SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
11. Záøí 2024, 23:50

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a úpravy s ním spojené (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 (diskuze)
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 (diskuze)  (Zobrazeno 44280 x)
Joza
Anonym
« v: 27. Prosinec 2010, 09:37 »

Aktualizováno 20.2.2011 - po dlouhém pøemý¹lení jsem se rozhodl upravit pøedchozí ROM také pro nejnovìj¹í firmware 2.1.A.0.435, který s sebou pøiná¹í spoustu dùle¾itých vylep¹ení, napøíklad plnou podporu dualtouch. Novì je tedy ROM dostupná pro v¹echny tøi varianty firmwaru, se kterým se Sony Ericsson XPERIA X10 u nás vyskytuje. ROM je testovaná spoustou u¾ivatelù a je plnì funkèní, ve v¹ech verzích má podobné úpravy i výkony. Verzi pro vá¹ telefon si vyberte podle va¹eho aktuálního firmwaru, pøípadnì nejprve aktualizujte telefon pøes SEUS a a¾ poté se podle verze, kterou vám SEUS nahraje, pus»te do úprav. Rád bych zde také podìkoval v¹em, kteøí se jakkoliv podíleli na vývoji kterékoliv z pou¾itých úprav nebo testování ROM, a» u¾ se jedná o programátory a grafiky z XDA nebo ochotné u¾ivatele na¹eho fóra.

Pùvodní návod najdete zde v ní¾e uvedeném odkazu, tady otevírám prostor na diskuzi a pøípadné námìty.
http://forum.semania.cz/index.php?topic=27541.0

« Poslední úprava: 20. Únor 2011, 15:18 od Jozef Cmar » ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #1 v: 27. Prosinec 2010, 09:37 »

Druhá verze pøímo vychází z té první, jediným rozdílem je její naprosté osekání od jakýchkoliv doplòkových aplikací. Pou¾ívám ji ryze pro testování, nenajdete zde ani MArket a podobné vìxi, pryè je také webový prohlí¾eè. Pro testování aplikací sta¾ených z internetu je ale ideální, pro bì¾né pou¾ití se nehodí. Jak jsem ji¾ psal vý¹e, dávám ji sem ryze pro testovací dùvody. Návod na instalaci je stejný, jako vý¹e.

Také tato ROM (ve verzi 2) nabízí vý¹e zmínìné úpravy:
- plnì funkèní ROOT
- zprovoznìný JIT druhé generace ( novì ve verzi 2)
- funkèní Recovery menu
- zmìna fontù i systémové grafiky
- odstranìná startovací animace
- odstranìny témìø v¹echny programy, které nejsou nezbytnì nutné k fungování telefonu

Stahovat mù¾ete tady:
http://www.edisk.cz/stahni/61803/RevRomv2.zip_78.56MB.html

« Poslední úprava: 30. Prosinec 2010, 09:35 od Jozef Cmar » ulo¾ena
rutas
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: d750 w960 X10i white
Pøíspìvkù: 95

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 29. Prosinec 2010, 09:55 »

A fotoaparát vypadá stejnì jako od SE?
ulo¾ena
Mangi
U¾ivatel
Telefon: SE X10i
Pøíspìvkù: 12

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 29. Prosinec 2010, 10:17 »

Super Romka mám podobne upravený tel., ale toto je ¹**** sice nepou¾ívam tie google veci tak som to zru¹il tie¾ youtube,navigaci, facebooke, prehliadaè vymenený za operu proste úprava podµa seba, ale hlavne sú v romke v¹etky úpravy no super Tongue
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #4 v: 29. Prosinec 2010, 11:38 »

Fotoaparát je stejný, nebyl dùvod mìnit
ulo¾ena
sokce
U¾ivatel
Telefon: Sonyericsson Xperia X10
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 29. Prosinec 2010, 13:39 »

Parádna ROM, rýchla, pekná... ïakujem  Cool
ulo¾ena
rutas
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 29. Prosinec 2010, 16:32 »

Výborná rom, psx je mnohem plynulej¹í Smajlík, ale track id dle mì není zbyteèná aplikace :)DÃŒKUJU!!!
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #7 v: 29. Prosinec 2010, 18:03 »

Pokud si ho tam neumíte vrátit sám, mù¾u vám to upravit a nahrát sem. Stejnì tam chci nahodit novou verzi JIT, tak uvidíme, jak to po¹lape Smajlík. Jdu to otestovat, bìhem dne¹ka tady ROM bude. KDy¾tak dejte vìdìt, jestli chcete nahodit ROM vèetnì trackid... Je to na chvíli Smajlík

Edit: Tak jsem do své ROM integroval nový JIT a výsledek je následující Smajlík

« Poslední úprava: 29. Prosinec 2010, 18:41 od Jozef Cmar » ulo¾ena
x10
U¾ivatel
Telefon: x10 mini
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 29. Prosinec 2010, 19:46 »

je mo¾né udìlat pro x-10 mini mo¾nost volby vìt¹ího syst. písma? díky
ulo¾ena
zaji06
U¾ivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Pøíspìvkù: 430

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 29. Prosinec 2010, 20:56 »

nemohol by si tu prvu romku prerobyt na x10 mini pro ??..myslim ze by som ti nebol vdacny iba ja  Roll Eyes
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #10 v: 30. Prosinec 2010, 08:13 »

Uvidíme, zabralo by to ale dost èasu. Jinak právì jsem dokonèil upload druhé verze obou ROM. Hlavní inovací je integrace druhé verze JITu, èím¾ se v podstatì témìø zdvojnásobí souèasný výkon. Do Full verze jsem navíc vrátil TrackID, viz po¾adavky vý¹e. Aktualizuji tedy jednotlivé pøíspìvky
ulo¾ena
zaji06
U¾ivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Pøíspìvkù: 430

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 30. Prosinec 2010, 09:07 »

sledoval som aj tvoje video na youtube a mozem povedat ze parada ..skoda absencie app2sd
ulo¾ena
notabene
U¾ivatel
Telefon: X10 Mini Pro Cyanogen 6 tweaked, OC 768mhz
Pøíspìvkù: 86

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 30. Prosinec 2010, 09:14 »

Já bych se taky pøimluvil za ROM pro Mini Pro Smajlík Jsem ochoten a nebyl bych myslím jediný klidnì nìco poslat paypalem Smajlík
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #13 v: 30. Prosinec 2010, 09:23 »

Není to o penìzích, ale o èase. Ale nìco zkusím vymyslet. App2sd jsem zatím neøe¹il, aktuálnì pøemý¹lím, jestli pøejít na novìj¹í FW, kde není root tak stabilní a kde zatím není mo¾nost udìlat plnou ROM ve formátu .zip
ulo¾ena
rutas
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 30. Prosinec 2010, 10:57 »

Diky za track id,ale máme doma je¹tì X8 tak¾e sem si poslal pøes bluetooh to co mi chybìlo(backup and restore,track id,)ale dìkuji rom je vá¾nì lep¹í ne¾ original Cool
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2 3 ... 8
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a úpravy s ním spojené (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SEMania Rev Rom pro Sony Ericsson XPERIA X10 (diskuze)
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 17 dotazù.