaky mam pouzit pripojeni....budu pouzivat jen icq a to občas.....mam eurotel....tak prosím poraďte co mám zřídit??.....dík moc......
uložena
Black
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 163



Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 28. Prosinec 2005, 12:02 »

Asi nejjednodušší je Sicu. To neznamená, že je nejlepší. Stáhni si ho do mobilu a nastav. Pokud Ti jede internetový profil, neměl bys mít problém. Mně se kousal, ale kousalo se mi všechno. Nic nebylo bez problémů. C mess vyžaduje registraci, funguje, když funguje. Za mých mladých let velmi často nejel server.
« Poslední úprava: 28. Prosinec 2005, 12:06 od Black » uložena

Mám K750i a zelenej puntík!
power
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W910i
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 06. Únor 2006, 00:17 »

Pokud jede server cleverlance (cMessenger) Tak doporučuji právě jeho je asi nejstabilnější. Pak jsem také dlouho používal Sicu - většinou bylo spolehlivé ale vše záleží také na serveru tjat.com na kterém Sicu jede. Jinak kombinace mého používání byla :T610+FW R3C i R6B+ET data. Pokud byste stále váhali možná pomůžou některé recenze a články jako např.

http://semania.cz/content/view/1005/2/
a
http://semania.cz/content/view/445/2/
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyní-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
Black
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 163



Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 20. Únor 2006, 12:15 »

Dáváš sem odkaz na recenzi JIMMa. Ten je určitě nej a SICU ani cMess se s ním nemůže srovnávat. Ale jede taky na 610/630? Já to nevím, ale asi by to udělalo hodně lidem radost, ještě se hodně po jkapsách nosí.
uložena

Mám K750i a zelenej puntík!
eXtreme Jack
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 19. Květen 2006, 14:20 »

Pomoooc mám SE T630 Eurotel,  nemám paušál a chci ICQ zkoušel jsem Jimm - zamrzl mi mobil, Sicu psalo Načítám tak 10 minut tak sem to vypnul v Papla mi furt běhaly ňáký procenta a cmessengeru se mi nešlo připojit z komplu. Existuje něco co by fungovalo ( kámoš má Siemens 1,7 Mb paměť bez BT, Irda; zbytek stejny jak ja) a Jimm mu de bez problémů  Cry Cry Cry Sad
uložena
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 19. Květen 2006, 15:21 »

Tak cMessenger je už mrtvej, bylo mě to potvrzeno provozovatelem. Sicu funguje, ale hodně podle nálady ... spíš nefunguje, má ještě hodně chyb a pokud vím tak se na něm už taky nepracuje. JIMM potřebuje Sockety což T630 nepotporuje, ale zrovna dnes jsem oběvil možnost připojení JIMM 5 přez HTTP, ale zatím se mě to nepodařilo rozchodit ... tak snad časem uvidíme. Fakt tet jediné použitelné jsou Papla a vestavěná fce My Friend.

Paplu nastavíš krásně podle http://semania.cz/content/view/1128/2/ když si to důkladně pročteš tak to musí fungovat.

My Friends nastavíš podle http://www.fandango.cz/myfriends-t610/ také to je pochopitelné.

Ale pozor na hlavní chybu co většina dělá, je potřeba správně nastavit profil připojení, papla běží přez internet, u tebe tipuji Gointernet, nebo takle nák podobně se to jmenuje. A u My Friends zase přez wap, to nevím přesný název u eurotelu, ale je to ten profil co máš nastavený pro wapový prohlížeč.

Ahoj Aleš

dodatek: server http://yamigo.com/ funguje
dodatek2: My Friend načte pevně jen 20 kontaktů zbytek se oběví jen když ti budou psát .. domnívám se že to je vlastnost aplikace.
« Poslední úprava: 19. Květen 2006, 15:27 od Ales-X » uložena

power
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W910i
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 25. Květen 2006, 11:46 »

Co se týká Sicu tak znovu připomínám slova autora. Pokud má někdo zájem o vylepšení této aplikace není problém autor poskytne zdrojové kódy.
Zatím (když už cMessenger nejde) nic kloudnýho nebude a obávám se že už je moc pozdě aby se ještě někdo sebral a začal dělat něco kloudnýho pro tyto telefony. Hlavně jde o to že pro MIDP1.0 toho moc nejde. řešením je si zakoupit IM+ ale ten je dost drahej Lips sealed
uložena

SE Phone: T610>P800>P900>P910i>K550i>W910i
Nyní-> Qtek 9100 + HBH 662 + W910i
eXtreme Jack
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 27. Květen 2006, 12:01 »

Tak cMessenger je už mrtvej, bylo mě to potvrzeno provozovatelem. Sicu funguje, ale hodně podle nálady ... spíš nefunguje, má ještě hodně chyb a pokud vím tak se na něm už taky nepracuje. JIMM potřebuje Sockety což T630 nepotporuje, ale zrovna dnes jsem oběvil možnost připojení JIMM 5 přez HTTP, ale zatím se mě to nepodařilo rozchodit ... tak snad časem uvidíme. Fakt tet jediné použitelné jsou Papla a vestavěná fce My Friend.

