SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Říjen 2018, 02:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23748 uživatelů
Nejnovější uživatel: jjpp1970
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia s Touch Flo 3D HD
Strana: 1 ... 8 9 [10]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia s Touch Flo 3D HD  (Zobrazeno 58242 x)
Ulmo
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SEX1
Příspěvků: 99



Zobrazit profil
« Odpověď #135 v: 01. Srpen 2009, 16:54 »

X1:
Není s čím poradit. Pokud jsi .cab soubor ve kterém je TF3D našel, tak ho prostě nainstaluješ a je to. Mrknutí
Po pár minutách ale zjistíš, že je to pomalý a nepoužitelný. A tak ti nezbude nic jinýho, než si naflashovat celou ROM s TF3D.
Tak to dělá každej. Cab. verze jsou prostě nepoužitelný.
uložena

Poctivé mobily jsou minulostí, smiřte se s tím...
Pelko
Uživatel
***
Telefon: X1
Příspěvků: 98


Zobrazit profil
« Odpověď #136 v: 10. Srpen 2009, 14:14 »

Je nejaký spôsob, ako zmeniť pozadie v touchflo3d? keď v nastaveniach touchflo zmením pozadie, zmení sa iba na úvodnej home obrazovke (s hodinami), no inde nieje  Smajlík
uložena
Milan_C905
Uživatel
***
Telefon: C905, C702, K790i, K750i
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #137 v: 11. Srpen 2009, 13:10 »

jen v ryhlosti, pročetl jsem celé téma a nejsem si jistý odpovědí na můj dotaz, nemám ještě s X1 zkušenost... mohu nějaké z těchto TouchFlo dostat do X1 dostat formou panelu, jako např. Spb shell, aniž bych musel něco v MT přehrávat a ztratil tak záruku? Vím, že se dá vše zálohovat a pak obnovit, ale touto cestou nechci jít. Díky
uložena

C905, C702, K790i, K750i
Pelko
Uživatel
***
Telefon: X1
Příspěvků: 98


Zobrazit profil
« Odpověď #138 v: 11. Srpen 2009, 13:15 »

touchflo, pokiaľ nieje original v ROMke, nestojí absolútne zanič... na orig. romke som snáď vyskúšal všetky rôzne caby ale všetko nepoužiteľné... Nakoniec som sa nato vykašlal, nahodil neofic. romku a ide to jak delo  Smajlík
Taktiež som nechcel neorigo kôli strate zaruky, ale riskol som a je to uplne o inom... Pri najhoršom vrátim origo SPL a bude fajn, dufam  Mrknutí
« Poslední úprava: 11. Srpen 2009, 13:17 od Pelko » uložena
Aqz626
Uživatel
***
Telefon: Xperia
Příspěvků: 50


Zobrazit profil
« Odpověď #139 v: 13. Srpen 2009, 22:56 »

Naistaloval jsem si cab TF na kartu,
chci to odistalovat dam odebrat program, chvili to facha pak napise ze program nebyl zcela odebran, jestli chci nechat položku v ´odebrat porgramy´, dam ne.
TF ale stale zustava, už ho nechci   Embarrassed
co mam dělat? jak ho dostanu z mobilu?
uložena
[email protected]
Uživatel
***
Telefon: SE XPERIA X1
Příspěvků: 45


Zobrazit profil
« Odpověď #140 v: 14. Srpen 2009, 07:08 »

Hard Reset  Mrknutí
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #141 v: 14. Srpen 2009, 07:31 »

TF ale stale zustava, už ho nechci   Embarrassed
co mam dělat? jak ho dostanu z mobilu?

Zkus ješte tuhle fintu: Dej opět instalaci, měla by ti nahlásit, že před instalací odebere předchozí verzi, potvrď a po odinstalování starého a po dotazu na umístění nové instalace (foun/karta) instalaci zruš.  Mrknutí

A pokud chceš opravdu rychlou a stabilní ROMku s TFlo, zkus třeba tuto:
Touch-IT Xperience v13.2
http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=307
« Poslední úprava: 14. Srpen 2009, 08:13 od VaRo » uložena
Aqz626
Uživatel
***
Telefon: Xperia
Příspěvků: 50


Zobrazit profil
« Odpověď #142 v: 14. Srpen 2009, 09:17 »

díky zkusim....
TF je opravdu hezky, ale zustanu u mobil shell  Mrknutí
uložena
flai
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 224


Zobrazit profil
« Odpověď #143 v: 28. Srpen 2009, 21:10 »

objevil sem takovou malou chybku(bylo to na tatovo htc touch pro) na touch flo 3D skuste nekdo na xperii tahnout prstem v tom miste kde je cervena sipka(na smeru nezalezi) a jestli zustanete furt v hl. menu (nebo tam kde ste skoncili) tak to sem napiste... neni to nejak dulezity ale zajima me to
uložena
zpev
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X1
Příspěvků: 12



Zobrazit profil
« Odpověď #144 v: 29. Září 2009, 20:45 »

Zdravicko,

potrebuji poradit jestli jdou z teto rom Touch-IT Leo6.5_Build23016 odebrat nektere programy. Nikde v klasickem odebrat programy nic neni.
Dekuji Vam za rady
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #145 v: 30. Září 2009, 04:50 »

Přimo pri vařeni ROMky to de jenom potrebuješ sestavenou kuchyn od Itjeho konkretně OEM složku Mrknutí
uložena
Kolda.o
Uživatel
***
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Příspěvků: 580



Zobrazit profil
« Odpověď #146 v: 16. Říjen 2009, 20:58 »

pro ty kdo pouzivaji Leo variaci HTC Sense tak doporucuji nasledujici



« Poslední úprava: 16. Říjen 2009, 21:02 od Kolda.o » uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Michal.s
Anonym
« Odpověď #147 v: 21. Listopad 2009, 00:04 »

Zdarec všichni chtěl bych se zeptat na jeden problém druhého panelu s analog hodinami. V systému mám nastavený čas a ty analogové mi ukazují o hodinu dopředu nechápu čím to může být. dík za odpověď.
uložena
bratislava
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: xperiaX10,xperia arcS
Příspěvků: 36



Zobrazit profil
« Odpověď #148 v: 21. Listopad 2009, 17:53 »

Musis ist do options potom city1 a zrusit Daylight saving Time to znamena ze tam mas letny cas.
uložena
Michal.s
Anonym
« Odpověď #149 v: 21. Listopad 2009, 22:58 »

Dík moc. Tohle mě nanapadlo Cool
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 8 9 [10]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia s Touch Flo 3D HD
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.285 sekund, 18 dotazů.