SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Øíjen 2024, 22:46

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: pøechod z WM6.5 na Android
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: pøechod z WM6.5 na Android  (Zobrazeno 3719 x)
RenEdi
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Arc S, P1i, Xperia X1
Pøíspìvkù: 55

Zobrazit profil
« v: 30. Listopad 2011, 08:49 »

Dobrý den, chtìl bych Vás po¾ádat o nìkolik rad, vèera jsem se stal majitelem SE Arc S a nìjak se nemohu poprat z nastavením abych si získal zpìt nìkolik funkci z WM6.5
má Xperia X1 umìla toto:
1) otevøel jsem tel. seznam a objevila se hned klávesnice s tlaèítky "abc1" "def2" pomocí kterých se daly okam¾itì odfiltrovávat polo¾ky v seznamu ( super v pøípadech kdy ne v¾dy mam u dané osoby firmu, ale jen pøíjmení )
2) kam zmizí smazané sms?? jak nastavit slo¾ky SMS doruèené, odeslané smazané
3)na plochu jsem si dal widget "Pøepnutí stavu" hezké vèetnì indikátoru baterie, chtìl bych si upravit velikost nelze, ale hlavnì nelze umístit na støed displeje, v¾dy se pøesune na jeden okraj jako by byla zapnuta jakási fce "pøichytit k møí¾ce"

4) nena¹el jsem "upøednostnit sta¾ení dat pøes wifi"

prosím, nena¹el by se nìkdo kdo by mi objasnil kde pøípadnì kterou aplikaci z marketu nahradit, tedy pokud mo¾no v èe¹tinì

ulo¾ena
Jajar
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: XPERIA mini pro
Pøíspìvkù: 597

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 30. Listopad 2011, 12:34 »

Pokud nevadí, ¾e nebudu psát pøímo o Arc, ale obecnì a jen o nìkterých bodech...

1) nejspí¹ zkusit jiný dialer, nemám zku¹enost, poèkat na radu jiných
2) pokud chce¹ øadit SMS klasicky jako doruèené, odeslané, koncepty apod., umí to napø. aplikace GoSMS. Ale je to u¾ nìjaká doba, co jsem ji pou¾íval, tak¾e nevím, jak je to se smazanýma SMS.
3) widgety se v¾dy zarovnávají k møí¾ce, která je v základu 4x5 pøípadnì 4x4 (u 4:3 displejù). Widget "pøepnutí stavu" má rozmìry 3x2, to znamená, ¾e se v¾dy zarovná k levé nebo pravé stranì. Jedna z mo¾ností je stáhnout alternativní launcher, který umo¾ní uspoøádat møí¾ku tøeba na 5xnìco (Launcher Pro, Go Launcher EX apod.)
4) pokud jsi v dosahu wifi signálu (a má¹ pochopitelnì aktivovaný vahledávání wifi) jsou data v¾dy pøednostnì pøená¹ena pøes toto pøipojení.
ulo¾ena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #2 v: 30. Listopad 2011, 12:52 »

slozka smazane sms neni.muzes si ji v go sms pro vytvorit a misto mazani ty sms presouvat tam,ale smazat zpravu je proste smazat zpravu=zprava zmizi.
jestli jsis vsiml,tak u zakladnich launcheru nani moznost zmeny velikosti widgetu,takze muzes pouzit zase treba go launcher nebo launcher pro.osobne doporucuju go,protoze jsem vyzkousel vsechny a tenhle si muzes upravit tak jak chces uplne ve vsem.to s tou mrizkou vypnout nejde,zatim jsem proti tomu bojoval neuspesne.velikost mrizky se nastavit da ale neda se nijak vypnout ze bys mel kazdou ikonu jinak velkou.
u cyanogen mod je vzdycky moznost vypnuti dat,ale v zakladnich ROM neni.jde to udelat najakou aplikaci, treba https://market.android.com/details?id=com.datalinkswitch&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kYXRhbGlua3N3aXRjaCJd
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 30. Listopad 2011, 17:38 »

bod 1
kdyz vstoupis do seznamu kontaktu tak klavesnici na vyhledavani si spustis delsim podrzenim klavesy nabida ( prava klavesa pod displejem ) pokud trvas na vzhledu klavesnice jako mobilni pak klikni na tlacitko nastaveni na klavesnici potom, Kavesnice na vysku - Mobilni klavesnice
ulo¾ena

RenEdi
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Arc S, P1i, Xperia X1
Pøíspìvkù: 55

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 01. Prosinec 2011, 09:04 »

díky za rady a Vá¹ èas, ale

1) to Ganimed: no uplnì si nerozumíme,
- kdy¾ »apnu na ikonu "Telefon" tak se mi objeví pøes celý displej nadherná skvìlá klávesnice, která v¹ak neumí vyhledávat v tel. seznamu. Proè toto okno, lze v nìm otrocky zadat jen èíslice a pak dát "Volat" Sad,  ale zase se na té ikonì v hlavním menu objevuje zme¹kaný hovor
- »apnu na ikon "Kontakty" a otevøe se okno s abecednì seøazenými kontakty a jak pí¹e¹ ty "vyhledavani si spustis delsim podrzenim klavesy nabida ( prava klavesa pod displejem)", pøi tom druhém stisku se mi tøeba v autì(jako spolujezdec) stane, ¾e se dotknu displeje a jsem v Oblíbených

no a já bych mìl pøedstavu, ¾e budu mít rovnou variantu s klávesnicí i pro tøesoucí se prst

2) bojoval jsem vèera s nastavením GO sms Pro, ale:
- konverzace se snad v Androidu zbavit nedá Sad, obèas potøebuji nìkomu ukázat nìjaký text do¹lý v sms a je tomu dotyènému prd do toho co jsem si s tím odesílatelem je¹tì stihl pøed tím napsat
- to Jajar: slo¾ku jsem vytvoøil, ale jak donutím SMS aby se automaticky pøesunuly do té která se jmenuje Doruèená a dal¹í do Odeslané, jsou v nastavení jakási pravidla ( pro koho ze seznamu, zaèínající èíslem ... ), je jen varianta podr¾et prst a z menu vybrat pøesunout do slo¾ky

3) to M.Èermák: Go lancher super, ale na mùj dispej se vejdou jen 4ikony ( jinak se objeví hlá¹ka, ¾e budou Verical) neumím zmìnit velikost ikon i kdy¾ na webu èasto vidím screen kde je vidìt, ¾e jich men¹ích nìkdo má i pìt/¹est vedle sebe na vá¹ku dispeje

prosím
ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #5 v: 01. Prosinec 2011, 11:30 »

v go launcheru je nastaveni kde to je
na hlavni obrazovce stisknes klavesu menu-tam predvolby a v nastaveni nabidky aplikaci je velikost mrizky.to samy je pod polozkou predvolby
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
rombo1
U¾ivatel
Telefon: C905, X10
Pøíspìvkù: 374

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 02. Prosinec 2011, 09:44 »

uz dlhsie pouzivam Miui ROM na mojej X10...
1) spustim dialer a hned mi vyskoci klavesnica, mozem zadavat...
2) ked zmazem sms, tak sms je zmazana - odstranena - ked viem ze ju budem potrebovat, jednoducho ju nemazem...
3) zmena velkosti widgetu je mozna pri doinstalovanych launcherov (dobre skusenosti s LauncherPro Plus)
4) tuto moznost mam priamo v ROMke, ale ked si v dosahu Wifi a si nanu pripojeny, tak automaticky stahuje cez Wifi
ulo¾ena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: pøechod z WM6.5 na Android
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.