Paplu nastavíš krásně podle http://semania.cz/content/view/1128/2/ když si to důkladně pročteš tak to musí fungovat.

My Friends nastavíš podle http://www.fandango.cz/myfriends-t610/ také to je pochopitelné.

Ale pozor na hlavní chybu co většina dělá, je potřeba správně nastavit profil připojení, papla běží přez internet, u tebe tipuji Gointernet, nebo takle nák podobně se to jmenuje. A u My Friends zase přez wap, to nevím přesný název u eurotelu, ale je to ten profil co máš nastavený pro wapový prohlížeč.

Ahoj Aleš

dodatek: server http://yamigo.com/ funguje
dodatek2: My Friend načte pevně jen 20 kontaktů zbytek se oběví jen když ti budou psát .. domnívám se že to je vlastnost aplikace.
JO nejde si profil udělat přes net na mobilu mi to nejde (pořád tam běhaj procenta)
uložena
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #37 v: 27. Květen 2006, 12:18 »

eXtreme Jack: pořádně si zkontroluj - menu telefonu - Připojitelnost - Možnosti wap - profily wap - a tam musíš mít zatrhnuto "gointernet" pak ti to musí jít ;-) Ahoj Aleš
uložena

eXtreme Jack
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 01. Červen 2006, 08:48 »

Ale ja tam gointernet nemám mám jen  ET WAP Go GPRS a Go MMS Shocked
uložena
mars
Anonym
« Odpověď #39 v: 01. Červen 2006, 11:17 »

eXtreme Jack: pořádně si zkontroluj - menu telefonu - Připojitelnost - Možnosti wap - profily wap - a tam musíš mít zatrhnuto "gointernet" pak ti to musí jít ;-) Ahoj Aleš
jen doplním, může být i internet, u Go je již funkční oboje  Smajlík
uložena
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 01. Červen 2006, 18:33 »

Ale ja tam gointernet nemám mám jen  ET WAP Go GPRS a Go MMS Shocked
Tak si ho musíš nastavit ;-)
http://www.eurotel.cz/jnp/cz/phones/mobiles/detailPhone/manuals/index.html?manufacturer_id=4&hwId=261&x=39&y=5
uložena

eXtreme
Anonym
« Odpověď #41 v: 22. Srpen 2006, 12:43 »

Jo a kde tam to nejniii
uložena
Maciej Cichosz z Polski
Anonym
« Odpověď #42 v: 30. Říjen 2007, 16:03 »

Czesc jestdm polakiem i chcialem sciagnac jakis komunikator sciagnac a tu mi takie chuje muje wyskakuja
uložena
Staaford
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE T630
Příspěvků: 53



Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 30. Říjen 2007, 16:59 »

a teraz to kámo prelož... Mrknutí
uložena
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #44 v: 31. Říjen 2007, 21:56 »

Co chápu tak to je polák a hledá komunikátor .. asi na ICQ na T630 .. pravděpodobně použil google a dal vyhledávat "T630 ICQ" tak mu tohle vypadlo jako jedna z prvních možností.
Takže: ICQ -> Sony Ericsson T630 = Papla
Doufám že úsudek mám správný a vzorec na icq v T630 je srozumitelný i pro Poláky  Grin
uložena

luck.up
Anonym
« Odpověď #45 v: 15. Listopad 2007, 19:38 »

z ICQ messengeru na tyhle mobyly nefunguje zadny. ani Papla  Undecided
uložena
Martin.holeys
Uživatel
***
Telefon: SE T630
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 15. Leden 2008, 18:18 »

Ahoj,
Sehnal jsem si Sicu, ale vždy se chvíli připojuje a pak zahlásí že seznam kontaktů je prázdný :-( , nevíte někdo co s tím? V serverlistu ty kontakty normálně mám, třeba na www.meebo.cz mi to jede ber problému...
uložena
Black
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 163



Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 03. Květen 2008, 18:42 »

No, já jsem taky vyzkoušel všechno jmenované, ale překvapuje mne, že Ti nefunguje JIMM. Ten fungoval na první našlápnutí, pokud byla JAVA připojena na internet a ne na WAP a samozřejmě účty byly v pořádku. Co to píše?
uložena

Mám K750i a zelenej puntík!
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 3 4 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: ICQ na T630
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.069 sekund, 18 dotazů.