SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
25. Leden 2025, 09:46

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Co se jinam neve¹lo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz SEManie v Praze
Strana: 1 2 3 [4]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sraz SEManie v Praze  (Zobrazeno 18265 x)
Redeemert
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE Cedar J108i
Pøíspìvkù: 771

Zobrazit profil
« Odpovìï #45 v: 09. Záøí 2011, 08:44 »

Skuteènì by mì zajímalo, èím tak neodkladným mù¾ete mít ka¾dý den celý záøí tak narvaný, ¾e se nemù¾ete na odpoledne a veèer utrhnout  Huh

Ono dopravit se z Brna a hlavnì následnì potom po akci do Brna, není tak docela na odpoledne a veèer. A v sobotu po pùvodnì navrhovaném termínu mám u¾ jiné akce (v mém pøípadì teda ne geo) Mrknutí
ulo¾ena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Sasakr
U¾ivatel
Telefon: Nokia E5
Pøíspìvkù: 745

Zobrazit profil
« Odpovìï #46 v: 09. Záøí 2011, 09:56 »

Budeme pøedìlávat pár vìcí v bytì...a to je pøesnì ono  Undecided

Heleïte nevidím do va¹ich ¾ivotù, ale pøijde mi, ¾e kdybyste se chtìli sejít, tak si to zaøídíte...
ulo¾ena

Redeemert
U¾ivatel
Telefon: SE Cedar J108i
Pøíspìvkù: 771

Zobrazit profil
« Odpovìï #47 v: 09. Záøí 2011, 09:59 »

No vzhledem k tomu, ¾e je v plánu brnìnský sraz, tak ten je pro mì dostupnìj¹í...
ulo¾ena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
petulinka1
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo
Pøíspìvkù: 201

Zobrazit profil
« Odpovìï #48 v: 09. Záøí 2011, 11:16 »

Sas: jenze ten byt neni muj, navic to zavisi na tom, aby ten, kdo tu bude mit hlavni slovo a delat vetsinu veci mel dovolenou nebo jindy dela i o vikendech a neni az tak jednoduchy to vsechno synchronizovat
ulo¾ena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Není dùle¾ité, kolik lidí inhumuje¹, dùle¾ité je, kolika lidem se nepodaøí inhumovat tebe.
Sasakr
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #49 v: 09. Záøí 2011, 21:48 »

Redemeert v¹ak v pohodì, já taky nikdy nejel do Brna, proto¾e je to prostì daleko.
ulo¾ena

Sasakr
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #50 v: 26. Záøí 2011, 18:24 »

Snad nevadí, kdy¾ vyu¾iju tohle téma. Chtìl bych se rozlouèit, konèím s pravidelným sledováním tohoto fóra. Za prvé Sony Ericsson u¾ nemám a za druhé mé znalosti skonèily s A200. Spoustu krát jsem tu dostal radu, pár krát jsem snad i já dobøe poradil, ale nyní ji¾ setrvání na tomto fóru pro mì pozbývá významu. Tak se tu mìjte a pøeju SEManii je¹tì dlouhý ¾ivot. Èau.
ulo¾ena

Joza
Anonym
« Odpovìï #51 v: 26. Záøí 2011, 18:43 »

©koda, ¾e dal¹í z nás odchází... Trochu mì ale mrzí, ¾e je to v dobì, kdy SE jde nahoru... Android nemá co nabídnout?
ulo¾ena
Sasakr
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #52 v: 26. Záøí 2011, 21:04 »

Mám novì Nokii se Symbianem. Kdybych si poøizoval Androida, tak jedinì high end a to u¾ jsou zase moc velké èástky. Navíc, a to je dal¹í dùvod, který jsem rad¹i nezmínil, ale kdy¾ u¾ jsi to nakousl, jde o to, ¾e s pøíchodem Androidù telefony ztratily du¹i. Napøíè v¹emi výrobci jsou vesmìs stejné a tak...je to prostì o nièem. Mìnìj se jen kastle, vevnitø je to to samý. Dobøe, grafické nadstavby tam jsou, ale zkrátka mi pøijde u¾ skoro zbyteèné rozli¹ovat dnes telefony podle znaèek, význam má je tøídit jen dle systémù.
ulo¾ena

HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #53 v: 27. Záøí 2011, 06:47 »

Sas Moudrá slova. Kdo z nìjakého dùvodu nechce Android, tak si u SE ne¹krtá (sám jsem si teï poøídil HD2, abych je¹tì chvilku fièel na Androidu a èasem pøesedlal na WP7). Kde jsou èasy Everchanging témat a podobných SE libùstek..  tak se mìj fanfárovì Mrknutí
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 3 [4]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Co se jinam neve¹lo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sraz SEManie v Praze
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 18 dotazù.