SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Září 2022, 18:06

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE-Dálkové Ovládání proč již není?
Anketa
Otázka: Chtěli by jste aby výrobce do nových telefonů opět dával či nabídl v FW aplikaci BT Dálkové ovládání?
Ano - 19 (82.6%)
Ne - 0 (0%)
Nepotřebuji jej - 3 (13%)
Je mi to jedno - 1 (4.3%)
Celkem hlasů: 20

Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE-Dálkové Ovládání proč již není?  (Zobrazeno 5581 x)
pan Kája
Uživatel
***
Příspěvků: 10


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 19. Srpen 2010, 18:00 »

Teoreticky ano. Zkusil jsem to před časem v ominusu, ale nějak se mi na kartě (nebo v telefonu ve složce other) neobjevil žádný soubor. Ale kdo ví, některé soubory mi uploadovat do FS taky na až na více pokusů.
Codeclaw extractor nezní špatně, ale chtělo by to verzi pro cid80. Halt nezbývá, než počkat...
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #16 v: 19. Srpen 2010, 18:02 »

Já s kopírováním přes customize_upgrade.xml moc neexperimentoval, ale myslím, že se mi to napoprvé taky nepovedlo. Takže je otázka, kde je chyba.
Ad extractor: principiálně by to mělo stejně fungovat i na CID 80, ale musíš to nahrát jinak (rozbalit a nahrát customize_upgrade.xml).
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
321654
Anonym
« Odpověď #17 v: 22. Srpen 2010, 14:15 »

testnete Mobile BT Remote v.3.00
uložena
Swejzi
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 21. Listopad 2010, 12:58 »

testnete Mobile BT Remote v.3.00

Je to nějakej podvod. Sežralo mi to 99 Kč a SMS s aktivačním kódem nikde. Angry
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 21. Listopad 2010, 13:05 »

Tak to si můžeš stěžovat, asi od 10Kč je tu, tuším, povinnost poslat zpět nějakou odpověď, což se nestalo. Asi bych prvně napsal jim (třeba je někde technická chyba) a pak si stěžoval, pokud nebudou reagovat. Myslím, že pokud se obrátíš na svého operátora, tak, pokud to nevyřeší sám, může Tě navézt na správné místo. Nebo si najdi provozovatele PR SMS, kterého používají.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Swejzi
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 21. Listopad 2010, 13:10 »

Je tam číslo na nějakou tech. linku, ale je to cizina, takže na to kašlu. Už jsem si v sámošce zablokoval premium SMS, měl jsem to udělat už dávno. Sad
uložena
Swejzi
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 21. Listopad 2010, 13:35 »

Tak kód nakonec dorazil ale na C702 a BT BlueSoleil mi to stejně nejede. Angry
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #22 v: 21. Listopad 2010, 13:46 »

a proc za to platis? Cheesy
nejdriv si to stahni a skus jestli ti to jede a kdyz ti to jede a libi se ti to tak to zaplat
v cem je problem ze to je na C702 kdyz mas C702
a edituj si prizpevky
uložena
Swejzi
Uživatel
***
Telefon: C702
Příspěvků: 32


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 21. Listopad 2010, 13:50 »

Protože jsem D.E.B.I.L.  Grin. Přiznávám, že jsem odeslání tý SMS odmáčknul omylem, je to tam dost nehezky narafičený. Ale když už jsem to teda omylem "koupil", tak to aspoň mohlo fungovat. Sad Na C702 to nepotřebuju, to máš recht, ale zajímalo mě jak to vypadá, protože C702 nebudu mít večně a podle všeho SE už do telefonů dálkový ovládání dávat nebude. Sad
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 21. Listopad 2010, 13:57 »

S BlueSoleil nemám nejlepší zkušenosti, ale možná máme v počítači nějaké "MSI se čtyřma proužkama". Ale s nějakými jinými drivery to jede lépe.

Pokud ta aplikace používá HID, pak je AFAIK potřeba v BlueSoleil si najít telefon a povolit mu to (Human interface nebo nějak tak). Pokud požaduje nějakou aplikaci v počítači, pak by to asi mělo být nějak pořešeno v té aplikaci.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE-Dálkové Ovládání proč již není?
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 20 dotazů.