SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
03. Prosinec 2024, 06:51

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142478 pspvk v 10019 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Modertor: Ganimed)  |  Tma: C510 - zacyklené restartování
Strana: [1]
Poslat tma Tisk
Autor Tma: C510 - zacyklené restartování  (Zobrazeno 7354 x)
vend0r
U¾ivatel
Telefon: SE C510
Pspvk: 7

Zobrazit profil
« v: 12. Leden 2012, 12:58 »

Zdravím v¹echny. Dnes mì zaskoèil mùj SE C510, který byl a¾ doteï bez problémù. Po ukonèení hovoru se restartoval a v tomto by pokraèoval donekoneèna, kdybych nevyndal baterii. Zkusil jsem vyndat SIMku, baterku i pamì»ovou kartu, opìt vlo¾it a zapnout. Jen¾e se restartuje poøád. Nìkdy se resetne u¾ pøi zadávání PINu, nìkdy i potvrdím PIN a dostanu se na hlavní obrazovku, ale poté opìt restart.

Zkou¹el jsem ho zapnout bez pamì»ovky - bez výsledku. Dal¹ím pokusem bylo propojení s poèítaèem USB kabelem, ale na obrazovce "Pøipravuje se velkokapacitní pøenos" do¹lo opìt k restartu. Tím pádem ani nemù¾u provést aktualizaci firmwaru, proto¾e je telefon v nìjakém cyklu restartù, ze kterého neumím nalézt cestu.

Vìdìli byste prosím nìkdo øe¹ení? Byl bych za to moc vdìèný. Pøedem díky!
uloena
M.Èermák
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pspvk: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpov #1 v: 12. Leden 2012, 13:36 »

tak prehravat firmware muzes,akorat ho musis donutit aby se nezapnul,tim ze zmacknes a drzis C a pri tom spispojujes usb.kdyz pouzijes SEUS tak by stacilo postupovat podle jeho instrukci.kdyz se nepovede pripojit hned,tak vyndej baterku a nech ji venku tak 15 sekund,pak teprve zpatky a pripojit s drzenim C.jo ale vlastne nevim jestli C510 se nepripojuje trosku jinak-jestli se nepovede ho pripojit spravne drzenim C tak misto toho zkus klavesu 5, nebo 5 spolecne se dvojkou.nic jinyho fungovat nebude(jeste jednou: C,5,2+5)
uloena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
vend0r
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #2 v: 12. Leden 2012, 13:44 »

A je zde nìjaká mo¾nost zálohovat telefon pøed pøehráním firmwaru? Tøeba SMSky a kontakty v telefonu jsou pro mì cenné. Standardnì to mo¾né je, ale v tomto stavu mì nenapadá ¾ádná alternativní metoda...
« Posledn prava: 12. Leden 2012, 13:47 od vend0r » uloena
C510
U¾ivatel
Telefon: SE XPERIA PRO
Pspvk: 272

Zobrazit profil
« Odpov #3 v: 12. Leden 2012, 14:55 »

v tomto stave sa ti zaloha, zial, asi nepodari.  Embarrassed prebehni to SEUSom......to je jedina moznost. Ale o udaje prides. Nemas nejaku zalohu?
uloena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlk
vend0r
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #4 v: 12. Leden 2012, 15:08 »

na SEUS se mi to podaøilo dostat, ale je¹tì jsem firmware nepøehrával, proto¾e bych z toho rád ty data nìjak dostal Smajlk bohu¾el zálohu nemám, poøád jsem se k tomu nemìl a teï mì to nepøíjemnì vypeklo.
uloena
M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pspvk: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpov #5 v: 12. Leden 2012, 19:35 »

ve filesystemu do kteryho by ses mohl dostat (nemyslim pamet telefonu nebo kartu) kontakty ani sms nejsou,jsou trosku jinde,ale dostat to z telefonu nejde.jestli nemas nic treba ani na karte SIM tak budes muset ziskavat cisla znova..
uloena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
Kosabek
U¾ivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Pspvk: 335

Zobrazit profil
« Odpov #6 v: 12. Leden 2012, 20:58 »

Nejménì jednou mìsíènì provádím zálohu kontaktù na pamì»ovou kartu pokud vím ¾e jsem nìjaké kontakty pøidával.Je to otázka deseti vteøin a nemù¾e mì tím pádem krach telefonu pøekvapit.Dìlám to tak ji¾ spoustu let tak¾e pøenést kontakty do nového telefonu není problém nevím ¾e to nedìlají i ostatní pøeci kdy¾ ta mo¾nost je proè to neudìlat na simku kontakty zásadnì neukládám je to celkem k nièemu proto¾e nemá takové mo¾nosti.
uloena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Èedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pspvk: 2395

Zobrazit profil
« Odpov #7 v: 12. Leden 2012, 22:40 »

vend0r

Hm a pamìtovou kartu jsi vytahnul z mobilu ? Zkou¹el jsi jinou simku ? Vidím to tak ¾e pokud se v telefonu dostane¹ na hlavní obrazovku a pak se restartuje pak je v telefonu nìco co vadí File systemu mù¾e to zpùsobovat i soubor který nemù¾e telefon po startu pøiøadit a proto se restartuje. Byt tebou pokud nemá¹ v telefonu pamìtovou kartu a pou¾ívá¹ jen vestavìnou pamìt tak bych telefon promazal pøes a2uploader, pokud ma¹ v telefonu pamìtovku tak ji vyndej a zkus zapnout, vyzkou¹ej taky jinou sim, hlavnì ve file systemu promazat slo¾ku s obrazky a fotkama, zvuky.
uloena

vend0r
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #8 v: 13. Leden 2012, 13:47 »

Kosabek: Døív jsem zálohoval, ale pak mì to nìjak pøestalo bavit, proto¾e se to stalo rutinní zále¾itostí. A teï mì to potrestalo.

Ganimed: Napojil jsem to pomocí a2uploaderu, ale moc tam mazat nechci. Neví¹, jestli by se pøes a2uploader daly nìjak vytáhnout tøeba ty zprávy, co jsou v telefonu ulo¾ené a pak je tam tøeba po flashi opìt importovat? Jinak ten telefon se restartuje kdy se mu zachce. Nìkdy je¹tì pøed zadáním PINu, nìkdy po zadání PINu. Resetuje se i na nabíjeèce i na USB kabelu, kdy¾ je pøipojený k PC. Nìkdy vydr¾í tøeba minutu, dostanu se do menu etc, ale pak se opìt restartuje.

EDIT: U¾ se mi podaøilo najít odeslané zprávy v /tpa/system/messaging/db/ÈÍSLO/me. Díky moc za tip na a2uploader, je to dobrý nástroj. Jen je¹tì kde by se daly najít ty doruèené zprávy, nemáte nìkdo prosím tu¹ení?
« Posledn prava: 13. Leden 2012, 14:09 od vend0r » uloena
Nitram47
U¾ivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Pspvk: 319

Zobrazit profil
« Odpov #9 v: 24. Leden 2012, 21:53 »

povedal by som \tpa\system\messaging\db\ a tam msg_int.dbf co mam dve zalohy z c902, su rozdielne velkosti takze teoreticky by to mohli byt spravy. tak ci tak, ak sa ti dakopirovat z telefonu, skopiruj cely FS a potom mozes skusat nahravat.
na kontakty by som povedal phonebook.dbf v \tpa\system\
uloena

Frum SEMania.cz

uloena
Strana: [1]
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Modertor: Ganimed)  |  Tma: C510 - zacyklené restartování
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.009 sekund, 18 dotaz.