SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Záøí 2024, 10:56

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a úpravy s ním spojené (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak odemknout bootloader u nových telefonù Sony Ericsson (diskuze)
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak odemknout bootloader u nových telefonù Sony Ericsson (diskuze)  (Zobrazeno 43763 x)
v6ak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #15 v: 24. Srpen 2011, 09:39 »

dartananr: Tomu popisu ponìkud nerozumím...

Kiwi1: Tu poslední asi vynech.
"The last number of the IMEI is a check digit calculated using the Luhn algorithm." ( http://en.wikipedia.org/wiki/International_Mobile_Equipment_Identity )
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Kiwi1
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 233

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 01. Záøí 2011, 08:52 »

Tak teï mám problém u bodu 3. Jam mám dr¾et tlaèítko menu u Xperie Mini, kdy¾ nemá hardwarové tlaèítko. Na to dotekové mi nereaguje.
ulo¾ena

T610 -> T630 -> P990i -> C510 -> X8 -> Mini a Spiro
sony
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 511

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 01. Záøí 2011, 19:19 »

1.èo sa stane ked pri otvorenom bootloaderi a roote,pripojim telefon na oficialny seus ? je to bezpecne?
2.v pripade reklamacii je potrebne opät zamknut bootloader,ale ako to urobit ked telefon budem chcet reklamovat kvoli nejakej chybe,pri ktorej uz teoreticky telefon nebudem moct pripojit k Pc.napr. pokazi sa usb vstup a podobne,apwbo bude nejaky iny aj softverovy problem,a ja nebudem moct pred reklamaèkou zamknut bootl... ?
ulo¾ena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
321654
Anonym
« Odpovìï #18 v: 01. Záøí 2011, 20:58 »

1, pred pripojenim k seusu ho zamkni
2, pak má¹ smùlu
ulo¾ena
sony
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 511

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 01. Záøí 2011, 21:33 »

1.) aha,tak¾e zamknut bootloader,ale root mo¾e zosta»?  A takisto ho nepripajat z odomknutým bootloaderom ani na PC companion?

Inak, èo sa stane ked ho nezamknem,a aj tak pripojím na SEUS?
ulo¾ena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Joza
Anonym
« Odpovìï #20 v: 02. Záøí 2011, 11:18 »

Tak teï mám problém u bodu 3. Jam mám dr¾et tlaèítko menu u Xperie Mini, kdy¾ nemá hardwarové tlaèítko. Na to dotekové mi nereaguje.
viz jiný thread, je potøeba dr¾et zvý¹ení hlasitosti (nebo sní¾ení, teï jsem v práci). Prostì teleon dioda bude svítit modøe
ulo¾ena
Habix
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia mini
Pøíspìvkù: 53

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 29. Záøí 2011, 21:05 »

Mám asi hloupí dotaz, Embarrassed nechal jsem si vygenerovat kód, ale nepou¾il jsem ho a zatím ani nepou¾iji. Mù¾e být nìjaký problém, kdy¾ jsem tam zadal IMEI telefonu?
« Poslední úprava: 29. Záøí 2011, 22:22 od Habix » ulo¾ena

Philips Savvy -> Ericsson T10 -> Sony J5 -> SE T610 -> SE K750i -> SE W715 -> SE Xperia mini
Joza
Anonym
« Odpovìï #22 v: 29. Záøí 2011, 22:52 »

Ani trochu (to bych si mohl sjet IMEI telefonù nìkde ve skladu a zboøit lidem záruku...)
ulo¾ena
Habix
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia mini
Pøíspìvkù: 53

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 29. Záøí 2011, 22:59 »

Ani trochu (to bych si mohl sjet IMEI telefonù nìkde ve skladu a zboøit lidem záruku...)
Díky, to mì nenapadlo.
ulo¾ena

Philips Savvy -> Ericsson T10 -> Sony J5 -> SE T610 -> SE K750i -> SE W715 -> SE Xperia mini
paracik
U¾ivatel
Telefon: xperia neo
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 30. Záøí 2011, 09:00 »

mne to zasa hodi takuto hlasku Sad  co s tým???
ulo¾ena
Srandista
U¾ivatel
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue
Pøíspìvkù: 262

