SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Září 2022, 16:32

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastavení (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavenie automatickej alebo ručnej volby siete
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nastavenie automatickej alebo ručnej volby siete  (Zobrazeno 5354 x)
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« v: 27. Září 2006, 20:30 »

Vie mi niekdo poradiť ako sa dá v telefone zmeniť nastavenie voľby siete. Ako sa dajú zobraziť dostupné siete? Sad
uložena

KAMAK
KoCuR
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 1125



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 27. Září 2006, 20:36 »

Kliknes na nastavenia pripojenia,tam das ze siet a das nastavit ukaze sa ti ze rucne alebo automaticky. Hore mas ale napis ze Nastavenia sieti ci co a potom na to kliknes a mozes si tam hladat siet aku len chces  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 27. Září 2006, 20:42 »

 ???Ale ja chcem telefonnú sieť nie dátovu sieť, teda zmeniť poskytovateľa telefonnych služieb Kiss
« Poslední úprava: 27. Září 2006, 20:45 od KAMAK » uložena

KAMAK
KoCuR
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 1125



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 27. Září 2006, 20:56 »

NO ved to je na telefonnu siet. Toto pouzies napriklad ked mas roaming a nastavis si rucne vyhladavanie  Mrknutí takze si najdes ine siete. Alebo si zmen SIMkartu ked chces ineho pokitovatela siete.
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 27. Září 2006, 21:07 »

Už som to našiel, ale aj pri ručnom nastavení neviem zobraziť dostupné siete a práve používam roaming Cry
 :DJasne všetko ide cez vice!!!
« Poslední úprava: 27. Září 2006, 21:10 od KAMAK » uložena

KAMAK
KoCuR
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 1125



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 27. Září 2006, 21:09 »

Kliknes na ten napis(uplne v lavo hore taky velky) a das prvu moznost co tam mas, zacne ti to hladat a potom sa ti zobrazia dostupne siete  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 27. Září 2006, 21:14 »

Dakujem už to trochu ovládam ale ako pridám zvolenú siet do uprednostnovaných?? Ked som chcel pridat AMENA Španielsko tak som ju v zozname nenašiel a pri požiadaveke pridať novu to chce po mne tri znaky MCC ktore nepoznam a potom ešte tri znakyMNC Undecided
« Poslední úprava: 27. Září 2006, 21:21 od KAMAK » uložena

KAMAK
KoCuR
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 1125



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 27. Září 2006, 21:22 »

Dam ze Mobilni site, pak vybrat sit. Nacita to vsechny dostupne site. Pak si zvolim libovolnou sit a ono se to samo do ni prihlasi. Vypise to ze uspesna registrace a je to. Nic nemusis dokladat do uprednostnenych siti Smajlík Mas aktivovany Roaming?
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 29. Září 2006, 16:45 »

 :-\J a som chcel iba vylepšit moje nastavenia. že ak to budem mať náhodou na automatickom nastavení aby my išiel na uprednostnovane siete. Dajú sa niekde nájsť kódy sietí??  Embarrassed
uložena

KAMAK
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Nastavení (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nastavenie automatickej alebo ručnej volby siete
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 20 dotazů.