SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Srpen 2017, 04:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23740 uživatelů
Nejnovější uživatel: jardahakl
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problém s wifi u W995
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: problém s wifi u W995  (Zobrazeno 5987 x)
marianek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W995
Příspěvků: 49



Zobrazit profil WWW
« v: 22. Prosinec 2010, 22:08 »

ahojky, mám takový menší problém s WIFI připojením u svého telefonku. Doma, kde mám wifi, v obchodních centrech se v pohodě připojím. Do nedávna to šlo ještě aji v nemocnici, kde je bezdrátové wifi, jenže najednou se tam nemohu připojit, všude jinde to jde bez problému. Mám na mysli toto: zapnu wifi na telefonu a pak musím do té "složky" v hlavním menu INTERNET a přes to zahájit takovou malou registračku (takovéto ověřování, např. pro jaké učely se hodlate připojit aj) a pak stačilo kliknout, dokončete registraci a jste připojeni, pak jsem najel přes operu, takto to jde v obchodním centru, v nemocnici to šlo také pořád, jenže už týden to tam nejde!!! internet jim tak normálně funguje, jen já prostě nemohu najet na net přes ten telefon. Co s tím? díky předem
uložena

Ericsson A2628s(11/01-04/02) -> Nokia 3310(04/02-06/03) -> Nokia 3510i(06/03-07/05) -> SE K700i(07/05-05/07) -> SE W810i(05/07-04/10) -> SE W995(04/10-?:-)
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 22. Prosinec 2010, 22:53 »

Skus pohladat uz je to tu riesene.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
marianek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W995
Příspěvků: 49



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 23. Prosinec 2010, 18:15 »

to jsem zkoušel, ale bohužel nic nenacházím, máš prosím nějaký tip?
uložena

Ericsson A2628s(11/01-04/02) -> Nokia 3310(04/02-06/03) -> Nokia 3510i(06/03-07/05) -> SE K700i(07/05-05/07) -> SE W810i(05/07-04/10) -> SE W995(04/10-?:-)
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 23. Prosinec 2010, 21:03 »

wifinu dohladas? je zabezpecena? potrebujem viac informacii. mozno zmenili zabezpecenie, ci ine nastavenia siete, stanovili konkretne mac adresy zariadeni, ktore sa mozu pripojit.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
marianek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W995
Příspěvků: 49



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 23. Prosinec 2010, 22:27 »

wifi v pohode dohledám je to free sít, takže žádné zabezpečení, jen bylo potřeba v menu najet na internet a tam provést tu registraci do sítě, jenže ted, když na to najedu, tak se vlastně nikam nedostanu:-(, prostě to pořád načítá a po chvíli se objeví, nelze se připojit
uložena

Ericsson A2628s(11/01-04/02) -> Nokia 3310(04/02-06/03) -> Nokia 3510i(06/03-07/05) -> SE K700i(07/05-05/07) -> SE W810i(05/07-04/10) -> SE W995(04/10-?:-)
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 24. Prosinec 2010, 07:37 »

Najlepsie by sa bolo obratit na spravcu siete v nemocnici. Mozno zablokoval router na pripoejenie, presne pre urcite compy, na ich mac adresy. Co ti mozes este odporucit - odstranit nastavenie tejto wifi siete z telefonu. Opatovne dohladat a dat opatovne dohladat siet a nanovo nastavit.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
marianek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W995
Příspěvků: 49



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 24. Prosinec 2010, 08:23 »

díky, ale jak to myslíš odstranit nastavení? to jako vyhledám wifi, najde mi to nějakou sít a pak?
uložena

Ericsson A2628s(11/01-04/02) -> Nokia 3310(04/02-06/03) -> Nokia 3510i(06/03-07/05) -> SE K700i(07/05-05/07) -> SE W810i(05/07-04/10) -> SE W995(04/10-?:-)
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 24. Prosinec 2010, 08:30 »

Chod do telefonu do nastaveni, kde najdes nejake nastavenie pod nazvom siete v nemocnici, odstran ho z telefonu, znova si dohladaj dostupne siete a nastav.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
marianek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W995
Příspěvků: 49



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 24. Prosinec 2010, 09:23 »

to právěže nenacházím, takže připojím wifi a tam žádná taková položka není! v nastavení připojení je: wifi, bluetooth, usb, nazev telefonu, sdílení v síti, synchronizace, správa zařízení mobilní sítě, nastavení internetu, nastavení datového toku, nastavení zpráv a nastavení sip
uložena

Ericsson A2628s(11/01-04/02) -> Nokia 3310(04/02-06/03) -> Nokia 3510i(06/03-07/05) -> SE K700i(07/05-05/07) -> SE W810i(05/07-04/10) -> SE W995(04/10-?:-)
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 24. Prosinec 2010, 10:36 »

a v spravcovi siete, ci pripojenia?
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 24. Prosinec 2010, 11:47 »

ve wi-fi jsou pod levou softklavesou oblibene site,kdyz ti to hleda sit tak das moznosti a najdes to a odstranis ji z oblibenych,nic vic tam neni.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 24. Prosinec 2010, 12:19 »

Diky M.Čermák, presne to som mal na mysli.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
marianek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W995
Příspěvků: 49



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 25. Prosinec 2010, 07:49 »

díky moc borci, až tam pujdu, tak to vyzkouším
uložena

Ericsson A2628s(11/01-04/02) -> Nokia 3310(04/02-06/03) -> Nokia 3510i(06/03-07/05) -> SE K700i(07/05-05/07) -> SE W810i(05/07-04/10) -> SE W995(04/10-?:-)
stepanb
Uživatel
***
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 12. Červen 2012, 18:49 »

Nebudu zakládat další téma, když mi bohatě postačí tohle.
Mám takovej problém. Wifi mi jede celkem normálně - nejde se mi připojit akorát v aplikacích MusicMate, WF Navigator...ale o to mi teď nejde.
Vždycky když se doma připojim na wifi, tak můžu na net pouze a jenom přes Operu Mini, nic jinýho, stream, YT dokonce ani stahování mi nejede. Vždycky napíše, že problém s připojením.
Dělá mi to jenom doma, nikde jinde.
Wifi je zabezbečená WPAčkem.
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 13. Červen 2012, 08:31 »

Skus zmenit typ zabezpecenia, mozno w995 nepodporuje WPA zabezpecenie wifi.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: problém s wifi u W995
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.287 sekund, 17 dotazů.