SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Listopad 2019, 15:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: django
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz pro .. problem s wifi připojením
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vivaz pro .. problem s wifi připojením  (Zobrazeno 3369 x)
mondyeska
Uživatel
***
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« v: 25. Říjen 2012, 19:03 »

Dobrý den, potřebovala bych poradit .. chci se připojit na wifi pomocí domacího modemu.. je napsané že jsem připojena ale když chci otevřít nějakou webovou stranku tak mi to napíše že není žádný vztah s jakousi bránou nebo něco takového.. nechapu to .. Sad dokazete mi poradit?  Huh
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 26. Říjen 2012, 16:45 »

Jasan, najprv mi povedz, aky typ routra mas? Nemas nahodou router ako Vigor 2700 vgst? A aku IP ti prideluje router? Je podobna IP routra, alebo uplne ina? Pre vysvetlenia, vacsina routrov ma IP 192.168.1.1 a tebe by malo priradit nieco ako 192.168.1. X x=(2 - 255).
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
mondyeska
Uživatel
***
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 29. Říjen 2012, 15:56 »

Routera mam Huawei EchoLife HG520i a IP to přiděluje automaticky.. teda aspon doufám.. wifi mi fungovalo a pak z ničeho nic když jsem se opět chtěla přihlásit tak už to nešlo:/
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 30. Říjen 2012, 20:23 »

Ved prave automaticky. Ale aku ti priradi? Skusila si restart routra a telefonu? Ked sa pripojis k wifi a pojdes do nastaveni wifi v mobile. Co za IP vidis priradenu.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
mondyeska
Uživatel
***
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 31. Říjen 2012, 07:04 »

Nevidím žádnou IP adresu.. je tam jen nastavení IPv4 a IPv6 a když na to kliknu tak jsou tam jen nuly.
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 04. Listopad 2012, 21:17 »

V mobile, ci v routri?
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
mondyeska
Uživatel
***
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 05. Listopad 2012, 06:58 »

V mobilu.. Embarrassed
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vivaz pro .. problem s wifi připojením
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 17 dotazů.