SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Prosinec 2023, 03:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: dlatkojan23
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schémata na hazelu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schémata na hazelu  (Zobrazeno 2825 x)
Berčová
Uživatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Vivaz pro

Zobrazit profil WWW
« v: 03. Srpen 2011, 08:45 »

Ahoj. Tak se mi poštěstilo a mám ho doma. Sice ne v červené, kterou jsem hodně chtěla, protože na živo je milionkrát hezčí, ale co se dá dělat. Teď by mě zajímalo, proč, když si na zedge.net stáhnu schéma, polovina z nich nejde? Přítel s ním má stejný problém. Konkrétně tohle schéma se mi hodně zalíbilo a úřekvapivě nejde, prý je nekompatibilní. Přitom tam mám nastavený telefon Hazel. Může mi někdo poradit, co s tím??
http://www.zedge.net/themes/957603/ever-dual-theme/

Dělá to i u témat, které nemají žádné flash menu ani nic. Stahovala jsem z lasyk.net a zedge.net, přítel to samé a 99 % schémat je nekompatibilních, pokud nastavuji přes nastavení, tak je prý soubor poškozený. Není možný, aby to bylo 9 z 10 stažených schémat, přece...

EDIT: podle návodu jsem zkoušela vložit flash menu, když se mi to u jediných dvou témat povedlo ( jiné nefungovaly vůbec ) , stejně to v telefonu nakonec nejde. Tak jsem z toho celkme zoufalá, co dělám špatně?  Cry
« Poslední úprava: 03. Srpen 2011, 11:04 od Berčová » uložena

Siemens C35i -> Nokia 3510i -> SE K500i -> SE K750i -> Nokia 1200 ( "krizovka" ) -> SE C702 -> LG KE 970 ( !krizovka" ) -> SE C510
bohusk
Uživatel
Telefon: Xperia Ray, Elm

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 04. Srpen 2011, 15:29 »

Dal som ti tu temu sem. Bola to verzia 4.7 , Elm, Hazel maju verziu 4.9 .

http://www.uloz.to/9877860/ever-dual-thm
uložena
Berčová
Uživatel
Pohlaví: Žena
Telefon: Vivaz pro

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 04. Srpen 2011, 21:43 »

Děkuju, už jsem na to přišla, že když to otevřu v TC a přeuložím, půjde to. Akorát teda přítel má asi smůlu, momentálně je bez PC a nejspíš ještě dlouho bude. Bude muset vzít za vděk tím, co mu já pošlu  Cheesy I tohle schéma se mi povedlo nastavit, dokonce i to flash menu mi funguje, i když tak napůl - listovat menu můžu, ale nejde z toho nic vybrat. Škoda, ale jsou i horší věci na světě :-)
uložena

Siemens C35i -> Nokia 3510i -> SE K500i -> SE K750i -> Nokia 1200 ( "krizovka" ) -> SE C702 -> LG KE 970 ( !krizovka" ) -> SE C510
roxetak
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 04. Srpen 2011, 23:32 »

Nekompatibilne flash menu :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schémata na hazelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.006 sekund, 18 dotazů.