SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
12. Prosinec 2024, 18:42

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øe¹ení problémù (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K 800i - Po vypnutí se mi ho nedaøí zapnout
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K 800i - Po vypnutí se mi ho nedaøí zapnout  (Zobrazeno 6611 x)
intruder3
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE K800i
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« v: 01. Listopad 2010, 19:12 »

Mám u¾ K 800i asi 3 roky, ale vìt¹inou ho nevypínám a¾ teï jsem ho vypnul po zmìnì èasu a následnì mi u¾ nenabìhl. Pøedtím fungoval relativnì bez problémù, ale je fakt, ¾e u¾ jsem mìl zaflákanou vnitøní pamì» a témìø u¾ nestaèila na sms. Jinak po zapnutí se pouze rozsvítí a najede logo Sony Ericsson a dál u¾ nejede a jen svítí displej. Navíc se nedá vypnout(asi proto, ¾e se vlastnì úplnì nezapnul) - pouze natvrdo odpojením baterky. Vypnutý se dá nabíjet - pøi nabíjení je vidìt moje schéma, které jsem v nìm mìl. Neví nìkdo jestli by pomohla aktualizace firmwaru pøes ten aktualizaèní program nebo je to v tomto pøípadì zbyteèné? Navíc jsem si v¹echno nezazálohoval a mám v nìm nìkteré fotky i kontakty. Ka¾dému pøedem díky za názor.
« Poslední úprava: 01. Listopad 2010, 19:48 od intruder3 » ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 01. Listopad 2010, 19:48 »

Aktualizace Firmware urcite pomuze, pokud mas fotky na pametove karte tak o ne neprijdes, rovnez pokud jsi provedl zalohu kontaktu na pametovou kartu tak take o ne neprijdes
ulo¾ena

intruder3
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 03. Listopad 2010, 09:37 »

Díky za odpovìï. Povedlo se mi dostat z nìj pøes kabel alespoò v¹echny fotky a hudbu. Holt ty nìkteré kontakty(na¹tìstí mám vìt¹inu ulo¾ených na sim) a sms o¾elím. Nicménì zkou¹el jsem pøes SEUS aktualizaci a nevím jak dlouho se po pøipojení k PC je¹tì musí dr¾et to tlaèítko C? Zkou¹el jsem ho dr¾et cca 5 minut, ale ani potom se mi neukázalo jestli mám nejnovìj¹í firmware. Netu¹í nìkdo co mù¾e být ¹patnì?
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 03. Listopad 2010, 11:49 »

co mas za windows ? drzel jsi se instrukci ktere ti dal seus ? vypnout telefon, vyndat a zandat baterku, stisknout C a pod neustalym drzenim pripojit ke kabelu a pustit az teprve co ti seus napise "uvolnete tlacitko C" ? Kazdopadne bych odinstaloval a znova nainstaloval seus, pripadne dohral gg drivery ktere mam v podpisu. Jinak pri pripojeni se telefon nesmi zapnout.
ulo¾ena

intruder3
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 03. Listopad 2010, 12:12 »

Mám win xp prof. sp3, Instrukcí jsem se pøesnì dr¾el co pí¹e SEUS - zkou¹el jsem to u¾ alespoò 4 x. Dr¾el jsem to C 5 minut, ale nic se nedìlo, tak jsem ho pustil. Comp se pak kousnul a musel jsem ho restartnout. Zkusil jsem instalaci i na pracovní pc, které je výkonìj¹í, ale stejnì to ne¹lo. Mù¾u veèer je¹tì zkusit ty drivery jak pí¹e¹. Jinak tel byl. customizovaný od cz Vodafonu, ale to na to vliv snad mít nemù¾e. Veèer i napí¹u co se pøesnì ojevuje na compu a co na displeji tel.
« Poslední úprava: 03. Listopad 2010, 12:24 od intruder3 » ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 03. Listopad 2010, 14:41 »

restartuje se ti to ? Muze to zpusobovat antivir nebo nejaka podobna ochrana, zkus ho vypnout pokud problem pretrva odinstaluj antivir, pak odinstaluj a znova nainstaluj seus, vypada to ze pc si ani nenainstaloval ovladace ktere jsou potreba pri pripojeni telefonu neco mu tu instalaci prerusi a proto dojde k restartu nebo zatuhnuti. Uz jsi na tom pc nekdy nejaky telefon updatoval ? Customizace operatora urcite nevadi. Jo a pro jistotu procisti kontakty na konektoru u mobilu treba ¹pendlikem.
ulo¾ena

