SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
22. Září 2019, 19:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aký dať ? nemám najnovší a cez SEUS mi to nefunguje
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K610i firmware aký dať ? nemám najnovší a cez SEUS mi to nefunguje  (Zobrazeno 11145 x)
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« v: 13. Únor 2011, 10:33 »

Zdravím poraďte aký firmware do K610i mám dať, lebo nefunguje mi nahratie firmwaru do K610i cez SEUS neviem prečo  Sad  a tak som ho preflashoval (zároveň decustomizoval) a nahral som tam firmware pre K610i Central Europe ale nie najnovší (je to starší firmware) chcem sa spýtať kde stiahnem najnovší firmware do K610i pre Central Europe ? prípadne z iného modelu ak by tam šiel bez problémov či už z Walkamana W660i alebo z K530i ale najnovší - neviem či z tých modelov funguje surový firmware bez úprav bez problémov na K610i, tak prosím poraďte alebo rovno sem nalinkujte firmware nech si ho stiahnem ak sa nájde dík.  Smajlík
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 14. Únor 2011, 20:58 »

Tady mas nejake firmwary tak si vyber podle cidu http://www.ulozto.cz/7865141/k610i-rar
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 17:46 od Ganimed » uložena

321654
Anonym
« Odpověď #2 v: 14. Únor 2011, 23:43 »

po nahratí starsiho FW nepomuže SEUS?
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Únor 2011, 09:19 »

Ganimed: Odkaz nefunguje - Server Error

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†: Ja v ňom mám starší firmware, pôvodný tam bol od T-Mobilu tiež starší a nefungovala aktualizácia cez SEUS potom som ho preflashoval (decustomizoval) takže je v ňom originál firmware ale starší (R1ED001) a tiež nefunguje aktualizácia cez SEUS  Sad

Ak pripojím mobil k SEUSU vypíše našiel sa nový firmware pre Váš telefón... stiahne ho komplet do počítača a potom ho začne nahrávať do mobilu a to nahrávanie do mobilu skončí hneď na začiatku palička (ukazovateľ) v SEUSE sa posunie asi o centimeter a aktualizácia sa ukončí hneď po pár sekundách a vypíše Váš telefón bol úspešne aktualizovaný a pritom sa nič nestalo a ani by sa nemohlo za tých pár sekúnd.

A inak mi nefunguje ani mass storage lebo keď pripojím USB káblom K610i k počítaču a vyberiem prenos súborov tak sa mi zobrazí v počítači telefón ako nový disk ale keď ho idem otvoriť tak vypíše vložte disk a nedá sa dostať do telefónu k súborom vôbec  Sad a inak pamäťovú kartu zobrazí ako druhý disk ale ten už otvoriť ide takže dá sa dostať k súborom čo sú iba na karte.
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 09:22 od baltimora » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Únor 2011, 16:09 »

ocisti kontakty, nahraj novy usb ovladace, skus zmenit CDA -> zap, vyp a SEUS
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 15. Únor 2011, 17:48 »

baltimora

Moje chyba odkaz jsem dal spatně, uz jsem to opravil
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Únor 2011, 19:58 »

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†: Kontakty sú čisté ja som ich aj predtým čistil s liehom. A K610i má CID 49 barva je RED verzia CDA je R8A a predmet CDA je CDA102568/2

tak aké CDA mám dať ? a aké nové USB ovládače použil som tie ktoré boli na CD k telefónu a tie som nainštaloval do PC.

Ganimed: stiahnem to zajtra a aké verzie firmware tam sú ? myslím či najnovšie a je to pre Central Europe ??  Smajlík
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 20:39 od baltimora » uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 15. Únor 2011, 20:23 »

jine než pro central europe bych ti tam ani nedaval, pro cid 49 tam FW je.

CDA si vygeneruj, tu mas generator http://www.ulozto.cz/7882019/ultimate-cda-generator-6a-exe

melo by to vypadat asi tak

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
   <customization>
      <info>
         <model>K610</model>
         <cda-number>CDA102568/2</cda-number>
         <cda-revision>R5A</cda-revision>
         <created-by>CodeClaw</created-by>
      </info>
</customization>
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 20:27 od Ganimed » uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Únor 2011, 11:37 »

Ganimed: Tie firmwary od teba vyzerá že tam je novší firmware pre CID 52... ja mám CID 49 a preňho je nižší firmware ak dobre myslím no a chcem sa spýtať či nemám zmeniť u K610i CID na 52 ? a ako, alebo nechať to tak ??

Inak ten Ultimate CDA Generator 6a nefunguje nechce vybrať region vypíŠe nejaký error...
« Poslední úprava: 18. Únor 2011, 11:41 od baltimora » uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 18. Únor 2011, 11:58 »

k tomu CDA generatoru, maš pc na kterem ho spouštíš připojeny k internetu ? Spouštíš ho jako správce ? Mam ještě jeden generátor a to v mém podpisu, mam tam i drivery, skus prvně vložit ten customize upgrade na opravu CDA a jak to nepujde tak až pak skus naflashovat firmware.
« Poslední úprava: 18. Únor 2011, 12:07 od Ganimed » uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 19. Únor 2011, 17:47 »

customize_upgrade som vložil do telefónu CDA sa zmenilo pripojil som mobil k SEUSU vypísalo že je nový software k dispozícii stiahlo ho do PC a pri inštalácii do telefónu sa zase ukazovateľ pohol asi o centimeter a tam aj ostal proces skončil po pár sekundách a vypísalo telefón bol úspešne aktualizovaný a pritom sa nič nestalo ja neviem prečo to nefunguje  Sad
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #11 v: 19. Únor 2011, 17:50 »

OT: v poslední době mě trochu SEUS i Emma zlobí při podobných pokusech z CDA. Jestli SE něco zase nepoladil...
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Únor 2011, 17:57 »

Ja neviem kde je problém K610i som pripojil cez SEUS teraz v januáry (lednu) a nefungovalo tak isto tak som ho musel preflashovať, zato som teraz v marci (únoru) robil (decustomizoval) K550i cez SEUS a šlo to v pohode.

