SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Září 2019, 00:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aký dať ? nemám najnovší a cez SEUS mi to nefunguje
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K610i firmware aký dať ? nemám najnovší a cez SEUS mi to nefunguje  (Zobrazeno 11148 x)
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« v: 13. Únor 2011, 10:33 »

Zdravím poraďte aký firmware do K610i mám dať, lebo nefunguje mi nahratie firmwaru do K610i cez SEUS neviem prečo  Sad  a tak som ho preflashoval (zároveň decustomizoval) a nahral som tam firmware pre K610i Central Europe ale nie najnovší (je to starší firmware) chcem sa spýtať kde stiahnem najnovší firmware do K610i pre Central Europe ? prípadne z iného modelu ak by tam šiel bez problémov či už z Walkamana W660i alebo z K530i ale najnovší - neviem či z tých modelov funguje surový firmware bez úprav bez problémov na K610i, tak prosím poraďte alebo rovno sem nalinkujte firmware nech si ho stiahnem ak sa nájde dík.  Smajlík
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 14. Únor 2011, 20:58 »

Tady mas nejake firmwary tak si vyber podle cidu http://www.ulozto.cz/7865141/k610i-rar
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 17:46 od Ganimed » uložena

321654
Anonym
« Odpověď #2 v: 14. Únor 2011, 23:43 »

po nahratí starsiho FW nepomuže SEUS?
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Únor 2011, 09:19 »

Ganimed: Odkaz nefunguje - Server Error

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†: Ja v ňom mám starší firmware, pôvodný tam bol od T-Mobilu tiež starší a nefungovala aktualizácia cez SEUS potom som ho preflashoval (decustomizoval) takže je v ňom originál firmware ale starší (R1ED001) a tiež nefunguje aktualizácia cez SEUS  Sad

Ak pripojím mobil k SEUSU vypíše našiel sa nový firmware pre Váš telefón... stiahne ho komplet do počítača a potom ho začne nahrávať do mobilu a to nahrávanie do mobilu skončí hneď na začiatku palička (ukazovateľ) v SEUSE sa posunie asi o centimeter a aktualizácia sa ukončí hneď po pár sekundách a vypíše Váš telefón bol úspešne aktualizovaný a pritom sa nič nestalo a ani by sa nemohlo za tých pár sekúnd.

A inak mi nefunguje ani mass storage lebo keď pripojím USB káblom K610i k počítaču a vyberiem prenos súborov tak sa mi zobrazí v počítači telefón ako nový disk ale keď ho idem otvoriť tak vypíše vložte disk a nedá sa dostať do telefónu k súborom vôbec  Sad a inak pamäťovú kartu zobrazí ako druhý disk ale ten už otvoriť ide takže dá sa dostať k súborom čo sú iba na karte.
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 09:22 od baltimora » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Únor 2011, 16:09 »

ocisti kontakty, nahraj novy usb ovladace, skus zmenit CDA -> zap, vyp a SEUS
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 15. Únor 2011, 17:48 »

baltimora

Moje chyba odkaz jsem dal spatně, uz jsem to opravil
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Únor 2011, 19:58 »

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†: Kontakty sú čisté ja som ich aj predtým čistil s liehom. A K610i má CID 49 barva je RED verzia CDA je R8A a predmet CDA je CDA102568/2

tak aké CDA mám dať ? a aké nové USB ovládače použil som tie ktoré boli na CD k telefónu a tie som nainštaloval do PC.

Ganimed: stiahnem to zajtra a aké verzie firmware tam sú ? myslím či najnovšie a je to pre Central Europe ??  Smajlík
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 20:39 od baltimora » uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 15. Únor 2011, 20:23 »

jine než pro central europe bych ti tam ani nedaval, pro cid 49 tam FW je.

CDA si vygeneruj, tu mas generator http://www.ulozto.cz/7882019/ultimate-cda-generator-6a-exe

melo by to vypadat asi tak

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
   <customization>
      <info>
         <model>K610</model>
         <cda-number>CDA102568/2</cda-number>
         <cda-revision>R5A</cda-revision>
         <created-by>CodeClaw</created-by>
      </info>
</customization>
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 20:27 od Ganimed » uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Únor 2011, 11:37 »

Ganimed: Tie firmwary od teba vyzerá že tam je novší firmware pre CID 52... ja mám CID 49 a preňho je nižší firmware ak dobre myslím no a chcem sa spýtať či nemám zmeniť u K610i CID na 52 ? a ako, alebo nechať to tak ??

Inak ten Ultimate CDA Generator 6a nefunguje nechce vybrať region vypíŠe nejaký error...
« Poslední úprava: 18. Únor 2011, 11:41 od baltimora » uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 18. Únor 2011, 11:58 »

k tomu CDA generatoru, maš pc na kterem ho spouštíš připojeny k internetu ? Spouštíš ho jako správce ? Mam ještě jeden generátor a to v mém podpisu, mam tam i drivery, skus prvně vložit ten customize upgrade na opravu CDA a jak to nepujde tak až pak skus naflashovat firmware.
« Poslední úprava: 18. Únor 2011, 12:07 od Ganimed » uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 19. Únor 2011, 17:47 »

customize_upgrade som vložil do telefónu CDA sa zmenilo pripojil som mobil k SEUSU vypísalo že je nový software k dispozícii stiahlo ho do PC a pri inštalácii do telefónu sa zase ukazovateľ pohol asi o centimeter a tam aj ostal proces skončil po pár sekundách a vypísalo telefón bol úspešne aktualizovaný a pritom sa nič nestalo ja neviem prečo to nefunguje  Sad
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #11 v: 19. Únor 2011, 17:50 »

OT: v poslední době mě trochu SEUS i Emma zlobí při podobných pokusech z CDA. Jestli SE něco zase nepoladil...
uložena
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Únor 2011, 17:57 »

Ja neviem kde je problém K610i som pripojil cez SEUS teraz v januáry (lednu) a nefungovalo tak isto tak som ho musel preflashovať, zato som teraz v marci (únoru) robil (decustomizoval) K550i cez SEUS a šlo to v pohode.

Inak čo ak má s tým že mi to nefunguje spoločné to že mi nefunguje mass storage u K610i keď pripojím mobil k PC a vyberiem prenos súborov zobrazí mi obsah telefónu ako disk, ale nedá sa otvoriť a dostať k súborom čo sú v telefóne lebo vypíše vložte disk.
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 20. Únor 2011, 03:56 »

jeste mne napada nemas nejaky program na spyware či na nějaky podobny humus ? Pokud ano odinstaluj ho nainstaluj drivery z meho podpisu. Jo dalsi napad mam ohledně seusu tam se musi vymazat jeste neco z jedne slozky ale nevim co. Pripadně Seus odinstaluj složku co po něm ve windows zbude vymazej a seus stahni a nainstaluj znova.
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 20. Únor 2011, 15:54 »

Mám nainštalovaný iba antivírus AVG Free 2011 tak som ho úplne deaktivoval aj nainštaloval ovládače no nepomohlo stále robí to isté čo robilo  Sad

Inak pozrel som v servisnom menu v telefóne Prispôsobenie a tam je uvedené:
Prispôsobenie
CDA102568/2 R5A
cxc1250376
R1ED001
T_MOB_INT_B

Neviem prečo tam je spomenutý T-Mobile keď som už raz telefón preflashoval a je v ňom originál firmware od SE.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aký dať ? nemám najnovší a cez SEUS mi to nefunguje
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.023 sekund, 19 dotazů.