SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Øíjen 2024, 16:18

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Co se jinam neve¹lo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problém ! nechtìné stahování dat !!
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problém ! nechtìné stahování dat !!  (Zobrazeno 7182 x)
Neuman
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 70

Zobrazit profil
« v: 29. Leden 2012, 13:38 »

Zdravím,
od vánoc jsem majitelem SE Live with walkman a je to mùj první "chytrý" mobil.Pou¾ívám ho hodnì na volání a jsme s ním spokojen.Ihned po vlo¾ení simkatry jsem nastavil èas,vyzvánìní a ze starého telefonu jsem si bluetoothem stáhl fotky.Nic víc jsem s tím nedìlal.
Asi za dva týdny jsem se pochlubil kamarádovi co mám za nový telefon,on ho v rychlosti vyzkou¹el,a zjistil ¾e se mi stahují data.??Data povolena-nebo tak nìco,bylo to odfajfknutý,nerozumím tomu.Tak jsem to hned vypnuli.
Trochu jsem znejistìl a øíkal si ¾e doufám ¾e to nic neznamená.Ale znamenalo.Do¹lo mi vyuètování a za ten tyden "stahování" mi do¹la faktura na 2300kè Angry
Bohu¾el to stahování bylo i krátce v lednu tak¾e budu platit zase Sad
Setkali jste se stím nìkdo???
Dá se s tím nìco dìlat?? bude to zajímat operátora?? Asi ne co?? Undecided 
Proè se mi to stalo?? udìlal jsem nìco ¹patnì?? 
ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 29. Leden 2012, 17:20 »

Pokud nejsem v nìèem znalý, tak si k tomu pøeètu manuál, kterej si jistì mìl v balení (ze zákona ho musí¹ mít k dipozici). Tam ti urèitì pí¹ou, ¾e telefon s Androidem má ¾ivelné nutkání si furt nìco synchronizovat a posílat tvoje PINy nìkam na net. Na vypnutí dat existuje na Marketu 1587 widgetù, jinak zavítej do menu Nastavení - Bezdrátové pøipojení a sítì - Mobilní sítì - a Data aktivována odfajfkuj a bude¹ je mít zakázaný a mít klid. To v manuálu taky zcela jistì pí¹ou.

A opravdu - nevìdomost neomlouvá, ani u operátora. Pøeju veselé placení faktury, mì by asi trefilo pøi této èástce.
« Poslední úprava: 29. Leden 2012, 17:21 od HUdasp » ulo¾ena
Neuman
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 70

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 29. Leden 2012, 19:49 »

Pokud nejsem v nìèem znalý, tak si k tomu pøeètu manuál, kterej si jistì mìl v balení (ze zákona ho musí¹ mít k dipozici). Tam ti urèitì pí¹ou, ¾e telefon s Androidem má ¾ivelné nutkání si furt nìco synchronizovat a posílat tvoje PINy nìkam na net. Na vypnutí dat existuje na Marketu 1587 widgetù, jinak zavítej do menu Nastavení - Bezdrátové pøipojení a sítì - Mobilní sítì - a Data aktivována odfajfkuj a bude¹ je mít zakázaný a mít klid. To v manuálu taky zcela jistì pí¹ou.

A opravdu - nevìdomost neomlouvá, ani u operátora. Pøeju veselé placení faktury, mì by asi trefilo pøi této èástce.

V balení je jen Uvodní pøíruèka !!! a na ní ¾ádné upozornìní není,jen se pí¹e ¾e plný manual je v aplikaci Podpora.a to upozornìní by mìlo být,takto se to dá lehce pøehlídnout.Pochybuju ¾e ka¾dý studuje podrobnì manuál.
A zatím ¾ádné upozornìní nemu¾u v podpoøe najít!
Mì urèitì netrefí,akorát si u¾ dám pozor a upozorním známé.
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 06. Únor 2012, 21:44 »

Neznalost neospravedlnuje :-) Kazdopadne zablokovanie datovych prenosov, v telefone, u operatora. Alebo nastavit nejaky nezmyselny datovy profil.
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Skrble
U¾ivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901
Pøíspìvkù: 93

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 06. Únor 2012, 22:58 »

No je to ale sviòárna, to souhlasim. Já to u X10 øe¹im tak, ¾e v ní prostì nemám SIMku (kamarádovi na nìjakym srandovnim Samsungu se to furt znova zapínalo), i kdy¾ fakt, já bych to jako primární mobil mít nemoh.

Nicménì, jedna vìc je divná, a to skuteènì absence u¾ivatelský pøiruèky. Kdy¾ si kliknu na "Podpora" a "u¾ivatelská pøíruèka", vyskoèí mi - asi kvùli chybìjící SIMce - "pøipojení k síti není k dispozici" a nazdar. Docela sviòárna, pakli¾e nejde sosnout ani pøes wifi, operátoøi si skuteènì zaruèují, ¾e u¾ivatel si ten internet aktivuje.

