SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
07. jen 2024, 02:54

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142468 pspvk v 10010 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Programy pro stolní Pc (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Problém s PC Companion
Strana: 1 [2]  Ve
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Problém s PC Companion  (Zobrazeno 29540 x)
MatessH
U¾ivatel
Telefon: Vivaz pro
Pspvk: 83

Zobrazit profil
« Odpov #15 v: 01. Bezen 2011, 21:07 »

Nìkolik hodin, øe¹ím to u¾ mìsíc, akorát jsem si dal mezitím pauzu jestli se neobjeví nìjaké øe¹ení. Nic moc co by to blokovalo nemám, akorát AVG v plné verzi. Myslím ¾e ale to v nouzovém re¾imu nejede.
Aplikace se rozjede a neukazuje ty programy. Jen zda je pøipojený telefon nebo ne. Po pøipojení ukazuje stav baterie, signál atd, jede i nsatvení. Tak¾e program normálnì jede, upgraduje se, lze se pøipojit, zjistit zd je soft v telefonu aktuální ale nic jiného. Døive fungovala normálnì a najednou konec a nejede. Jestli to bylo po nìjakém upgrade nevím, ale naistaluji i pùvodní verzi která jela, je to stejné nejede..
Prostì mì to logicky ¹tve ¾ena to nemù¾u pøijít, a¾ na to pøijdu, tøeba zùstanu u MPE který u¾ beztak pou¾ívám  Angry Mrknut
uloena

Døíve: T18i, T28i, T68i, T630i, K750i, K810i, P1i, K850i, C905 now: C902 + U8i Vivaz Pro
chaney
U¾ivatel
Pspvk: 16

Zobrazit profil
« Odpov #16 v: 01. Bezen 2011, 21:35 »

No mì to dìlá právì po upgradu. PC Suite mi dal na výbìr pøejít na PC Companion, nebo ¾e se vùbec nespustí. Nìjakou dobu to fungovalo, ale po aktualizaci pøestalo. Co mì na¹tvalo, ¾e program dá na výbìr buï upgrade, nebo ¾e se se vùbec nespustí. Po instalaci je defaultnì nastaven na aktualizace, tak¾e je hned stáhne. Myslel jsem, ¾e je problém nìkde u mì, ale jak na to tak koukám, bude chyba v PC Companionu. Asi nám nezbyde nic jinýho ne¾ poèkat a¾ v SE udìlají zase nìjakou chybu, která to vrátí zpìt. Jinak si nemyslím, ¾e by to byl ¹patnej program. Je celkem pøehlednej a na obsluhu jednoduchej. A¾ na tu chybku, ale celkem zásadní. Pracovalo se mnì s ním líp ne¾ s MPE.
uloena
GTA4
Anonym
« Odpov #17 v: 14. Bezen 2011, 19:43 »

PC Companion tu sprominutim pi*ovinu jsem mnìl v pc chvilku nefungovalo to tak jsem to odinstaloval nahodil My Phone Explorer a je klid
nebude to tim ¾e je to pro telefony s Androidem ?
Jeliko¾ se  SE Xperia X8 to funguje
« Posledn prava: 25. Srpen 2011, 14:47 od GTA4 » uloena
chaney
U¾ivatel
Pspvk: 16

Zobrazit profil
« Odpov #18 v: 30. Srpen 2011, 22:30 »

Tak zatím vyøe¹eno podle tohoto návodu Grin. Snad to bude fungovat. Dejte vìdìt jestli to nìkomu pomohlo.

1) Go in the registry (open a dos command and type "regedit"):

a) Go to "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0" and verify the key 1400 has value 0 (if not change to 0).

b) Go to  "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet  Settings\Zones\" and verify that you don't have any "crappy folder" name, as in the attached example http://rapidshare.com/files/454333853/registry.jpg).You should only see folder 0,1,2,3,4. If any other folder with strange name is present delete the folder.

c) Go to  "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet  Settings\Zones\0" and verify the key 1400 has value 0 (if not change to  0).

d) Go to  "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet   Settings\Zones\" and verify that you don't have any "crappy folder"  name, as in the attached example http://rapidshare.com/files/454333853/registry.jpg).You should only see folder 0,1,2,3,4. If any other folder with strange name is present delete the folder.

2) Close PC Companion using the option "exit" from systray (right click on PC Companion icon in systray).

3) Re start PC Companion => Your dashboard should now be displayed.
« Posledn prava: 30. Srpen 2011, 22:32 od chaney » uloena
Sintom
U¾ivatel
Telefon: J10i ELM
Pspvk: 11

Zobrazit profil
« Odpov #19 v: 13. nor 2013, 09:13 »

Ahoj. Té¾ mi to nefunguje, ale jinak je to zvlá¹tní. Doma mám je¹tì starý komp P4 Nejnovìj¹í PC Companion.  V jiném poèítaèi (lep¹ím) v práci jsme pøeinstaloval telefon na Android 4 zde se stelefonem nádhernì spojím, samo jsme zkou¹el i jiný programy pro spojení Phone explorer atd.

Nyní doma poka¾dé kdy¾ pøipojím telefon to napí¹e novì rozpoznaný HW a sna¾í se ho nainstalovat. Napí¹e¹ v¹ak: NENALEZEN VHODNÝ OVLADAÈ PRO ,, ANDROID" ?
Tu¹í nìkdo jestli na to existují nìjaké ovladaèe co bych tomu poèítaèi vnutil ?  Josu tam XP 32 bit.  Samozøejmì pøeinstalace restarty pøipojení vypnutýho zapnutýho tel. Nic nepomohlo.
Prostì to nevidí skrze USB
uloena
roxetak
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pspvk: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpov #20 v: 19. nor 2013, 20:01 »

Skus si nainstalovat ovladace od Sony, ci flash ovladace pre Android. Mozno si vyzaduje SDK for android. Mne to nikdy nerobilo ziadny problem na ziadnom PC.
uloena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Sintom
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #21 v: 22. nor 2013, 10:29 »

hezká rada a kde ty ovladaèe mám najít ?
uloena
Sintom
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #22 v: 25. nor 2013, 10:13 »

Tak¾e u¾ jsem na to pøi¹el.  V¾ivotì by mì to tam nenapadlo hledat. V menu telefonu v nastavení je polo¾ka pro vývojáøe, v této polo¾ce je polo¾ka ladìní a vtéto je spustit USB s re¾imem samoinstalace a vekokapacitních pamìtí. Kdy¾ jsme to zaklikl a pøipojil samo se mi to nainstalovalo a v exploreru to pak nabídlo u¾ klasicky dvì pøipojená zaøízení PC companion nyní vidí telefon a pc ho klasicky dobíjí. Kdo to umístil tady... toho bych...
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: 1 [2]  Ve
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Programy pro stolní Pc (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Problém s PC Companion
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.01 sekund, 17 dotaz.