SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Listopad 2017, 16:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23744 uživatelů
Nejnovější uživatel: latura
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia X2 - nelze se dostat do bootloader menu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Xperia X2 - nelze se dostat do bootloader menu  (Zobrazeno 3517 x)
DesertEagle27
Uživatel
***
Telefon: Xperia X2
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« v: 23. Říjen 2011, 20:32 »

Zdravim vsechny,

pred nejakou dobou jsem koupil z druhe ruky X2ku, ovsem kompletne v nemcine. Tu bych jeste nejak prezil, vetsi problem je (prehistoricka, tzn. strasne pomala a nestabilni) verze ROM (5.2.23103, Build 23103.5.3.3). Chtel jsem ji proto aktualizovat, jenomze se vubec nemuzu dostat do stavu kdy se zobrazi logo SE na bilem pozadi. Zkousel jsem i hard reset, ale zadna zmena. Proste kombinace vypnout, vyndat baterku, zmacknout a drzet Volume down a pak Power nic nedela, cele to nastartuje jako by se nic nedelo. Zkousel jsem i ruzne kombinace, drzet Volume Down i Volume Up (pak ale nestartuje vubec, je nutne vyndat baterku a zacit znova), drzet jenom Volume Down a Power jenom zmacknout, nebo pri startu dat soft reset, ale porad nic Undecided Ani na zahranicnich forech jsem na neprisel na reseni - nema nekdo z Vas podobnou zkusenost?
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #1 v: 23. Říjen 2011, 21:26 »

ovladače máš v pořadku?
uložena
DesertEagle27
Uživatel
***
Telefon: Xperia X2
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 23. Říjen 2011, 23:20 »

No nemam problem pripojit tlf pres ActiveSync... jestli jsi tim myslel tyhle ovladace.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #3 v: 24. Říjen 2011, 01:06 »

ovladace potrebne pro flash,
je to už dlouho co sem mel WM ale nepomohlo by instal pripadne reistal SEUSu?
uložena
DesertEagle27
Uživatel
***
Telefon: Xperia X2
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 24. Říjen 2011, 19:29 »

Uz rozumim; nicmene jak jsem pochopil cely proces, tak aby se SEUS vubec na tlf podival, musi byt prave v rezimu s logem na bilem pozadi. Muj problem spociva prave v krocich ktere predchazeji samotnemu pripojeni ke kompu.
uložena
pogo
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO
Příspěvků: 446



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 27. Říjen 2011, 07:48 »

...nebude potřeba nejprve odemknout bootloader?? předem říkám, že nevím jak odemknout, protože x2 jsem nikdy nevlastnil a X1 nemám už dlouho - tam odemčení bootloader spočívalo v přehrání Stock SPL na Hard SPL - jestli se to jmenuje takhle i u X2 to netuším - zkus XDA
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 27. Říjen 2011, 08:26 »

Odemykat bootloader pro pro, abzs mohl oficiální cestou přehrát firmware?  Mrknutí

Stejně myslim, že ho u X2 nikdo neprolomil..
uložena
pogo
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO
Příspěvků: 446



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 27. Říjen 2011, 10:31 »

HUdasp::tak zmátla mě tam ta němčina, nepřečetl jsem si, že to mu nevadí.. a jak říkám, už jsem 3/4 roku bez X1i, takže si toho už moc ohledně úprav nepamatuju...
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
DesertEagle27
Uživatel
***
Telefon: Xperia X2
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 27. Říjen 2011, 21:16 »

Na XDA uz jsem hledal; tam je stejny problem popsan, ale nikoli vyresen (je doporucen soft reset behem startu, coz mne ani jinym nepomohlo). A prave odtamtud mam ten termin "bootloader menu", ale mozna se jedna o neco jineho, co ale neumim poradne nazvat;) Zkusim to teda vic polopaticky - v priloze je navod ze SEUSu - a muj problem spociva v tom, ze se nikdy nedostanu do kroku 5 - logo SE na bilem pozadi se proste nezobrazi...
uložena
solo25
Uživatel
***
Telefon: SE Xperia X2, SE Xperia Neo
Příspěvků: 10



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 28. Říjen 2011, 01:37 »

protoze jsem mel ten samy problem kdysi(nejak tak sladit volume down a power), nedalo mi to a vytahl jsem x2 ze supliku. Vyndal jsem a vratil baterku, velkou silou stiskl volume down, pak pridal stisk power a soucasne drzel. Hodne silny stisk. Mobil zavibroval a asi po 10 sec ta bila obrazovka s logem SE nabehla. Ale jak rikam, driv se mi to ne vzdy podarilo. Kolikrat to vyslo treba az i na desaty pokus. Nevim, jestli ti tohle povidani k necemu bude.
uložena

zazalohovane customizace pro region CE(CR,SVK, POL-no brand)>: 2.3.3 (0.368),   2.3.4 ( 0.42)
DesertEagle27
Uživatel
***
Telefon: Xperia X2
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 28. Říjen 2011, 11:38 »

Tak i silou treba i 11x po sobe... zadna zmena  Angry
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Xperia X2 - nelze se dostat do bootloader menu
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.606 sekund, 17 dotazů.