SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
25. Leden 2025, 09:38

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Modrý Arc versus støíbrný Arc - jaký se vám líbí více?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Modrý Arc versus støíbrný Arc - jaký se vám líbí více?  (Zobrazeno 6355 x)
Joza
Anonym
« v: 06. Záøí 2011, 07:30 »

Po dlouhé dobì se mi do redakce dostala i modrá verze Sony Ericssonu XPERIA Arc a rozhodnì má nìco do sebe. Zajímalo by mì ale, kterou barevnou variantu preferujete vy a pøípadnì klidnì i proè Smajlík

ulo¾ena
Macik68
U¾ivatel
Telefon: C702, X8, Arc S
Pøíspìvkù: 109

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 06. Záøí 2011, 08:00 »

No zdá se ¾e u Vodafonu mají jen modrou verzi, tak moc na výbìr nemám. Mám trochu strach z "upaplanosti", ale uvidíme. Zítra snad dorazí. Ale moc se mi líbí i bílá verze Arc S.
Edit: Tak modrá varianta mi dorazila právì teï a je na pohled nádherná. ©koda, ¾e nemám èas si s tím teï hrát Smajlík
« Poslední úprava: 06. Záøí 2011, 10:33 od Macik68 » ulo¾ena
pudl
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 57

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 06. Záøí 2011, 09:24 »

mám verzi midnight blue - bezpochyby nejhezèí mobil na trhu. ta støíbrná je taková obyèejná, ale èernomodrá - to je superluxus.
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pøíspìvkù: 161

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 06. Záøí 2011, 13:02 »

O trosku vic se mi libi cernomodra, ale nechci mit upatlanej mobil ze vsech stran, tak jsem volil stribrnou.
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #4 v: 06. Záøí 2011, 13:53 »

neviem, ktory je modry a ktory strieborny, lebo sa mi zda, ze oba hraju tak trochu farebne namodro. Inak sa aj mne paci ten tmavsi. :-)
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
GTA4
Anonym
« Odpovìï #5 v: 06. Záøí 2011, 14:22 »

radìji ten tmavý upatlanost neøe¹ím to se dá vyle¹tit a je klid
ulo¾ena
321654
Anonym
« Odpovìï #6 v: 06. Záøí 2011, 15:22 »

jednoznacne ten modry, nelibi se mi jak je na stribrnym videt prechopd z displaye na kryt
ulo¾ena
sony
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 511

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 07. Záøí 2011, 00:17 »

Oba su pekné,u nas na SR vidím v¹ade iba tú namodralú variantu
ulo¾ena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Joza
Anonym
« Odpovìï #8 v: 07. Záøí 2011, 07:22 »

Zatím to tady vypadá jednoznaènì a modrá varianta sklízí obdiv. Faktem je, ¾e dokud jsem nevidìl modrou variantu na¾ivo, tak jsem fandil støíbrné, ale pak...
ulo¾ena
Redeemert
U¾ivatel
Telefon: SE Cedar J108i
Pøíspìvkù: 771

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 07. Záøí 2011, 19:18 »

Jo, mnì se ta modrá taky líbí hodnì. Je to taková trochu míò obvyklá barva u mobilky a pøitom poøád taková decentní. A u té Xperie Arc je opravdu pìkná.
ulo¾ena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Harmon
U¾ivatel
Telefon: Samsung GSII
Pøíspìvkù: 82

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 22. Záøí 2011, 16:59 »

Já jsem pùvodnì chtìl støíbrný , ale okolnosti pøinesly modrý a jsem  celkem tomu rád ¾e se tak stalo.
©koda ¾e není zadní kryt jak na nové mini pro takový jak pogumovaný , mìl jsem ho v ruce a paráda.
ulo¾ena

"Nothing is impossible"
alesmatusek
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black
Pøíspìvkù: 191

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 22. Záøí 2011, 18:23 »

Mám støíbrnou a stra¹nì se mi líbí. Telefon vypadá naprosto luxusnì. Zejména kombinace èerného pøedku (displej) støíbrných krytù. Modrá se mi tolik nelíbí. Hlavnì mì na ni zklamal ten zadní kryt, kde se modrá barva dole mìní ve svìtle modrou (bílomodrou)... vypadá to kýèovitì. Tento prvek by se hodil do nìjakých lifestylových mobilu (Ray, mo¾ná Neo), ale nikoliv do vlajkové lodi, která má pùsobit luxusnì.

Pøiznám se, ¾e i ohlasy z mého okolí pìjí na ten telefon ódy. Ve støíbrné vypadá prostì luxusnì a zkrátka bohovsky. Dneska si ho prohlí¾el jeden kámo¹ s iPhonem4 a a¾ skøípal zubama jak se mu ten telefon líbil v porovnání s okoukaným ajfounem (s malièkým displejem).
ulo¾ena
Daff.Cz
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue
Pøíspìvkù: 117

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 13. Listopad 2011, 10:50 »

Já si vybral Arc s midnight blue a udìlal jsem dobøe, je to luxus. Pak se mi líbí je¹tì bílá verze, ale pro mì je bílej telefon taková "Eleanor", moc se mi líbí, ale bojím se ho objednat, aby za chvilu nebyl u¹pinìnej atd... Cheesy
ulo¾ena

A¾ umøu, pohøbìte mì prosím tváøí dolù, aby mi celý svìt mohl políbit prdel. Mrknutí
pudl
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 57

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 13. Listopad 2011, 13:42 »

to Daff:

ubezpeèuji tì, ¾e jsem mìl midnight blue Arc - vypadá doopravdy luxusnì, nesrovnatelnì hezèí ne¾ je ten silver. Nicménì jsem nevydr¾el a dal jej synovi a poøídil si Arc S  pure white - opìt skvìlé provedení, královská bílá barva, nic na tom nelze u¹mudlat. Kromì toho v origo baleních je i vhodné pouzdro.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Modrý Arc versus støíbrný Arc - jaký se vám líbí více?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.