Inak čo ak má s tým že mi to nefunguje spoločné to že mi nefunguje mass storage u K610i keď pripojím mobil k PC a vyberiem prenos súborov zobrazí mi obsah telefónu ako disk, ale nedá sa otvoriť a dostať k súborom čo sú v telefóne lebo vypíše vložte disk.
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 20. Únor 2011, 03:56 »

jeste mne napada nemas nejaky program na spyware či na nějaky podobny humus ? Pokud ano odinstaluj ho nainstaluj drivery z meho podpisu. Jo dalsi napad mam ohledně seusu tam se musi vymazat jeste neco z jedne slozky ale nevim co. Pripadně Seus odinstaluj složku co po něm ve windows zbude vymazej a seus stahni a nainstaluj znova.
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 20. Únor 2011, 15:54 »

Mám nainštalovaný iba antivírus AVG Free 2011 tak som ho úplne deaktivoval aj nainštaloval ovládače no nepomohlo stále robí to isté čo robilo  Sad

Inak pozrel som v servisnom menu v telefóne Prispôsobenie a tam je uvedené:
Prispôsobenie
CDA102568/2 R5A
cxc1250376
R1ED001
T_MOB_INT_B

Neviem prečo tam je spomenutý T-Mobile keď som už raz telefón preflashoval a je v ňom originál firmware od SE.
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 23. Únor 2011, 10:01 »

Aktualizáciu cez SEUS na K610i som nerozbehal  Sad ostáva už asi iba preflashovať chcem skúsiť preflashovať cez Omnius dá sa to zadarmo lebo vyzerá že hej ? a inak aký typ pripojenia tam mám vybrať sú tam 2 možnosti: 1. pripojenie pomocu DCU-60, DCU-65 (EROM) 2. pripojenie pomocou  DCU-60, DCU-65 (ROM), ktorý spôsob vybrať ?

Inak teraz mám firmware R1ED001 oplatí sa mi preflashovať na R1GB001 od Ganimeda ? lebo novší alebo najnovší nemám k dispozícii a ani sa asi nedá zohnať  Sad Dík.
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 23. Únor 2011, 11:32 »

dej tam ten nejnovejsi co mas. Proc nezkusis flash prez Far manager ? Navod tu na neho je.
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 23. Únor 2011, 17:02 »

Predtým som to robil cez Far Manager a nechcelo mi nakopírovať finalizáciu, mal som s tým problémy musel som nakoniec použiť iný program a Omnius vyzerá veľmi jednoducho len sa zadá cesta k súborom firmwaru a customizácii a klikne sa na flash.
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 25. Únor 2011, 20:34 »

Tak preflashoval som ho je v ňom firmware od Ganimeda R1GB001, cez Omnius mi to nechcelo ísť vypisovalo chybu v nastavení spojenia so serverom alebo také niečo tak sa to asi ani nedá možno zadarmo a tak som použil Far Manager preflashovanie prebehlo v pohode ale nemohol som nakopírovať finalizáciu stále mi ju dávalo do iného priečinka ako som dával ja (dávalo mi ju do tpa/preset/custom/dwg (alebo podobne sa volá ten podpriečinok) a nie do custom aj keď som bol v custom neviem prečo), tak som musel použiť ako minule na to nakopírovanie finalizácie Far + plugin SEFP2 a okey a potom som skúsil aktualizáciu cez SEUS a nefunguje aj tak  Undecided
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 25. Únor 2011, 21:25 »

Som rad, ze ti to funguje :-) Mal si vsetko z costum vymazat a potom preniest priamo subory z rozbaleneho zipu :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 25. Únor 2011, 22:14 »

SEUS mi nefunguje Sad veď som to rozbalil zo zipu a tak som kopíroval, čo som mal vymazať ? vymazal som iba to čo sa mi inde nakopírovalo ako malo.
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 26. Únor 2011, 00:00 »

ak nieco bolo v zlozke costum, tak vymazat to, presne podla navodu :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 26. Únor 2011, 20:33 »

Boli tam 2 priecinky (v tom Custom) neotvaral som ich a ja som ich nevymazal co ted ??
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 27. Únor 2011, 10:09 »

řidit se podle navodu http://forum.semania.cz/index.php?topic=27672.new#new maš tam tu customizaci nebo nemaš ? Složka custom v telefonu ma byt prázdná všecno co v ni zůstane po naflashovani firmwaru se musí smazat
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 27. Únor 2011, 10:34 »

No ja som po preflashovani tie veci čo boli v tej zložke nezmazal (riadil som sa iným návodom a tam to uvedené nebolo) a nakopiroval som tam ešte customizaciu tak teraz to vadí nejak (tie pozostatky čo tam ostali) ? mám to nechať tak ? alebo zmazať čo je v Custom a znova nakopírovať customizaci ?
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 27. Únor 2011, 22:23 »

Vymazej vsechno co je ve slozce custom a nahrej customizaci tak jak tam ma byt, jinak bych se tim už nezabyval
uložena

Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aký dať ? nemám najnovší a cez SEUS mi to nefunguje
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 19 dotazů.