SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Prosinec 2022, 09:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a úpravy s ním spojené (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak na černý statusbar u Sony Ericssonu X10 (diskuze)
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak na černý statusbar u Sony Ericssonu X10 (diskuze)  (Zobrazeno 5829 x)
Joza
Anonym
« v: 03. Listopad 2010, 08:14 »

Diskuze k následujícímu návodu:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=27071.0


uložena
kubano
Uživatel
***
Telefon: x10
Příspěvků: 20


Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 03. Listopad 2010, 18:59 »

idem podla navodu a neda sa mi to nainstalovat
uložena
HUdasp
Uživatel
***
Telefon: SE SK17i, SE G502
Příspěvků: 1865



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 03. Listopad 2010, 19:05 »

Jožka, nemohl bys uvést zdroj? Zajímalo by mne, jestli by to rozjel na MM - status bar je opravdu pěkný.
uložena
tomomik
Uživatel
***
Telefon: Xperia10 Mini
Příspěvků: 43


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 03. Listopad 2010, 20:35 »

...na Xperia Mini to asi nebude fungovat, ci?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #4 v: 03. Listopad 2010, 22:26 »

idem podla navodu a neda sa mi to nainstalovat
Nedá je široký pojem, je třeba specifikovat co přesně najde, kde se to zastaví. Jinak zdroj je XDA, je to ale přímo na X10 Smajlík
uložena
kubano
Uživatel
***
Telefon: x10
Příspěvků: 20


Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 05. Listopad 2010, 18:28 »

spravim to podla navodu a pred koncom sa mi sa resetuje fon sam a nic sa nestane
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #6 v: 05. Listopad 2010, 18:30 »

A před koncem je kdy? Je třeba být konkrétní
uložena
kubano
Uživatel
***
Telefon: x10
Příspěvků: 20


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 06. Listopad 2010, 15:37 »

Po prebehnuti kroku 3
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 06. Listopad 2010, 16:14 »

a CHMOD proběhne korektně?
uložena
kubano
Uživatel
***
Telefon: x10
Příspěvků: 20


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 06. Listopad 2010, 18:14 »

ano korektne
uložena
peetr_
Uživatel
***
Telefon: X10 mini
Příspěvků: 110


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 07. Listopad 2010, 10:57 »

Tak na x10 mini to opravdu fungovat nebude. Ozkoušeno až do konce a statusbar pořád stejnej  Smajlík
uložena
Harmon
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Samsung GSII
Příspěvků: 82



Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 07. Listopad 2010, 15:43 »

Já mám ten sám problém vše proběhne OKI ale  žádná černá se nekoná !
Edit - nejde mi tam ale psát nic vše je již samo předepsané.



Edit : Hlavně že to je v návodu napsáno "opiš" stydím se !  Roll Eyes
« Poslední úprava: 14. Listopad 2010, 18:21 od Harmon » uložena

"Nothing is impossible"
Joza
Anonym
« Odpověď #12 v: 07. Listopad 2010, 15:55 »

No ono je to tam předepsané, aby bylo vidět co psát... Pokud tam nic nepíšete, logicky úprava nemůže fungovat
uložena
Harmon
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Samsung GSII
Příspěvků: 82



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 07. Listopad 2010, 16:17 »

Díky  Mrknutí


Edit : Tak konečně podle nové informace díky : "Jozef Cmar" jedu v černé !!!!!!!
« Poslední úprava: 14. Listopad 2010, 18:23 od Harmon » uložena

"Nothing is impossible"
kubano
Uživatel
***
Telefon: x10
Příspěvků: 20


Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 07. Listopad 2010, 17:58 »

Harmon  napis ako sa ti to podarilo ja som to uz skusal ato krat a nic
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a úpravy s ním spojené (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak na černý statusbar u Sony Ericssonu X10 (diskuze)
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 17 dotazů.