SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Prosinec 2023, 04:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: dlatkojan23
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C905 - nelze přepínat mezi fotoaparátem a kamerou
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C905 - nelze přepínat mezi fotoaparátem a kamerou  (Zobrazeno 6069 x)
jirka1239
Uživatel
***
Telefon: C905
Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« v: 13. Prosinec 2010, 23:18 »

Ahoj vespolek,

dnes jsem chtěl nahrát video a zjistil jsem, že nefunguje tlačítko na přepnutí foto/video (vedle tlačítka pro prezentaci). Telefon jsem kupoval jako nový, doposud vše fungovalo, jak má. Už asi tři hodiny prohledávám internet a snažím se najít nějaké řešení, ale jediné, co se naskytlo, je přeflashování na W995. Pak ale samozřejmě nebude vše ...jak to říct ...zcela košer. Nemáte někdo nějaké jiné řešení, prosím? Předem děkuji za radu.

P.S.: Telefon jsem kupoval na eBay, ještě je v záruce, ale prodejce mi za něj nabízí už jen peníze, protože jinou C905 na výměnu už nemá.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 13. Prosinec 2010, 23:29 »

zkus napred prehrat firmware..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
mforce
Uživatel
***
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2
Příspěvků: 80


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Prosinec 2010, 08:50 »

Nebo zkus přes A2 uploader jinej camdriver třeba tenhle   http://leteckaposta.cz/765987083
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 14. Prosinec 2010, 14:19 »

camdriver nemuze ovlivnit funkcnost klaves
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
mforce
Uživatel
***
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2
Příspěvků: 80


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Prosinec 2010, 14:28 »

je to ovladač fotáku tak proč by to nezkusil.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 14. Prosinec 2010, 17:05 »

ale ten ma v sobe jenom info ohledne funkci fotografovani jako takovyho a nastaveni jak to ma fotit,ne funkce klaves.proste prehrat fw..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
jirka1239
Uživatel
***
Telefon: C905
Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 14. Prosinec 2010, 19:34 »

Děkuji za radu, přehrání firmwaru bohužel problém nevyřešilo.

Teď jsem přes servisní menu zkoušel funkčnost tlačítka a vypadá to, že není ničemu přiřazené. Po stistknutí jakéhokoliv jiného tlačítka zazní tón a na displeji se vypíše funkce onoho tlačítka, zde se neděje nic. Mechanicky se zdá být v pořádku, ale telefon o něm prostě neví.

U K790i a K800i se mezi kamerou a foťákem přepínalo joystickem nahoru/dolu a při odkryté čočce byly vpravo uprostřed ikonky na výběr foto/kamera.

Camdriver bude pravděpodobně jen ovladač, ale vyzkoušet to můžu.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 14. Prosinec 2010, 21:58 »

to je zbytecny zkouset,jak uz jsem 2x psal na tlacitko nema vliv.je to HW zavada
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
jirka1239
Uživatel
***
Telefon: C905
Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 14. Prosinec 2010, 22:50 »

Možná mám řešení. S pomocí programu SE keyreplacer se mi podařilo pro můj telefon/firmware vytvořit VKP patch. Nastavil jsem ho tak, aby změnil funkci tlačítka pro prezentaci na přepínání kamera/foto. Teď jen nevím, jak ten patch aplikovat. Našel jsem návod, jak to zařídit přes FAR Manager, ale když se načte file system telefonu, tak vypadá jinak než v návodu. Podle něho by se měly v okně objevit 2 složky - FLASH a FS, ale u mne se objeví úplně jiné složky a je jich více.

Nevíte někdo, kam mám ten VKP soubor nahrát, prosím? Pokud by to klaplo, tak by bylo po problému.
« Poslední úprava: 14. Prosinec 2010, 22:58 od jirka1239 » uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 14. Prosinec 2010, 23:01 »

http://forum.semania.cz/index.php?board=166.0
ale jedina moznost jak prebarvit telefon na brown je za to zaplatit,jinak to nejde
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
jirka1239
Uživatel
***
Telefon: C905
Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Prosinec 2010, 13:34 »

Aha, tak proto. Pustím se do toho. Děkuju za radu!
uložena
jirka1239
Uživatel
***
Telefon: C905
Příspěvků: 11


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 24. Prosinec 2010, 12:03 »

Vyřešeno.

Viz. http://forum.semania.cz/index.php?topic=26581.30
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C  |  C905 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C905 - nelze přepínat mezi fotoaparátem a kamerou
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.005 sekund, 19 dotazů.