SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Říjen 2022, 16:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kde teď sehnat FW pro K790i
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Kde teď sehnat FW pro K790i  (Zobrazeno 10710 x)
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« v: 20. Červen 2012, 03:06 »

Zdravim, potřeboval bych přehrát FW u K790i. Telefon nedávno vyhazoval nějaký hlášky ve smyslu: závažná chyba, telefon nepoužívejte a kontaktujte zákaznické centrum (už neexistujícího) Sony Ericcsonu... Ty hlášky se tam už přestali oběvovat, ale telefon mi nějak nechce detekovat sluchátka. Proto chci zkusit přehrát FW.
Ale přecejenom jak už je to starý typ, tak nějak nikde nemůžu najít správnou.
Nemám s tím žádné předchozí zkušenosti, ale asi bych měl shánět stejnou verzi, jako mám dosud, přecejenom jde o opravu a ne o aktualizaci. Jinak telefon byl kdysi blokovaný na T-Mobile CZ, ale já ho kupoval jako neblokovaný.
Děkuji za každý nápad, který by pomohl vyřešit můj problém. Popř, mohl byste někdo někam správnou verzi FW uploadnout?

Přikládám stávající výpis z XS++
03:47:33| Baseband ID: 9900
03:47:33| Protocol Version: 3.1
03:47:33| Phone name detected!
03:47:33|
03:47:33| Profiling SEMC phone...
03:47:33| Platform: DB2020
03:47:33| OTP CID: 51
03:47:33| EROM CID: 53
03:47:33| EROM Color: Red
03:47:33| IMEI: 35220701xxxxxx
03:47:33| Phone ID: K790
03:47:33| Region: T_MOB_INT_A
03:47:33| CDA: CDA102535/35   R7A
03:47:33| Firmware Version: R8BF003
03:47:33| EROM: R3A022
03:47:33| Ready for operation!

PS.: Na netu jsem našel akorát soubor K790_R8BF003_MAIN_GENERIC_EV_RED53.mbn, nevíte kčemu slouží?
« Poslední úprava: 20. Červen 2012, 13:04 od pavelnem » uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 20. Červen 2012, 17:25 »

flashnes to pres FAR manager,firmware ti nekam upnu az ho stahnu
edit. : návod třeba tady- http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=11431
flashneš main(mbn),pak fs (fbn) a pak do filesystému strčíš to co je přibaleno ve složce (soubory dej do tpa/preset/custom ...)
to co tam nahraješ je tady http://www.mediafire.com/?fmko1w40pvpk417
« Poslední úprava: 20. Červen 2012, 17:43 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 21. Červen 2012, 00:42 »

Postup přeflashování proběhl úspěšně, ale problém s detekcí sluchátek to bohužel nijak nevyřešilo. Chtěl jsem to vyzkoušet, protož jsem někde četl, že to někomu pomohlo.... Teď už aspoň vím, že je problém jinde. I tak děkuji.
Jinak ještě mám doma jednu K800i, měla by být funkční ale je blokovaná na anglický Vodafone 
Možná bych jí mohl zkusit odblokovat, ale u ní je zase problém v tom že jakmile jí připojím k PC, tak se okamžitě startuje a to do režimu přenosu souborů a je jedno jestli držím "C" nebo ne, takže žádné zásahy do flash paměti dělat nemůžu. Nešlo by nějak i toto vyřešit? Děkuji.
« Poslední úprava: 21. Červen 2012, 12:59 od pavelnem » uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 21. Červen 2012, 16:26 »

Co sa tyka sluchatka, skus na telefone ocistit kontakty fastportu :-) O ake handsfree sa jedna?
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 21. Červen 2012, 16:40 »

jestli pouzivas sluchatka s fastportem,tak urcite ocisti i konektor telefonu i sluchatek.
btw K800 doma neodblokujes,flashovat by jit mela ale blokaci to stejne neodstrani.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 21. Červen 2012, 17:35 »

Co sa tyka sluchatka, skus na telefone ocistit kontakty fastportu :-) O ake handsfree sa jedna?
No jde spíše o redukci z Fastportu na jack 3.5 mm. S největší pravděpodobností je problém v ní. Z toho K800i jsem zkoušel přendat fastport a výsledek stejný. Proto jsem chtěl zkusit rozchodit tu K800, abych definitivně vyloučil chybu mobilu.
jestli pouzivas sluchatka s fastportem,tak urcite ocisti i konektor telefonu i sluchatek.
btw K800 doma neodblokujes,flashovat by jit mela ale blokaci to stejne neodstrani.
Myslel jsem, že odblokace se to dělá přes patch vygenerovanej Remove SIM-Lock patch generator.
Pak spíš, jak ho tam dostat... jak se mi mobil startuje a pustí v režimu přenosu souborů. Místo C teď mačkám 5+2.
Akorát ta CID53 je zřejmě problém.
V SEtool: "can't build loader chain"
V JDF: "can't find device info in xml"
Obojí jsou (jak jsem koukal na netu) částé hlášky.

uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 21. Červen 2012, 17:50 »

jo patchem odblokovat jde,ale to není permanentni odblok,protoze po flashnuti je zase zamknutej..patch nahrajes far managerem,cid 53 neni problem.muzu ti s tim pomoct ale ne driv nez za tejden.o vikendu bych mel mit cas,nebo ten dalsi tejden..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 21. Červen 2012, 18:31 »

Ta K800i byla kdysi blokovaná na anglický Vodafone, ale já jí kupoval odblokovanou (zřejmě právě jen dočasně). Bohužel jsem kdysi poškodil displej, což v servisu nějak nepoznali a poslali ho zpátky stím že je zoxidovanej, ale podle všeho přehráli FW,čímž obnovili SIMlock.
Já si na aukru pořídil K790i, kterou jsem do teď 3 roky bez problému používal, s tím že se mi tu válela i ta K800i...

Jinak co se týče FAR+ JDF, tak tam to u toho blokovaného K800i hodí tu hlášku "can't find device info in xml" hned během hledání telefonu. Když jsem pomocí něj včera přehrával FW na tu K790i, tak to hledání proběhlo v pohodě a dostal jsem se normálně do flash paměti.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 21. Červen 2012, 18:54 »

pripojit by mela jit,mozna nemas spravnej FAR nebo nemas dobry ovladace,to ale musi jit vyresit..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 23. Červen 2012, 03:27 »

Tak jsem studoval postup na nahrání toho patche a zjistil jsem, že potřebuju spustit telfon abych mohl spustit ten executor.jar, to bohužel nemohu (nemám správnou SIM), takže si asi neškrtnu. Je to tak?
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 23. Červen 2012, 11:11 »

spravne.ale nejde v rezimu letadlo?staci jenom spustit aplikaci,nemusis se prihlasit k siti
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 23. Červen 2012, 12:27 »

Bohužel nejde, i tam to vyžaduje SIM kartu. Když tam žádnou nedám, tak řekne ať tam nějakou dám  Cheesy a když tam dám mojí od T-mobile, tak řekne ať tam dám "správnou"... Ale jinak jsem myslel, že režim letadlo vždycky vyžaduje SIM kartu, aspoň na K790i/K800i.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 23. Červen 2012, 14:11 »

tak SIM asi vyzaduje,jenoom jsem zvyklej na spousteni bez SIM za pomoci patche Smajlík
nejakou ceskou vodafone to nebere?
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 23. Červen 2012, 14:44 »

Bohužel ani to nefunguje. Noberu to tak, že je asi na čase to vzdát. Díky za pomoc. Ještě možná zkusim XS++ 4.1, spodporou CID53, která jede pod Linuxem...
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 24. Červen 2012, 02:44 »

nebo si do K790 flashni firmware z K800,dej do nej patch na simlock,pak si v bflash pretahni firmware na druhou stranu (z telefonu) a mel bys mit main kterej pak flashnes do K800.taky musi mit oboje stejny CID.s XS nic nevyresis at je jakykoliv
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 24. Červen 2012, 15:17 »

To zní zajímavě, ale myslím, že kdyby to tak fungovalo, tak bude na netu ke stažení spoustu takto upravených "mainů". Jinak na různých fórech (českých i zahraničních) jsem viděl hodně příspěvků od lidí ve stejné situaci (bloknutej mobil, a nemaj správnou SIM aby ho mohli nastartovali a spustili exekutora). Tudíš bezplatné řešení se  asi jen tak nenajde...
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 25. Červen 2012, 00:03 »

měllo by to tak jít,ale nikdo to nikdy nepoužil.číst to jde a je to main.já jsem to taky nikdy nezkoušel.btw mám k dispozici S500 na hraní a červenec se blíží,tak to brzo zkusím
respektive to možná někdo zkoušel,ale moc lidí v tvojí situaci není.navíc je lepší si vybrat co chceš za patche,než používat něco co vyrobil někdo před tebou,když to jde bez problémů,návody tak těžký nejsou.a častokrát lidi co chtějí odemknout,tak potřebnou SIM mají.možná jde použít "testovací SIM,ale možná taky ne.protože u ní není definovanej operátor a nemáš signál,jenom ti to umožní spustit telefon bez SIM od operátora (právě ale blokovanej možná ne.)
jinak permanentně odemknout můžeš,jestli chceš(jestli to za to stojí).služby jako omnius,nebo jeden člověk co ti to udělá na dálku taky za peníze,existujou.(myslím že se jmenuje Filip a ICQ bych taky našel,zatím měli všichni dobrou zkušenost.jenom nevím jestli to ještě dělá.)
« Poslední úprava: 25. Červen 2012, 00:09 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 25. Červen 2012, 12:03 »

