SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Září 2019, 19:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aký dať ? nemám najnovší a cez SEUS mi to nefunguje
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K610i firmware aký dať ? nemám najnovší a cez SEUS mi to nefunguje  (Zobrazeno 11146 x)
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 23. Únor 2011, 10:01 »

Aktualizáciu cez SEUS na K610i som nerozbehal  Sad ostáva už asi iba preflashovať chcem skúsiť preflashovať cez Omnius dá sa to zadarmo lebo vyzerá že hej ? a inak aký typ pripojenia tam mám vybrať sú tam 2 možnosti: 1. pripojenie pomocu DCU-60, DCU-65 (EROM) 2. pripojenie pomocou  DCU-60, DCU-65 (ROM), ktorý spôsob vybrať ?

Inak teraz mám firmware R1ED001 oplatí sa mi preflashovať na R1GB001 od Ganimeda ? lebo novší alebo najnovší nemám k dispozícii a ani sa asi nedá zohnať  Sad Dík.
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 23. Únor 2011, 11:32 »

dej tam ten nejnovejsi co mas. Proc nezkusis flash prez Far manager ? Navod tu na neho je.
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 23. Únor 2011, 17:02 »

Predtým som to robil cez Far Manager a nechcelo mi nakopírovať finalizáciu, mal som s tým problémy musel som nakoniec použiť iný program a Omnius vyzerá veľmi jednoducho len sa zadá cesta k súborom firmwaru a customizácii a klikne sa na flash.
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 25. Únor 2011, 20:34 »

Tak preflashoval som ho je v ňom firmware od Ganimeda R1GB001, cez Omnius mi to nechcelo ísť vypisovalo chybu v nastavení spojenia so serverom alebo také niečo tak sa to asi ani nedá možno zadarmo a tak som použil Far Manager preflashovanie prebehlo v pohode ale nemohol som nakopírovať finalizáciu stále mi ju dávalo do iného priečinka ako som dával ja (dávalo mi ju do tpa/preset/custom/dwg (alebo podobne sa volá ten podpriečinok) a nie do custom aj keď som bol v custom neviem prečo), tak som musel použiť ako minule na to nakopírovanie finalizácie Far + plugin SEFP2 a okey a potom som skúsil aktualizáciu cez SEUS a nefunguje aj tak  Undecided
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 25. Únor 2011, 21:25 »

Som rad, ze ti to funguje :-) Mal si vsetko z costum vymazat a potom preniest priamo subory z rozbaleneho zipu :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 25. Únor 2011, 22:14 »

SEUS mi nefunguje Sad veď som to rozbalil zo zipu a tak som kopíroval, čo som mal vymazať ? vymazal som iba to čo sa mi inde nakopírovalo ako malo.
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 26. Únor 2011, 00:00 »

ak nieco bolo v zlozke costum, tak vymazat to, presne podla navodu :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 26. Únor 2011, 20:33 »

Boli tam 2 priecinky (v tom Custom) neotvaral som ich a ja som ich nevymazal co ted ??
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 27. Únor 2011, 10:09 »

řidit se podle navodu http://forum.semania.cz/index.php?topic=27672.new#new maš tam tu customizaci nebo nemaš ? Složka custom v telefonu ma byt prázdná všecno co v ni zůstane po naflashovani firmwaru se musí smazat
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 27. Únor 2011, 10:34 »

No ja som po preflashovani tie veci čo boli v tej zložke nezmazal (riadil som sa iným návodom a tam to uvedené nebolo) a nakopiroval som tam ešte customizaciu tak teraz to vadí nejak (tie pozostatky čo tam ostali) ? mám to nechať tak ? alebo zmazať čo je v Custom a znova nakopírovať customizaci ?
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 27. Únor 2011, 22:23 »

Vymazej vsechno co je ve slozce custom a nahrej customizaci tak jak tam ma byt, jinak bych se tim už nezabyval
uložena

Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aký dať ? nemám najnovší a cez SEUS mi to nefunguje
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.025 sekund, 19 dotazů.