SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Září 2022, 00:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i a CID53
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K800i a CID53  (Zobrazeno 4620 x)
tuton
Uživatel
***
Telefon: SE K800i
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« v: 08. Prosinec 2011, 14:19 »

Stalo se - chtěl jsem aktualizovat fw svého SE K800i přes oficiální update service - povedlo se dokonale - mám nový firmware + CID53 RED ale bohužel bez možnosti češtiny. Už týden brouzdám po všem možném, vyzkoušel jsem spoustu návodů, natahal si do PC bůhví co a jsem tam kde na začátku. Uměl by někdo poradit totální lamě, která to nikdy nedělala a potřebuje návod skutečně naprosto srozumitelný (např. návody typu do MAIN zkopíruj něco vytvoř. v ...... jsou mi k ničemu, kdyč nevím co je MAIN...) Děkuji předem za jakoukoliv pomoc
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 08. Prosinec 2011, 14:26 »

jedno slovo wotanserver :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
tuton
Uživatel
***
Telefon: SE K800i
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Prosinec 2011, 14:58 »

Hezké - další registrace, opět to chce nějaké peníze aniž bych věděl komu a jak. Nějaká bezplatná cesta by nebyla?
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 08. Prosinec 2011, 17:41 »

za wotan neplatis.a dalsi moznost je asi jenom far manager ale musel bys stahnout main,FS i custom
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Prosinec 2011, 20:16 »

tuton

Opravdu jsi na našem foru žádný návod nenašel ? Je fakt zajímavé že jsem nějaký návod vytvořil a dokonce v něm flashoval firmwar na K800i s cid53.

http://forum.semania.cz/index.php/topic,27672.new.html#new

tu jsem na svojem ulozto uctu dokonce nasel firmwar pro K800i http://www.ulozto.cz/6146207/k800i-zip
« Poslední úprava: 08. Prosinec 2011, 20:27 od Ganimed » uložena

roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 08. Prosinec 2011, 21:25 »

Radsej sa blbo opytam, akoby som si nieco pohladal a prestudoval, ze? Cheesy
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
tuton
Uživatel
***
Telefon: SE K800i
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 09. Prosinec 2011, 13:10 »

To Ganimed : velký dík, návod naprosto perfektní, vše jede jak má, na tvůj příspěvek jsem skutečně nenarazil, i když jsem 3 dny googlil jak vzteklý. Takže omluva za duplicitu a ještě jednou dík. Smajlík
To roxetak : každý holt není génius, ale jistě je lépe pohanět než pomoci, dá to míň práce. Undecided
uložena
kozelka
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 24. Únor 2012, 13:32 »

Potřeboval bych na svém SE K800i přehrát firmware z CID53 RED na CID52 RED. Jde to vůbec? Potřebuju to kvůli možnosti předělávání ikon apod. v telefonu. Díky
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 24. Únor 2012, 13:48 »

Vsetko ide. Skus pouzit bud FAR manager s prislusnym pluginom, ci A2uploader. Alebo ak je este stale free Wotanserver. Staci sa len zaregistrovat, stiahnut software a flashnut :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 24. Únor 2012, 17:38 »

jde to,ale je to slozitejsi a doma to stejne neudelas,navic je ale riziko ze se ti podela GDFS,coz se ti u CID 53 nestane.jestli chces patchovat CID 53,tak to taky jde,mozna jenom ctes stary navody.CID 53 ti v nicem nebrani.
CID rozhodne pres wotan,FAR nebo A2 uploader (kterej je na A2,ne na A1)  nesnizis,ale na to se vykasli,na 100% by se ti nekdy stalo ze by se poskodilo GDFS,takze investice dalsich penez do prehrani GDFS coz doma taky neudelas.CID 53 ti v nicem nebrani,jak jsem psal.
« Poslední úprava: 24. Únor 2012, 18:19 od M.Čermák » uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Firmware (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K800i a CID53
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 20 dotazů.