SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Září 2022, 16:16

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Elm a wifi
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Elm a wifi  (Zobrazeno 2781 x)
bbb
Uživatel
***
Telefon: Elm
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« v: 11. Listopad 2010, 17:26 »

Nazdar, som majitelom telefonu Elm ktory ma v sebe zabudovane wifi. Taktiez vlastnim starsi notebook ktory vsak wifi kartu neobsahuje. Je tu nejaka moznost ako prepojit Elm a notebook aby som sa mohol pripojit na internet pomocou wifi zabudovaneho v telefone. Dakujem.
uložena
Momo
Uživatel
***
Telefon: Sony Ericsson J10i2
Příspěvků: 13



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 25. Listopad 2010, 10:54 »

Nechcel som zakladať novú tému, tak to napíšem sem: Som nováčik čo sa týka Wi-Fi tak neviem ako to funguje: Mám ELMa ale nemám žiadny internet v mobile,ani ho nemám aktivovaný ani nič takéto a preto sa pýtam, či sa môžem pripojiť na internet na tých miestach kde to je možné,zadarmo? Bol by som nerád keby že tam strávim hodinu a potom kto to zaplatí? Cheesy
Ďakujem
uložena

Moja fotogaléria- www.topline.picturepush.com - Ďakujem za návštevu
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Listopad 2010, 11:03 »

to Momo: jasne, vsade kde je Wi-Fi Free zone sa mozes zadarmo pripojit na net - cez Wi-Fi.  Mrknutí
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
jhpr
Uživatel
***
Telefon: SE Elm
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Leden 2011, 19:01 »

Ahoj.Chtěl bych se zeptat.Pokud zapnu v tel.WIFI a připojím se na WIFI free.Je toto připojení automaticky nadřazeno před datovým připojením přes operátora?Mám na mysli Internet,a jiné aplikace využívajicí připojení k Internetu.Byl jsem teď v zahraničí,a nejsem si jist jestli se mi telefon nepřipojoval přes operátora,ikdyž Wifi jsem měl zapnuté.Obrazovala se mi totiž na displeji ta modrá zeměkoule.
Děkuji
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 01. Leden 2011, 20:48 »

No tak si nastaveniach pripojenia nastav nejaky nezmyselny profil pripojenia, pripadne vymaz vsetky nastavenia pripojenia v mobile okrem mms a mas istotu :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Elm a wifi
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.032 sekund, 18 dotazů.