SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Červen 2024, 17:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142452 příspěvků v 9994 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Elm a wifi
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Elm a wifi  (Zobrazeno 3625 x)
bbb
Uživatel
***
Telefon: Elm
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« v: 11. Listopad 2010, 17:26 »

Nazdar, som majitelom telefonu Elm ktory ma v sebe zabudovane wifi. Taktiez vlastnim starsi notebook ktory vsak wifi kartu neobsahuje. Je tu nejaka moznost ako prepojit Elm a notebook aby som sa mohol pripojit na internet pomocou wifi zabudovaneho v telefone. Dakujem.
uložena
Momo
Uživatel
***
Telefon: Sony Ericsson J10i2
Příspěvků: 13



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 25. Listopad 2010, 10:54 »

Nechcel som zaklada novú tÊmu, tak to napíšem sem: Som novåèik èo sa týka Wi-Fi tak neviem ako to funguje: Måm ELMa ale nemåm žiadny internet v mobile,ani ho nemåm aktivovaný ani niè takÊto a preto sa pýtam, èi sa môžem pripoji na internet na tých miestach kde to je možnÊ,zadarmo? Bol by som neråd keby že tam stråvim hodinu a potom kto to zaplatí? Cheesy
Ïakujem
uložena

Moja fotogaléria- www.topline.picturepush.com - Ïakujem za náv¹tevu
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 25. Listopad 2010, 11:03 »

to Momo: jasne, vsade kde je Wi-Fi Free zone sa mozes zadarmo pripojit na net - cez Wi-Fi.  Mrknutí
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
jhpr
Uživatel
***
Telefon: SE Elm
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 01. Leden 2011, 19:01 »

Ahoj.ChtÏl bych se zeptat.Pokud zapnu v tel.WIFI a pøipojím se na WIFI free.Je toto pøipojení automaticky nadøazeno pøed datovým pøipojením pøes operåtora?Måm na mysli Internet,a jinÊ aplikace využívajicí pøipojení k Internetu.Byl jsem teï v zahranièí,a nejsem si jist jestli se mi telefon nepøipojoval pøes operåtora,ikdyž Wifi jsem mÏl zapnutÊ.Obrazovala se mi totiž na displeji ta modrå zemÏkoule.
DĂŹkuji
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 01. Leden 2011, 20:48 »

No tak si nastaveniach pripojenia nastav nejaky nezmyselny profil pripojenia, pripadne vymaz vsetky nastavenia pripojenia v mobile okrem mms a mas istotu :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Elm a wifi
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.008 sekund, 18 dotazů.