SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Únor 2023, 04:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: ICQ na T630
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: ICQ na T630  (Zobrazeno 28700 x)
doceto
Anonym
« v: 08. Květen 2005, 10:36 »

Chtel bych nejak rozjet icq na mobilu SE T630, ale porad se mi nedari.. zkousel jsem i par programku, ale porad nic.. mam Eurotel. Mohl by mi prosim nekdo poradit, kdo s tim ma uz zkusenosti a komu tohle jede.. dekuji.
uložena
Batole_
Anonym
« Odpověď #1 v: 08. Květen 2005, 13:25 »

Mam T630 a taky se o to snazim. Uz sem zkusil Sicu, Mobicq a Jimm a tyhle nejdou. Teda Sicu by bezelo mozna, ale nece mi nacist contactlist... Ted jen cekam az se umoudri cmessenger server a zkusim tohle. To by prej melo slapat.
uložena
doceto
Uživatel
***
Příspěvků: 12


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Květen 2005, 22:22 »

Cmessenger jsem kdysi zkousel, nejak mi to nejelo, ale mel jsem Oskara a nevim, zda-li spravne nastaveni.. jinak ten jejich server nejedu uz pekne dlouho Sad brr
uložena
Batole_
Anonym
« Odpověď #3 v: 08. Květen 2005, 23:36 »

Este sem potom zkousel naky ICQ, ale uz si nevzpomenu na nazev. Byl o nem clanek zde na SEManii v dubnu tohoto roku. Jenze sem se neprokousal ani registraci na jeber.ru Roll Eyes , Tak sem ho zas vymazal. :-( Spoleham uz jen na cmessenger.
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 09. Květen 2005, 06:37 »

Mam T630 a taky se o to snazim. Uz sem zkusil Sicu, Mobicq a Jimm a tyhle nejdou. Teda Sicu by bezelo mozna, ale nece mi nacist contactlist... Ted jen cekam az se umoudri cmessenger server a zkusim tohle. To by prej melo slapat.

Kontakty se nacitaji, ale chvili to trva..zalazi na velikosti seznamu..
uložena
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 09. Květen 2005, 07:11 »

Přesně tak, zaleží na velikosti seznamu, mám jich tam něco kolem třiceti a když je polovina online, tak je to opravdu na dlouho, jinak se sicu mám problémy ...i je dost pomalej Angry
uložena

čím míň víš, tím líp spíš

T630
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #6 v: 09. Květen 2005, 07:17 »

Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  Cheesy
uložena
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 09. Květen 2005, 07:19 »

Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  Cheesy
tak to už pak radši to čekaní zaplatim jako sms-ku a je to pro mě rychlejší
uložena

čím míň víš, tím líp spíš

T630
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #8 v: 09. Květen 2005, 07:23 »

Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  Cheesy
tak to už pak radši to čekaní zaplatim jako sms-ku a je to pro mě rychlejší

Mam data nonstop a ICQ pouzivam uz na K700i - Jimm, P910i - VeriChat, Agilemessenger a tam je nacitani o dost rychlejsi.

Jinak s T610 bylo nacteni tak do dvou minut...
uložena
David Novák
Anonym
« Odpověď #9 v: 09. Květen 2005, 09:44 »

Prosím o radu, jestli si můžu nějak stáhnout icq na K700i přímo z mobilu (z wapu). Díky moc!
uložena
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 09. Květen 2005, 10:46 »

no pokud vim, tak příme ne, ale pomocí některych JAVA aplikací sicu, jimm atd.Nebo leda by šlo něco udělat i pomocí Funkcí ,,moji přatele,, ale to nevim jestli má K700i, to by spíše patřilo do tema o K700.Ale taky by mě zajímalo jestli by to přes tuto funkci na T630 fungovalo?
uložena

čím míň víš, tím líp spíš

T630
vlad
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i being used by my wife, K800 as a tough conditions phone, P1 as my main work tool
Příspěvků: 65


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 09. Květen 2005, 13:18 »

Já používán vestavěnou aplikaci My Friends, s níž to funguje velice dobře. Návod na zprovoznění jsem našel na http://www.fandango.cz/myfriends-t610/. Mám GPRS Data Unlimited od TM.
uložena

T10 --> R320 --> R520 --> T68i --> T630 -->R520 -->M600i/K800/P1
Lord
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 26



Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 10. Květen 2005, 06:08 »

Já používán vestavěnou aplikaci My Friends, s níž to funguje velice dobře. Návod na zprovoznění jsem našel na http://www.fandango.cz/myfriends-t610/. Mám GPRS Data Unlimited od TM.
ale přes ICQ to asi ještě nejede co?Teď jsem to zkoušel, sice tam mají na ICQ kolonku ale nechce se mi to připojit  Sad
uložena

čím míň víš, tím líp spíš

T630
doceto
Uživatel
***
Příspěvků: 12


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 12. Květen 2005, 20:35 »

Tak jsem rozjel icq na T630... bez problemu pres cmessenger a pres ETcko
uložena
Redeemert
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Cedar J108i
Příspěvků: 771



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 14. Červen 2005, 17:22 »

Já mám CMessenger, ale zatím nemám v compu bluetooth, tak nemám možnost nahrát si ho do telefonu. Máte s ním někdo zkušenosti?
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: ICQ na T630
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 18 dotazů.