tak jsem to přečíst zkusil a soubor má 64 kB bez ohledu na to kolik patchů tam je.takže budeš muset sehnat SIM,nebo za to zaplatit nebo ho nechat být.
to se sluchátky bych vyřešil sehnáním propojovacího kabelu z handsfree co má na jedné straně fastport a na druhé jack.
« Poslední úprava: 25. Červen 2012, 12:11 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 25. Červen 2012, 12:42 »

Co se týče sluchátek (mluvím o sluchátkách, ale od začátku mám na mysli právě tu redukci z fastportu na jack) , tak ty jsem zkoušel včera u kámoše co má taky K800i, a u toho fungovali v pořádku- normálně mu je to identifokvalo a pak to i hrálo.
Takže tam musí být nějaká vnitřní chyba, protože připomínám, že jsem na K790i:
1) přehrál firmware
2) vyměnil konektor (a ta část, co je součástí "základní desky" se zdála být taky v pořádku)
3) vyzkoušel tu redukci jinde

Je asi nepravdpěpodobné, že bych měl 2 nesprávné konektory, které berou nabíječku i datovej kabel a sluchátka zrovna ne...
BTW, jakej soubor, že má 64 kB? Navíc nějak nevím, jak kopírovat z flash paměti telefonu do počítače. Od jistý doby (nejspíš spíš CID) to prej nejde.
« Poslední úprava: 25. Červen 2012, 12:51 od pavelnem » uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 26. Červen 2012, 17:06 »

ten main co je v telefonu.jenze to precist nejde tak jak jsem si myslel,takze to z k790 nemuzes vytahnout a dat do K800.cist z flash pameti nejde,od CID52.staci ale nahrat quick access patch a v modu bfs cist muzes.druhej mod (bflash) slouzi pro flashovani a na cteni neni urcenej.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 26. Červen 2012, 20:19 »

Hm, tak leda udělat z těch K790i a K800i nějakýho hybrida- přendáním (asi přepájením) čipů  Grin
...Ne, to samozřejmě nemyslím vážně  Grin
uložena
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 03. Červenec 2012, 15:10 »

Tak jsem nakonec šel do toho Omnius serveru. Všechno šlo hladce, odblokováno během pár sekund, navíc jsem snížil CID na 52, takže příště by se to obešlo bez "extrabuřtů" (hold teda za 240,-).
Mě tak ještě napadlo, že bych si ho trochu vytuňil (ano ikdyž jsem se bez toho léta obešel Cheesy). Tak bych se chtěl zeptat jestli například různé patche, které do ekvalizéru přidávají další volby jako megabass přidávají jen předdefinované volby, kterých bych mohl dosáhnout i ručním nastavením nebo skutečně "nový zvuk".
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 03. Červenec 2012, 17:50 »

CID si okamžitě zvyš na 53.doporučuju,jinak se setkáš s problémem kdy ti spadne GDFS (po zapnutí bílej diplej,pomůže jenom přehrání GDFS přes SETool,což je taky placeny).to co muzes delat na CID52 muzes i na 53,akorat jinym programem atd.(pro cteni je treba patch a ve FARu chodit pres bfs...)
jinak patch toho stylu ze ti prida vic moznosti ekvalizeru je,nevim jestli primo pro K800 ale mel by.jinej zvuk ziskas pouzitim jinejch driveru na zvuk.hodne toho je na topse.ru/files nebo forums.se-nse.net nebo na jinejch strankach.taky muzes vyzkouset elfy coz neni na skodu
« Poslední úprava: 03. Červenec 2012, 17:55 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 03. Červenec 2012, 18:26 »

