SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Øíjen 2024, 22:56

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problém s bluetooth posíláním souboru
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problém s bluetooth posíláním souboru  (Zobrazeno 11351 x)
lukypa
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE VIVAZ PRO
Pøíspìvkù: 15

Zobrazit profil
« v: 07. Leden 2011, 10:14 »

Zdravím, mám takový problém. Kdy¾ jsem si poslal soubor pdf z jiného mobilního telefonu pøes bluetooth do mého vivaze tak se mi ten soubor objevil v pøijatých zprávách a já ho nijak nejsem schopen dostat z telefonu pøes kabel do poèítaèe. Který expert vymyslel tak nesmyslný systém zasílání u SE ten by zaslou¾il víte co.
Pokud znáte nìjaký fígl jak soubor ze zpráv "vypreparovat" budu velmi vdìèný za radu.
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 07. Leden 2011, 11:20 »

Toto nie je problem se, toto  je standardne spravanie sa symbian OS, ci uz S60 ci uiq. Jednoducho si ten subor zo sprav uloz cez menu dalsie do telefonu, ci na kartu. A potom mozes odosielat dalej :-) Obcas sa treba pozriet do manualu, alebo sa pohrat trosku s telefonom a preniknut do podstaty symbianu. :-)
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
lukypa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 07. Leden 2011, 12:20 »

Ví¹ on je problém trochu v tom ¾e nemám na výbìr kam soubor ulo¾it pouze mo¾nost pøesunout do slo¾ky/ mé slo¾ky a to je mi k nièemu poøád je to ve zprávách.
Dal¹í rada?
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 07. Leden 2011, 12:30 »

tak to skus presunut do me slozky.
ulo¾ena

lukypa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 07. Leden 2011, 12:34 »

No ale do slo¾ky "mé slo¾ky" nemám z poèítaèe pøístup, chápe¹? To je podslo¾ka ve zprávách stejnì jako doruèené, odeslané atd. Tak¾e jsem poøád v pytli.
Ach jo.
ulo¾ena
lukypa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 07. Leden 2011, 12:47 »

Tak jsem nakonec na¹el mo¾nost zmìny ukládání zpráv z pamìti telefonu na ukládání na pamì»ovou kartu a pak sem nechal pamì»ovku prohledat total comanderem vèetnì skytých souborù a pdf byly nalezeny v podslo¾ce private atd atd. Velmi krkolomná mo¾nost, ale alespoò ¾e tak.
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 07. Leden 2011, 14:52 »

No vidis, ze sa dalo. Je to sice krkolomne, ale budis. A ked das priamo ulozit tu spravu, kde ti ju ulozi?
ulo¾ena

lukypa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 07. Leden 2011, 20:13 »

No asi nemá¹ vivaze ¾e? Nemù¾u si vybrat kam ulo¾it soubor odeslaný pøes bluetooth, ona se automaticky ukládá do doruèené po¹ty. Nejde si vybírat nic. Prostì pípne pøíchozí zpráva. Nepochopitelné kdo tohle vymyslel.
ulo¾ena
cons
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 07. Leden 2011, 20:22 »

Stáhni si aplikaci X-plore. Ten umí z menu pøímo pøejít do souborù, který takhle pøijme¹ ve zprávì a mù¾e¹ si ho libovolnì zkopírovat/pøesunout kam chce¹. Dá se zdarma (freeware) stáhnout ze stránek výrobce. Odkaz (Je to freeware jenom napùl, jeho jediný omezení je, ¾e pøi startu a ukonèení musí¹ poèkat 3 sekundy)
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #9 v: 08. Leden 2011, 00:43 »

sice nemam vivaza, ale mam symbian mobil a podstata je predsa ta ista :-)
ulo¾ena

lukypa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 08. Leden 2011, 17:13 »

Tak xplore neumí odblokovat skryté soubory v telefonu, i kdy¾ zatrhnu po¾adavek na zobrazení skrytých a systémových souborù. ©koda.
ulo¾ena
cons
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 08. Leden 2011, 17:49 »

ne, to neni potreba. dej v xploru menu-tools-messaging (menu-nastroje-zpravy) a tam se ti zobrazi vsechny soubory, ktery mas prijaty napr. pres bluetooth a muzes to odtamtud presunout.
ulo¾ena
lukypa
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 08. Leden 2011, 21:13 »

Super, vyzkou¹eno, díky za pomoc.  Smajlík
ulo¾ena
Thymallus
U¾ivatel
Telefon: Satio U1i silver
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #13 v: 11. Leden 2011, 13:48 »

Tak mì napadá...
1) v menu lze nastavit, zda si pøijímané soubory budou ukládat na kartu, èi do pamìti telefonu
2) asi to ¹patnì pochopil - nejde o to ulo¾it pøijatou zprávu do jiné slo¾ky, ale otevøít zprávu a ulo¾it soubor v ní - ten jde ulo¾it kamkoliv a pak jej PC vidí.

tak v èem hledáte problémy?
nemám zku¹enosti s pøijatým pdf, ale ukládal jsem takhle pøijatá videjka
ale je fakt, ¾e mi taky chvilku trvalo, ne¾ jsem na to pøi¹el...
ulo¾ena

cons
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 11. Leden 2011, 16:46 »

tak u videí v tom neni ¾ádnej problém, tam ti symbian automaticky dá mo¾nost soubor ulo¾it, kdy¾ ho otevøe¹, jen¾e u nìjakých souborù (napø. u toho pdf nebo i u nìjakých neznámých souborù by moh bejt problém) ti to tu mo¾nost nikde nedá - pøesnì v tìhle pøípadech je tu nejlep¹í øe¹ení právì tim xplorem.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problém s bluetooth posíláním souboru
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 17 dotazù.