SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Červen 2022, 23:47

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prostredie HTC Sense
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prostredie HTC Sense  (Zobrazeno 3597 x)
kordo
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem písať nebudem, lebo by sa sem ani nevošli :D
Příspěvků: 155



Zobrazit profil
« v: 31. Prosinec 2011, 13:21 »

Neviem prečo ale toto prostredie od HTC sa mi veľmi páči a určitú chvíľku som používal htc a pri SE mi to prostredie chýba neviete kde by som ho mohol zohnať? Ja už som prekutral kadečo aj xda ale to prostredie nikde nieje samostatne
uložena

Nevieš opýtaj sa...
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 31. Prosinec 2011, 15:34 »

pouzij skin do nejakyho launcheru
taky sem hledal, prej to nejde vytahnout, neco jako lockscreen a pocasi jo, ale jinak asi nic
uložena
sony
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 511


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 01. Leden 2012, 12:04 »

lenže na čo si kaziť svojské prostredie SE prostredím od HTC.Aj ked je default od SE jednoduchý, v tom je možno jeho sila, alebo ako to nazvať. :-)
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
kordo
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem písať nebudem, lebo by sa sem ani nevošli :D
Příspěvků: 155



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Leden 2012, 19:22 »

tie tzv napodobneniny sense sú hrozné. Prečo by som menil to prostredie? Lebo je lepšie aspoň mne dosť vyhovovalo. Ja už som sa pokúšal originál počasie a podobné veci aplikovať do SE ale nespustilo mi ich no budem musieť zistiť v čom je háčik.
uložena

Nevieš opýtaj sa...
321654
Anonym
« Odpověď #4 v: 01. Leden 2012, 21:53 »

predelej nejakou HTC romku a mas po starostech
uložena
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 01. Leden 2012, 23:56 »

Sense je zhluboka prorostlý do systému, tedy jediná varianta je ta, co popisuje Obscur.
uložena
kordo
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem písať nebudem, lebo by sa sem ani nevošli :D
Příspěvků: 155



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 03. Leden 2012, 19:02 »

to ja viem no niečo som predsa našiel tak to skúsim len pochybujem že to bude spolupracovať s jadrom. Našiel som vo svojom pc ešte zapatrošené htc sense 3.0 tak to skúsim nahrať cez recovery
uložena

Nevieš opýtaj sa...
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 03. Leden 2012, 19:34 »

Vítej v křemímovém nebi  Cheesy Grin
uložena
kordo
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem písať nebudem, lebo by sa sem ani nevošli :D
Příspěvků: 155



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 04. Leden 2012, 00:37 »

Cheesy nič to neurobilo asi by trebalo prepísať boot.img no bohužiaľ taký frajer nie som no možno aj hej ale neviem ktorým programom začať Cheesy
uložena

Nevieš opýtaj sa...
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 04. Leden 2012, 12:19 »

Co prosimtě zkoušíš? Nacpat do ROMky pro nějaký HTC kernel ze Sony Ericssonu a to nahrát do svýho telefonu? Shocked
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prostredie HTC Sense
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.026 sekund, 17 dotazů.