Já jen nevím jestli jsem přes Omnius udělal úplný odblok nebo jen dočasný. Provedl jsem odblok resetem s tím že to tam vypsalo všechny ty kódy jako NCK a telefon každopádně jel a jede.
Co se týče downgrade CID, tak to podle všeho dělalo hodně lidí (ikdkyž jsem o ničem z toho doteď moc nevěděl, tak poslední dobou mám "načteno" a podle všeho s CID 52 se dá například udělat i odblok patchem bez executora, problematická je v tomhle zkrátka ta 53).
Jinak ten patch jsem viděl právě na K800i akorát jsem si nebyl jist jestli není jen pro ty co jsou lýný s ekvalizérem štelovat ručně. Za odkazy díky, zkouknu je...
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 03. Červenec 2012, 19:34 »

odkazů můžu dát daleko víc.btw s CID 53 se crash GDFS nestává,jenom u CID52 a nižších.fakt doporučuju přejít co nejdřív zpátky k CID 53,nejjednodušeji asi přes SEUS/pc companion,pak si můžeš nahrát zas jakej firmware chceš,třeba přes far..s CID 53 můžeš dělat v podstatě všechno co s CID 52,až na používání programů jako XS++ nebo setol2 lite (nikdy jsem je nepoužíval a stejně jsem dokázal všechno přes far).to s executorem není problém,pro mě je to běžnej postup jak začít patchovat.stejně to uděláš jenom jednou a pak jenom nahráváš patche.když nastane problém tak můžeš flashovat i v módu bflash,tím se ti prolomení neodstraní,akorát musíš hned po flashi ještě nahrát ten počáteční patch aby ses  do toho módu zase v budoucnu dostal (ten quick access).s CID 53 byly problémy možná při jejím nástupu,teď je problematická CID81.ikdyž on se teď o tuning hloupejch telefonů nestará nikdo,teď existuje android a tohle je minulost.
odblok máš asi permanentně,když to nenahrávalo patch a psalo ti to kódy..
« Poslední úprava: 03. Červenec 2012, 19:39 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
pavelnem
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 03. Červenec 2012, 19:52 »

To že hloupý telefony nikdo neřeší taky vím, já jsem prozatím o něčem s Andoidem moc  neuvažoval a od začátku co jsem sem dal tohle téma jsem si řikal jestli na mě nebude koukat každej divně Cheesy...
Nicméně jak řikám poslední dobou jsem pročítal mraky různých příspěvků na českých a zahraničních fórech a s CID 52 nebyl problém odblokovat ho i bez sim karty, pro K800i apod. je (jak víme)  53 poslední verzí CID a fakt je (na tomto poli by se dalo říct "dodnes" všude rozlišováno v různých souvoslostech jestli jde právě o 53 nebo jakoukoliv jinou verzi CID, což mě samozřejmě zajímalo jen v případě, že bych musel znovu řešit odblok a dávat do toho zbovu 240,- by se mi fakt nechtělo...
Ale to jestli se jedná o permanentí odblok samozřejmě zkusím přehráním FW teď dokud mám ještě platnou licenci OMNIUS serveru.
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 04. Červenec 2012, 13:47 »

Ani nemas kvoli comu ist do androidu. Osobne si myslim, ze telefony bez OS, ci s inym OS okrem zhniteho jablcka su omnoho lepsie. A vo viacerych ohladoch su daleko vpred nez android v sucasnosti. Napriklad radio ....
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 04. Červenec 2012, 14:36 »

tak android toho nabízí hodně,je dál než hloupé telefony ale A200 (od k800 novější) jsou lepší,nejlíp asi DB3210 (W995,C905,C901,C903) ty stojí za to a s tuningem je to paráda.C905 je často rychlejší než něco s androidem,hlavně bez OS máš jistotu že systém bude vypadat pořád stejně a stabilně (což u telefonů s OSS splňuje asi jenom iOS-apple)
ještě si pak nahraj frmware ve verzi která je vhodná pro patche (myslím že R8BF003)
pár patchů pro začátek Cheesy máš tu http://www.se-developers.net/viewtopic.php?f=35&t=118
zbytek tady,máš do konce roku co dělat Cheesy
http://mobilefree.ru/newbb_plus/viewtopic.php?topic_id=2763
ještě si nahraj nutně potřebnej heap shift patch,ten ti zvětší paměť heap,aby byly patche a elfy stabilnější (heap je něco jako RAM)
kdybys chtěl zkusit elfy,tak super seznam je tady http://forums.se-nse.net/topic/53411-elf-catalogue/
doporučuju se-lifestyle deskbridge,dělal jsem tam pár stylů menu a vypadá fakt dobře když se správně nastaví.používá se taky fajn ale musel bys mít patch na zkratky kontextových kláves (často se jmenuje Additional Shortcuts)
s elfy-mohlo by ti pomoct tohle http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=14663&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
nebo já
na patche je dobrej http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=10294&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
nebo
http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=13835&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
« Poslední úprava: 04. Červenec 2012, 14:49 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Kde teď sehnat FW pro K790i
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.057 sekund, 18 dotazů.