M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 03. Listopad 2010, 19:21 »

zkus pripojit k far manageru,melo by to jit.tam muzes telefon i flashnout,kdyz by to pres seus neslo.navody jsou kdyztak na se-tuning.cz,blizsi odkaz poskytnout nemuzu(hlasi mi ze tam nemam opravneni k pristupu..)
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 04. Listopad 2010, 05:38 »

flashovat se da i pomoci programu XS++ myslim ze je to snadnejsi a vice prehledne nez u Far manageru.
ulo¾ena

intruder3
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 04. Listopad 2010, 10:28 »

to Ganimed: Zatím jsem ¾ádný tel. neupdatoval(nemìl jsem døíve potøebu). Kontakty by mìly být v poøádku, proto¾e tel se k pc pøipojí - jen ve vypnutém stavu se hlásí jako pamì» USB. Tak¾e jdou vytáhnout napø. fotky èi hudba tam i zpìt. Nejdou v¹ak zálohovat kontakty èi zprávy - na to by musel tel. být zapnutý. A teï zpátky - zkusil jsem tedy instalovat ty ovladaèe co jsi psal a vypnul antivirák(Avast), ale výsledek byl stejný. Dìje se pøesnì toto - po zapojení se stisknutým C se po chvíli dole na li¹tì objeví hlá¹ka: Nalezen nový hardware - SEMC Flash device - na tel po chvíly naskoèí logo Sony Ericsson - po té se na displeji tel. objeví hlá¹ka: Pøipravuje se pøenos souborù -  a po této skoèí u¾ poslední hlá¹ka - Neodpojujte kabel USB, dokud neukonèíte aplikaci v poèítaèi. Po tom u¾ jen pøesípací hodiny na pc a jeho vytuhnutí - dál se u¾ nic nedìje. Myslíte, ¾e mám tedy zkusit ten program XS++ èi far manager? Kde bych je potáhnul?
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 04. Listopad 2010, 10:42 »

ten telefon se ti pri drzeni toho C nesmi zapnout, snaz se s telefonem nehybat kdyz drzis to C a nesmis ho poustet, jak ho pustis telefon se zapne. kdyz je treba spatny kontakt mezi kabelem a mobilnim konektorem stane se uplne to same telefob se zapne a ovladace se nenainstaluji. A znova ti rikam odinstaluj a nainstaluj seus !!!!
ulo¾ena

intruder3
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 04. Listopad 2010, 10:46 »

Ten reinstal samozøejmì zkusit mù¾u, ale kdy¾ jsem to s tím SEUSem zkou¹el na 2 pc a ani na jednom to nejde, tak tomu moc nevìøím. Koukal jsem, ¾e tu nìkdo mìl asi podobný problém a povedlo se mu to s Tvojí pomocí vyøe¹it právì pøes ten XS++. Nebylo by lep¹í zkusit to rovnou pøes nìj?
http://forum.semania.cz/index.php?topic=26049.0  (Nevím jak se tu dává funkèní odkaz)
ulo¾ena
intruder3
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 04. Listopad 2010, 11:24 »

Ten reinstal je¹tì zkusím doma. Jinak C samozøejmì témìø køeèovitì dr¾ím a¾ do onoho zatuhnutí a s tel pøi tom nehýbám. Zkusil jsem je¹tì ten XS++ u toho to hodilo tuto hlá¹ku:
11.12.31
11:13:04: Error: Canot open phone communication port
11:13:06: Disconnected...unplug the phone
ulo¾ena
intruder3
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 07. Listopad 2010, 16:43 »

Problém byl vyøe¹en a to díky velké pomoci Ganimeda! Je to opravdu èlovìk na správném místì a tohle fórum mù¾e být rádo, ¾e má takového moderátora. A co se týèe závady, tak nakonec pomohl SEUS, ale to proè se mi s ním nepovedlo navázat spojení - za to mohla bezpeènostní utulitka od Kasperskyho, která to blokovala. V¹em doporuèuji, aby se dr¾eli rady Ganimeda, a» u¾ jim dùvìøují èi nikoliv - teda pokud chtìjí, aby jim pomohl daný problém vyøe¹it.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750  |  Øe¹ení problémù (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: K 800i - Po vypnutí se mi ho nedaøí zapnout
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 19 dotazù.