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 30. Záøí 2011, 09:11 »

Nemas nahodou telefon od operatora?
ulo¾ena
Midgar
U¾ivatel
Telefon: W995
Pøíspìvkù: 15

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 03. Øíjen 2011, 20:46 »

Zdravím, mám BIG problém a prosím o radu, ji¾ jsem zoufalý.... Lips sealed

Dnes jsem si poøídil Xperii MINI PRO, po výborných zku¹enostech s X10 MINI PRO. Telefon krásnej, displej naprostej luxus, prostì láska na první pohled:-). Naèe¾ jsem se chtìl pustit do ROOTu ( a pøípadnì do Jo¾kovi ROMky), ale shoøel jsem jak papír... U¾ se s tím trápím celej den a nic, tak¾e prosím o radu...

Jel jsem podle návodu Root a Recovery menu pro nové telefony snadno a rychle, ale shoøel jsem hned na bodì jedna, a to:

1. odemknìte bootloader dle následujícího návodu
http://forum.semania.cz/index.php/topic,28079.0.html

Problém je v tom, ¾e nejsem schopen do svého telefonu dostat firmware FW 4.0.A.2.368 a tudí¾ nemù¾u pokraèovat (u¾ mám vygenerovanej i ten kód na IMEI, po problémech se mi snad i koneènì povedlo rozbìhat ovladaè S1Boot Fastboot - nyní WIN 7 hlásí fajfku, ¾e je ovladaè dobøe nainstalován. Nicménì to byl porod, bo pøi samoinstalaci WIN hodily chybu, kdy¾ jsem chtìl zadat cestu pøímo na driver z balíku Bootloader_unlock.rar dostal jsem chybu té¾, tak¾e jsem musel vybrat ruènì nìjakej driver s Androidem a jede to, tak¾e snad to je v pohodì...). No ale k firmwaru -  telefon je od Vodafonu, firmware tam je FW 4.0.A.2.335. SEUS mi jinej nenabídne, ve WOTANu mi jezdí jen zelená linka a» dìlám co dìlám a Flash Tool mì neustále hlásí Error Please plug you device in flash mode (co¾ zkou¹ím, stejnì jako ve WOTANu - vypnu telefon, souèasnì dr¾ím hlasitost nahoru a pøipojím telefon kabelem k PC. Uká¾e se fajfka -S1Boot Fastboot- , na telefonu se rozsvítí modrá dioda a tím jsem skonèil). Ve Flash Tool mám samozøejmì namapovanou cestu na firmware FW 4.0.A.2.368.

Pokud by mi nìkdo pomohl, byl bych moc vdìèen, nechci pou¾ívat tenhle super telefon s takovu tunou balastu, jen¾ tam teïkom je....
« Poslední úprava: 03. Øíjen 2011, 21:08 od Midgar » ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #27 v: 06. Øíjen 2011, 05:51 »

Dobrý den, pokud aktualizujete telefon, je tøeba dr¾et hlasitost smìrem dolù (a pøi odemkyán bootloaderu nahoru)
ulo¾ena
kirisek95
U¾ivatel
Telefon: xperia mini pro
Pøíspìvkù: 59

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 06. Øíjen 2011, 18:20 »

Dobrý den,
mám dotaz, týká se xperie mini pro a odemknutí bootloader, jedu podle tohohle návodu, dr¾ím zvý¹ení hlasitosti, pøipojím telefon, kde se rozsvítí modrá dioda a nic, ovladaèe se nenainstalují, co mám dìlat, abych je mohl nainstalovat ruènì? Nikde tam nevidím instalaèní soubor nebo tak nìco... aktualizaci SW jsem ji¾ provedl, mù¾ete mi prosím nìják poradit? Smajlík
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #29 v: 06. Øíjen 2011, 19:03 »

Ideální je mít nainstalované kompletní SDK vývojové prostøedí Androidu, ale tøeba teï po reinstalu systému to blbne i mì. Mo¾ná by nìkdo zku¹enìj¹ístran Windows mohl napsat, jak to vyøe¹it
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a úpravy s ním spojené (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak odemknout bootloader u nových telefonù Sony Ericsson (diskuze)
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.