SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Září 2019, 23:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i - zmena ikony a funkcie v menu - Budík namiesto PlayNow
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K610i - zmena ikony a funkcie v menu - Budík namiesto PlayNow  (Zobrazeno 7841 x)
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« v: 27. Únor 2011, 10:53 »

Zdravím ako zmeniť ikonu v menu u modelu K610i konkrétne by som chcel ikonu PlayNow nahradiť originálnou ikonou Budík a zároveň zmeniť aby po kliknutí na ňu mi to vyvolalo budíky. Potrebujem originál ikonu budíka pre displeje 176x220 nemám ju k dispozícii vedel by niekto pomôcť ?
(pozn. predtým bol v K610i firmware od T-Mobile SK a v hlavnom menu bol budík (ikona) namiesto videohovoru) Dík.  Smajlík
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 27. Únor 2011, 22:35 »

jde jen o obyčejnou úpravu menu.ml nic víc mělo by stačit prohodit tyto dvě položky, stáhni si toto upravené menu http://leteckaposta.cz/672137408 a vlož ho pomocí Far manageru do složky MENU cesta k této složce je Tpa/Preset/System/Menu
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 28. Únor 2011, 14:17 »

Nedá sa stiahnuť z tej stránky kliknem na odkaz a hodí ma to späť nič sa nedeje. A čo ikona aj tú je treba zmeniť hm ? kde sa nachádzajú ikony v telefóne ?
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 28. Únor 2011, 17:57 »

Ty maš problémy... odkaz fungoval a funguje pořát pokud ti nezačne stahováni po kliknutí na onen soubor, tak na něj klikni pravým tlačítkem myši a dej uložit jako. Pro jistotu jsem to uložil ještě tu http://www.ulozto.cz/8090251/menu-ml ikona by teoreticky neměla byt třeba
« Poslední úprava: 28. Únor 2011, 18:17 od Ganimed » uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 28. Únor 2011, 19:39 »

Okey sorry už mám súbor, ale nedarí sa mi zálohovať moje menu.ml nemôžem ten súbor skopírovať dostať z telefónu, skúšal som to cez Far Manager s pluginom SEFP2 aj s pluginom just da flasher nemôžem si skopírovať súbor pre zálohu čo je v telefóne neviem prečo to nejde ako ho mám dostať z telefónu ? SEFP2 ho skopíruje ale má 0 bajtov a pri kopírovaní vypíše nejaký ERROR a just da flasher nereaguje na kopírovanie  Sad inak po preflashovani sa nahrá do telefónu originál menu.ml ?

Druhá vec otvoril som menu.ml od teba a Desktop Element 5 --> <element id="Phonebook - je tam telefónny zoznam je to prehodené s SMS správami SMSKY sú potom až na osmičke.
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 01. Březen 2011, 05:47 »

si to přehoď tak jak to chces uprav menu.ml v poznámkovém bloku, zalohu nepotřebuješ extrahovane firmwary jsou na www.topse.ru
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 01. Březen 2011, 09:04 »

Okey už som si to prehodil a nakopíroval ale namiesto ikony internet mám teraz i-mode a ikona je žlté íčko a budíky su okey, ale ikona je maličká má asi 2x2 mm  Sad

No a teraz nemám zálohované menu aby som vrátil aspoň ten internet ikonu - tú zemuguľu ako to bolo lebo to i-mode mi pripadá ako niečo od Apple a tú firmu ja nemusím inak to munu.ml je asi z K610im skúsim nájsť originál z K610i a upraviť.

EDIT: Stiahol som z topse.ru originál menu z K610i pridal položku budíky z tvojho menu.ml nakopíroval som ho ale ikony sú rozhádzané prekrývajú sa miznú blbne to  Sad Tak nakoniec som dal iba originál menu.ml bez úprav a som tam kde som bol.

« Poslední úprava: 01. Březen 2011, 09:32 od baltimora » uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 05. Březen 2011, 15:45 »

Ok tady to maš hotové pomáhal s tím i uživatel M.Čermák http://leteckaposta.cz/315659716 všechno to nakopíruj do Tpa/Preset/System/Menu
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 05. Březen 2011, 18:12 »

Okey mám to idem to vyskúšať.  Smajlík
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 05. Březen 2011, 18:34 »

Okey nakopírované je to funkčné a dík aj užívateľovi M.Čermák.  Smajlík pozn. akurát som mal budíky v skratkách a teraz tam neukazuje malú ikonu budík ale iba ružovú šípku ale neva.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #10 v: 05. Březen 2011, 20:01 »

spatne udelany menu.ml to jde upravit
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 10. Březen 2011, 17:23 »

A vieš to ?
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #12 v: 10. Březen 2011, 21:22 »

pouzi to menu.ml z t-mobile softu
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 11. Březen 2011, 10:38 »

To menu nemám k dispozícii.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #14 v: 11. Březen 2011, 22:59 »

sezen si ho, co ti na to mam rict? naflashuj do telefonu Tmobile soft zalohuj si menu a preflashuj z5 na cistej soft a nahraj menu
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 20. Březen 2011, 19:06 »

Nad tým som rozmýšľal ale to menu by som nevytiahol z telefónu, skúšal som to predtým cez viac programov a neúspešne.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i - zmena ikony a funkcie v menu - Budík namiesto PlayNow
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 19 dotazů.