SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Červen 2024, 17:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142452 příspěvků v 9994 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Cedar pripojenie k PC
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Cedar pripojenie k PC  (Zobrazeno 7938 x)
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« v: 24. Prosinec 2010, 21:02 »

ZdravĂ­m pripojil som prvĂ˝ krĂĄt novĂ˝ SE Cedar k PC cez USB kĂĄbel a problĂŠm je v tom že mi nefunguje prenos sĂşborov  Sad keĂŻ vyberiem v telefĂłne v nastaveniach pre USB - režim prenosu sĂşborov a pripojĂ­m telefĂłn tak mi nĂĄjde novĂ˝ disk v PC ale nedĂĄ sa otvoriÂť píše že mĂĄ kapacitu 0 bajtov a keĂŻ navolĂ­m v telefĂłne pre USB režim telefĂłn tak mi nĂĄjde novĂ˝ disk ale oznaèí ho ako CD mechaniku a tam je iba možnosÂť nainštalovaÂť program PC Companion... 

Zajtra vyskúšam pamäovĂş kartu èi ju zobrazĂ­ ako disk a èi ho otvorĂ­m. Neviem èo to mĂĄ byÂť  zatiaÂľ som telefĂłn ešte nedebrandoval ani žiadne Ăşpravy som nerobil je v òom software od ORANGE. Za každĂş radu dĂ­k.
uložena
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 24. Prosinec 2010, 21:10 »

ja som rovnako nevedel pripojit Zylo k pc, az po nainstalovani PC Companion sa vsetko rozbehlo. zjavne chybaju nejake ovladace obsiahnute v Companion.
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 24. Prosinec 2010, 21:25 »

A šlo ti súbory prenåšat aj bez aplikåcie PC Companion potom ? èi len cez òu ?
uložena
Nitram47
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Příspěvků: 319



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 24. Prosinec 2010, 21:54 »

ako Mass Storage som to este neskusal, ale cez rezim "telefon" som uz nejake fotky z telefonu vytiahol (po nainstalovani Compania). robil som to sice cez ten Companion, ale celkovo si myslim, ze k dalsej funkcnosti ho netreba. ved napriklad som si potreboval nahadzat zalohu z c902 do Zyla cez My Phone Explorer a bez toho Compania som mal smolu. po nainstalovani ho nasiel aj MPE a vse bez problemov.
uložena

baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 25. Prosinec 2010, 09:50 »

Ide o to že mi nefunguje mass storage keĂŻ pripojĂ­m telefĂłn zobrazĂ­ sa novĂ˝ disk v PC ale píše že mĂĄ 0 bajtov a nedĂĄ sa otvoriÂť  Sad
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 25. Prosinec 2010, 12:41 »

Skus doinstalovat ovladace usb, z najvacsou pravdepodobnostou bude chyba v tom. Skus pouzit tento: www.google.sk, najlepsie vsak z Companionu.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 25. Prosinec 2010, 16:36 »

Zasunul som do mobilu pamäovú kartu (SanDisk 4GB) potom som pripojil mobil k PC ako mass storage a zobrazí mi ako disk iba pamäovú kartu ale nie telefón.

Nainštaloval som aj PC Companion no pri mass storage mi ståle nezobrazí obsah telefónu ako disk neviem preèo, ale už mi teraz keï nastavím režim telefón zobrazí obsah aj na karte aj v telefóne zobrazí to ako prenosnÊ zariadenie ale mass storage nefunguje naïalej.

Pozn. Na mass storage netreba žiadne ovlådaèe doinštalova, to sa må telefón iba zapoji a må to fungova samo, tak ako externÊ harddisky.
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 26. Prosinec 2010, 12:20 »

Maloby to tak fungovat, no niekedy je vsak problem s ovladacmi v pC, aky mas OS v PC?
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 26. Prosinec 2010, 19:28 »

Måm Windows 7 32-Bit a nefunguje mi ani prepojenie Cedaru s My Phone Explorer a måm naištalovaný aj SEUS.
uložena
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 26. Prosinec 2010, 20:10 »

no ja mam doma elm, co je rovnaka platforma ako cedar a funguje vsetko bezproblemovo. Teda mass storage som neskusal, kedze mi to pride zbytocne ked sa obsah telefonu a pamatovej karty aj tak da po pripojeni zobrazit. 

Mas posledny my phone explorer? 1.8.0 ?
Dal si spravne vyhladat telefon v MPE?
Funguje ti aspon ten SEUS?  Grin Grin
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 26. Prosinec 2010, 20:57 »

Problem mas v tom, ze to spustas pod w7, ovladace a aj MPE su pre XP, klikni na jednotlive ikony, napr. telefon (teda tu pamet) respektive na ikonu, alebo exe subor MPE, pravym tlacidlom, vyber vlastnosti a v moznostiach vyber kompatibilitu spustenia ako WXP.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 26. Prosinec 2010, 21:20 »

to .:roxetak:. kecas dve na tri. Mam win 7 a vsetko ide ako ma: telefon aj MPE.

Okrem toho sony ericsson ovladace urcite podporuju aj WIN 7 a My phone explorer podporuje windows 7 miminalne od 3. OktĂłbra 2009, 10:50  Tongue
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 26. Prosinec 2010, 22:56 »

si si isty Mrknutí v 2009-om este o w7 ani nechyrovali, vtedy tak mohla byt Wvista Grin Grin
« Poslední úprava: 26. Prosinec 2010, 23:00 od .:roxetak:. » uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
Uživatel
***
Příspěvků: 95


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 27. Prosinec 2010, 15:56 »

MyPhoneExplorer mĂĄm 1.8.0 najnovší. SEUS mi funguje, ale nepodarilo sa mi cez neho nahraÂť firmware do K610i (tak som ho musel preflashovaÂť...)  Sad a nemyslĂ­m žeby ovlĂĄdaèe boli len pre XP, Windows 7 je na trhu viac ako rok podpora tam je.

Språvne som dal vyh¾ada lebo pripåjam tam W550i a G502 a tie mi fungujú, ale musel som aj tak pre ne doinštalova ovlådaèe.
uložena
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 27. Prosinec 2010, 18:45 »

si si isty Mrknutí v 2009-om este o w7 ani nechyrovali, vtedy tak mohla byt Wvista Grin Grin

to .:roxetak:. hladaj tu: http://mpe.branor.sk/ alebo pouzi google a potom sa so mnou hadaj  Roll Eyes
Okrem toho ze v roku 2009 podporoval MPE aj WIN 7, operacny system bol volne dostupny od 22.10. 2009.
Nehovoriac o tom, ze softver sa vyvija dopredu aj pre nove operacne systemy. A ovela skor boli dostupne trebars beta verzie alebo RC verzie operacneho systemu.
Ja sam mam sedmicku uz od polky roka 2009 takze ma o opaku urcite nepresvedcis Shocked 
« Poslední úprava: 27. Prosinec 2010, 18:54 od C510 » uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Cedar pripojenie k PC
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.009 sekund, 18 dotazů.