SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Øíjen 2024, 14:26

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Co se jinam neve¹lo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejhezèí SE?
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nejhezèí SE?  (Zobrazeno 12546 x)
Skrble
U¾ivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901
Pøíspìvkù: 93

Zobrazit profil
« v: 06. Únor 2012, 17:21 »

Ano, léta pánì SE u¾ jsou vlastnì za námi, spoleènost se pøetransformovala a následnì byla kompletnì zkoupena Sony. Mù¾eme si tedy koneènì polo¾it otázku - jaký SE, se vám za dobu existence spoleènosti nejvíc líbil, a teï mám na mysli celkový design? Jen se ptám, jednou jsem se setkal s názorem, ¾e nejhezèí SE je S700i co¾ moc nechápu, ale taky názor ¾ejo Smajlík

Za sebe hlasuju jednoznaènì pro T630 - kdy¾ byla nová, byl jsem je¹tì malej druháèek nebo co pøesnì Cheesy A u¾ tehdá sem jí chtìl... Mám jí zaopatøenou a sice nemám baterii a stav taky nic extra, ale mám jí na stole jako "tì¾ítko" a nemù¾u se na ní vynakoukat. Smajlík
ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
M.Èermák
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 06. Únor 2012, 21:07 »

designovì super udìlaných kouskù bylo hodnì,ale nejvíc se mi líbí K770

nebo v téhle barvì
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #2 v: 06. Únor 2012, 21:42 »

Suhlasim s Tebou, aj mne sa paci k770 a tie fotky, na nu sa nechytaju ziadne ine telefony :-) a v tej bielej (kremovej) ...
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 06. Únor 2012, 22:50 »

Suhlasim s Tebou, aj mne sa paci k770 a tie fotky, na nu sa nechytaju ziadne ine telefony :-) a v tej bielej (kremovej) ...

Joo ten je taky pøekrásnej... Brousim si na nìj furt zuby, jednou si ho poøídim do sbírky... To mì tøeba ¹tve, ¾e K660i u¾ nese¾enu Smajlík Hale je pravda, ¾e K770i fotí stejnì jako K800i? Prej má stejnou optiku...
ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #4 v: 07. Únor 2012, 19:09 »

Hodim sem foto urobene xperiou active.
« Poslední úprava: 07. Únor 2012, 19:14 od roxetak » ulo¾ena

Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 07. Únor 2012, 19:52 »

Je vidìt, ¾e se mobil za ¾ivot u¾ nìco natelefonoval Cheesy Ale ty tlaèítka, ty SE fakt nedomyslel, nevidìl jsem snad jedinej pou¾ívanej kousek, co by na nich mìl po celym povrchu barvu Smajlík
ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 07. Únor 2012, 20:56 »

Ja som ju zohnal uz pouzivanu. Takze je v takom stave, v akom som ju zohnal Mrknutí. Mas pravdu. Setrenie nakladov na materialy sa prejavi. A este zavisi aj na pouzivani a spravani majitela k telefonu. Avsak ozeliem tie male nedostatky krasy. Foti fakt super. Mozem sem hodit najvydarenejsiu fotku (makro)?
ulo¾ena

M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 08. Únor 2012, 01:58 »

kdyz uz..to muzu i ja,jestli ji najdu
a nenajdu,v plnym rozliseni uz ji nemam.
fotek jsem mel plno ale windows me zradil a nemohl jsem s tim nic delat,obsah HDD byl kompletne pryc..par mi jich nastesti zustalo na blogu co jsem kdysi zkousel nahravat fotky z telefonu na blogger.nejlepsi je http://3.bp.blogspot.com/_riQSF65KeV8/SrAAjkRSx6I/AAAAAAAAAAY/YcMl5PkQyD0/s1600/image-upload-51-762145.jpg
ty klávesy se o¹oupaly hodnì lehce.líp je na tom C901,která je jasnì nástupce,jen¾e nebyla oblíbená,co¾ je ¹koda.pøitom to u¾ je nejlep¹í platforma ze v¹ech,k tomu nejlep¹í konstrukce..
« Poslední úprava: 08. Únor 2012, 02:32 od M.Èermák » ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 08. Únor 2012, 17:56 »