Holt ponauèení, Android je hezká hraèka, ale pro normálního èlovìka je to zbyteènì slo¾itá a vyèùraná vìc. Even kapoot, A200 forever Smajlík
« Poslední úprava: 06. Únor 2012, 22:59 od Skrble » ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #5 v: 07. Únor 2012, 17:30 »

A co sajt vyrobcu, technicka podpora, download  a manual.  http://dl-www.sonyericsson.com/cws/download/1/103/431/5/1317186329/WT19i__UG_SK_1253-7979_1.pdf
ulo¾ena

Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 07. Únor 2012, 19:09 »

No to je hezký. Urèitì první co udìlá¹ po vybalení z krabièky bude¹ hledat na internetu manuál  Huh Navíc Android dnes kupuje sposta naprosto neznalých lidí. Tady jde jenom o ten princip, neni to vùèi zákazníkùm fér...
ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 07. Únor 2012, 19:17 »

Ja si vsak myslim, ze ti ludia, co mas na mysli ten smartphone ani nevyuziju. Taki siahnu skor po stylovke, teda po iOS (iphone). Kazdopadne ak chces android nejako vyuzit. Treba len studovat a citat. Inak stale plati to davne, co niekedy povedal Lenin (ci Lenon) :  "Ucit sa, ucit sa, ucit sa ...."
ulo¾ena

Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 07. Únor 2012, 19:58 »

Jo to souhlasim. Docela èasto to vídám v metru, paní kolem 35 let, a kouká a furt nemù¾e pøijít na to, jak ten zpropadenej mobil funguje Smajlík Stejnì, nerozumim celýmu tomu povyku kolem androida. A u¾ vùbec ne povyku kolem tabletù s androidem. V¾dy» ten systém v základu neumí poøádnì nic, èlovìk aby furt jen listoval marketem. Tuhle u¾ mámu chytla blbost si tablet s androidem koupit, tak sem jí uzemnil, a» si poèká na Windows... Smajlík))
ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
Kosabek
U¾ivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Pøíspìvkù: 335

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 07. Únor 2012, 21:02 »

Pokud není èlovìk absolutnì tupej tak mu android nemù¾e dìlat ¾ádný problém.Pøe¹el jsem z hloupého telefonu na Satio se symbianem a pøechod bez jediného problému.Teï mám doma tøi kousky Samsungù dva Galaxi S i9000 a jeden GT 5570 Galaxi mini a ani u jednoho jsem nezaznamenal ¾ádný problém se stahováním nechtìných dat a k tomu abych ho mohl pou¾ívat jsem ¾ádnou pøíruèku nepotøeboval tak¾e ani nevím zda je v balení musel bych se podívat.Nejsem nejmlad¹í 47 ani nemám nìjaké vy¹¹í vzdìlání pouze S O Bez maturity a v pohodì jsem vklouzl do androida a ¾ádné rady jsem nepotøeboval.Tak¾e s ním ani dáma v 35 letech urèitì nemá problémy.Podotýkám ¾e nedìlám ¾ádné zásahy do systému ani se je dìlat nechystám na marketu jsem si stáhl pár aplikací které jsem chtìl mít v telefonu a ani market není nic slo¾itého tak¾e va¹e diskuse mi pøijde jako debata dvou puber»ákù co na androida nemají peníze a tak pomlouvají systém o kterém houby vìdí.
ulo¾ena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Èedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 08. Únor 2012, 13:51 »

Neuman

Pokud nevadí faktura za 2300Kè nebylo by lep¹í to pøedcházet nìjakým balíèkem s internetem od svého operátora ? Pøi pøekroèení FUP se data jen spomalí, neplatí se nic navíc. Balíèky jsou levné rozhodnì nestojí 2300Kè
ulo¾ena

Kosabek
U¾ivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Pøíspìvkù: 335

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 08. Únor 2012, 17:33 »

Nevím proè ale mì se nic nestahuje samo v¾dy mám v roletce ¾e je na nìjakou aplikaci aktualizace dokud ale sám nechci tak se nestáhne.Aplikaci v¾dy aktualizuji a¾ doma pøes wifi v aplikaci na marketu je polo¾ka povolit automatické aktualizace tak to nikdy nepovoluji a zatím jsem nezaznamenal ¾ádnou platbu omylem.Mám i nìjaký ten balíèek co nabízí T-mobile pokud se pøipojím na internet tak se aktivuje za 24 Kè na 24 hodin je¹tì se tak ale nikdy nestalo.
ulo¾ena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Èedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Skrble
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 08. Únor 2012, 17:50 »

Tak stejnì... Android se poøádnì rozjel teprv pomìrnì nedávno, je to prostì pro spoustu lidí úplnì nová vìc, byli zvyklí na jednoduchou Nokii, SE, popø. srandièky typu hloupých Samsungù apod, tak tohle dìlá nìkterým lidem opravdu problémy. To, jestli má nìkdo V© nebo nemá V© nic nerozhoduje, prostì ne ka¾dej je zvyklej dìlat s PC a je fuk jestli je kopáè nebo Phdr Judr Mudr... Smajlík Ale tak je to se v¹im, nová vìc, v¹ak si lidi zvyknou. Zase pøí¹tí generace telefonù u¾ nebude dotyková, ale my¹lenková, tøeba... Zase nìco new a zase si lidi budou zvykat Cheesy
ulo¾ena

HPM-65 forever !!!
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Co se jinam neve¹lo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problém ! nechtìné stahování dat !!
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 19 dotazù.