SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
05. Øíjen 2024, 10:34

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142467 pøíspìvkù v 10009 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schémata na hazelu
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Schémata na hazelu  (Zobrazeno 3483 x)
Berèová
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: Vivaz pro
Pøíspìvkù: 57

Zobrazit profil WWW
« v: 03. Srpen 2011, 08:45 »

Ahoj. Tak se mi po¹tìstilo a mám ho doma. Sice ne v èervené, kterou jsem hodnì chtìla, proto¾e na ¾ivo je milionkrát hezèí, ale co se dá dìlat. Teï by mì zajímalo, proè, kdy¾ si na zedge.net stáhnu schéma, polovina z nich nejde? Pøítel s ním má stejný problém. Konkrétnì tohle schéma se mi hodnì zalíbilo a úøekvapivì nejde, prý je nekompatibilní. Pøitom tam mám nastavený telefon Hazel. Mù¾e mi nìkdo poradit, co s tím??
http://www.zedge.net/themes/957603/ever-dual-theme/

Dìlá to i u témat, které nemají ¾ádné flash menu ani nic. Stahovala jsem z lasyk.net a zedge.net, pøítel to samé a 99 % schémat je nekompatibilních, pokud nastavuji pøes nastavení, tak je prý soubor po¹kozený. Není mo¾ný, aby to bylo 9 z 10 sta¾ených schémat, pøece...

EDIT: podle návodu jsem zkou¹ela vlo¾it flash menu, kdy¾ se mi to u jediných dvou témat povedlo ( jiné nefungovaly vùbec ) , stejnì to v telefonu nakonec nejde. Tak jsem z toho celkme zoufalá, co dìlám ¹patnì?  Cry
« Poslední úprava: 03. Srpen 2011, 11:04 od Berèová » ulo¾ena

Siemens C35i -> Nokia 3510i -> SE K500i -> SE K750i -> Nokia 1200 ( "krizovka" ) -> SE C702 -> LG KE 970 ( !krizovka" ) -> SE C510
bohusk
U¾ivatel
Telefon: Xperia Ray, Elm
Pøíspìvkù: 36

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 04. Srpen 2011, 15:29 »

Dal som ti tu temu sem. Bola to verzia 4.7 , Elm, Hazel maju verziu 4.9 .

http://www.uloz.to/9877860/ever-dual-thm
ulo¾ena
Berèová
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: Vivaz pro
Pøíspìvkù: 57

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #2 v: 04. Srpen 2011, 21:43 »

Dìkuju, u¾ jsem na to pøi¹la, ¾e kdy¾ to otevøu v TC a pøeulo¾ím, pùjde to. Akorát teda pøítel má asi smùlu, momentálnì je bez PC a nejspí¹ je¹tì dlouho bude. Bude muset vzít za vdìk tím, co mu já po¹lu  Cheesy I tohle schéma se mi povedlo nastavit, dokonce i to flash menu mi funguje, i kdy¾ tak napùl - listovat menu mù¾u, ale nejde z toho nic vybrat. ©koda, ale jsou i hor¹í vìci na svìtì :-)
ulo¾ena

Siemens C35i -> Nokia 3510i -> SE K500i -> SE K750i -> Nokia 1200 ( "krizovka" ) -> SE C702 -> LG KE 970 ( !krizovka" ) -> SE C510
roxetak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 04. Srpen 2011, 23:32 »

Nekompatibilne flash menu :-)
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Schémata na hazelu
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 18 dotazù.