Jo pánové, pamatuju jak jsme slintali nad fotkama z K770i, kdy¾ byla nová. Mimo xenon to byla koneènì K800i, co se ve¹la do kapsy Smajlík Jooo tolik sem jí chtìl, ale táta mi jí nekoupil, a¾ k vánocùm C902 no a to byl horor, samý restarty, padání FW, pomalý a¾ hamba a já nevim co je¹tì Smajlík

Fotka docela dobrá, ale buï velká komprese, nebo mobil v hor¹im svìtle dost nezaostøil, pøipadá mi to hroznì jakoby rozmazaný... Ale to je dost o náhodì kolikrát... Smajlík

C901... Mùj primární telefon. Koupil jsem ho v Kvìtnu jako náhradu za Elm a rozhodnì nelituju. V mym "mobilnim parku" je to jasnej tahoun Cheesy Dneska ve ¹kole sem se nudil, tak sem vzal kru¾ítko a hezky nípal takový ty hnìdý ¹píny, ten mobil vypadá skoro jako novej Smajlík Ale co jsem nepochopil - kdy¾ si venku udìlám dvì fotky z C901 a C905, tak C901 fotí mnohem líp, páè C905 má nechutnì vyblitý barvy, a èasto i na manuální bílou! Docela podfuk na zákazníky, co si koupili novej mobil za tehdá tak 10000,- a kdo si koupil men¹í a kompaktnìj¹í C901, a¾ na prakticky nefunkèní wifi a gps jedinì vydìlal Cheesy
ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #9 v: 08. Únor 2012, 19:51 »

to je právì jedna z fotek co byly nelep¹í,jen¾e v plnum rozliseni ji uz nemam,zaostrena byla suprove,byla to jedina fotka co jsem tisknul na tiskarne na fotopapir,dokonce pres pict bridge pres usb..C905 je taky dobrá,nemám moc fotek s originálním driverem,pou¾ívám u¾ dlouho drivery od witchkinga,je am mo¾nost nastavit manuálnì úplnì v¹echno,jenom to nìkdy nejde zrealizovat najednou..manuální focus,iso,doba expozice,barvy,bílákontrast,sytost barev..a se stativem se dají dìlat super fotky i v noci,kdy¾ pou¾iju elf pro HDR tak mi fotí automaticky pøedem nastavený poèet expozic tak jak to má u HDR být (v¾dy od -2.0 po +2.0).pøijde mi ¾e nejlep¹í fotky dìlají v¾dycky na makro,fotky krajiny nejsou nikdy tak ostrý.
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 08. Únor 2012, 22:41 »

Tak to potvrzuje mojí domnìnku, ¾e asi velká komprese na webu Smajlík
Jinak... P2B sem nikdy nepou¾il, dokonce se vsadím, ¾e 90% u¾ivatelù A200 o tom nikdy nesly¹ela a tiskli zpùsobem, ¾e natáhli fota do pc a z pc do printeru... Kdy¾ se vlastnì ohlídneme zpìt, tak pøi bli¾¹im zkoumání toho A200 umìla dost, ale nijak se to u¾ nedostalo k zákazníkovi... Hlavnì, ¾e na idnesu vyèítali hovada, ¾e sms editor neodpoèívá znaky celou dobu, profíci...  Lips sealed
Co se týèe driverù - nemohl by jsi mi zaslat originální z C905? Já si tam nahrál nìjakej Cyber-shot xperience 7.5 nebo nìco tak, tak kdybych upravoval Smajlík

K fotkám - nastavení bílý na automatiku telefon absolutnì nezvládá, fotky jsou vybledlý ¹ílenì, a ani na manuál to neni zázrak... To C901, ta má barvy hezèí ne¾ sestøin (i kdy¾ levnej) kompakt Smajlík Ale neøíkej mi, ¾e se s C901 dá fotit v noci? Nechce¹ udìlat návod? Cheesy Co se týèe HDR, nìjak jsi se dostal pøes mé znalosti, jdu googlit Smajlík
ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #11 v: 09. Únor 2012, 00:10 »

Tak a nasiel som, nie je to ta, ktoru som myslel ale je super :-)
« Poslední úprava: 09. Únor 2012, 00:20 od roxetak » ulo¾ena

roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #12 v: 09. Únor 2012, 00:22 »

Tak a tu je :-)
ulo¾ena

M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #13 v: 09. Únor 2012, 00:53 »

uff,je toho moc..
pictbridge jsem u C905 nepouzil ani jednou,ale pouzil jsem to u K770 (A100)..
extrahovanej FS z C905 z topse.ru jsem mìl,ale teï u¾ tam není a nemám ho ani já.mo¾ná ho je¹tì najdu a dám vìdìt.. ten co pí¹e¹ je nejlep¹í,ale musí¹ si k nìmu upravit jazykovej soubor co pou¾ívá¹.ten editor je tøeba tady http://www.box.com/s/c0oy8bxcmo95ndfn3gfa
hodilo by se aby to umìlo stahovat celý slo¾ky,ale to já neøe¹ím,dìlal jsem to hlavnì pro sebe jako zálohu a nahrává se to lehce..nahrál jsem to tak jak to mám v PC.
o focení s C901 jsem nemluvil,nikdy jsem ji ani nemìl v ruce..jediná moje noèní fotka na stativu je http://www.panoramio.com/photo/44961800
pou¾itím HDR se dá získat nìco jako http://www.panoramio.com/photo/52911067 nebo http://www.panoramio.com/photo/50399201 ale tìch fotek co se takhle povedly mám docela málo,hlavnì to chce èas na poøizování a aby okolo nechodilo moc lidí,nebo nejezdily auta.proto¾e ty HDR fotky pozdìji dává¹ jednu pøes druhou tak ve výsledku bude¹ mít duchy.u fo»ákù co fotí do RAW formátu to je fuk,proto¾e z RAWu si jednotlivé expozice vytvoøí¹ v PC.z JPEG ne,dá se dìlat nìco podobnýho,jako ¾e si vytvoøí¹ z jednoho JPEGu víc tím ¾e je zesvìtlí¹ nebo ztmaví¹ a pak dá¹ dohromady,ale to není pravý HDR.
« Poslední úprava: 09. Únor 2012, 01:01 od M.Èermák » ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 09. Únor 2012, 07:58 »

roxetak - Jo, to vùbec nejsou ¹patný fotky... U¾ jenom proto, ¾e to fotil u¾ tak "starej" telefon. Cyber-shot fotil snad v¾ycky dobøe - a¾ na C510, kterou má babièka. To je opravdu katastrofa Cheesy

Martin - No jednou to sedí, neni to funkce co by èlovìk nutnì potøeboval Smajlík Ale takhle bejvalo v A200 hafo podobnejch utilitek, a kolikrát o nich nìjakej u¾ivatel sly¹el (pokaï by o nì mìl eventuálnì i zájem)?
Jo ten CS xperience je docela dobrej, jen mnì nìjak úplnì nevyhovuje ta slo¾itost, která je na mobilu pomìrnì dost ¹patnì zapamatovatelná... Ale i na default to fotí o nìco líp
S tou C901 sorry, nìjak sem ti úplnì pøedtim asi nerozumìl.
Jinak jasný, u¾ rozumim o co jde, prokládání fotek. Pøedpokládám, ¾e bez stativu je to prakticky teda nepou¾itelný, leda by si èlovìk vyhrál a oøezával pøebyteèný okraje, co na jednotlivejch fotkách vzniknou pohyby ruky, ¾e?
ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Co se jinam neve¹lo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nejhezèí SE?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.02 sekund, 19 dotazù.