SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
18. Leden 2018, 20:49

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9975 tématech od 23744 uživatelů
Nejnovější uživatel: latura
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: diakritika v C702
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: diakritika v C702  (Zobrazeno 3162 x)
salim
Uživatel
***
Telefon: SE C702
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« v: 26. Říjen 2010, 20:23 »

dobrý den, taková podivnost: i když jsem zadal v nastavení telefonu v obou případech češtinu, pak ještě překontroloval v nastavení sms, když píšu sms, nejsou v nabídce jednotlivých písmen ty s diakritikou. Dokonce ať zadám jaký chci jazyk, pořád jsou tam ty samé znaky(tedy kromě abecedy bez diakritiky) - řecká abeceda, přehlasované s, turecké c  a podobné nesmysly. Když píšu zprávu přes PC s MyPhoneExplorerem, diakritika funguje. V poznámkách je to taky OK. Aktualizoval jsem telefon z webu SE a nepomohlo to. Můžete poradit? Dík předem všem.
uložena
verbatim
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Příspěvků: 775



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 26. Říjen 2010, 20:26 »

A když jsi v editoru sms díval jsi se do: Možn. - Možnosti psaní - Diakritika? To je tak jediný - co mě napadá...
uložena



SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uživatelská recenze
salim
Uživatel
***
Telefon: SE C702
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 27. Říjen 2010, 17:51 »

To je právě to, co tam nikde není.
uložena
verbatim
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Příspěvků: 775



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 27. Říjen 2010, 18:11 »

Aha... Já to takhle mám na K800i, C902 i W995 (D750 jsem kvůli tomu nezapínal Grin ) - tak to fakt nevím
uložena



SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uživatelská recenze
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 27. Říjen 2010, 18:47 »

salim

Je mozne ze to muze zpusobovat branding operatora.
Odkud mas ten telefon ? Kde jsi ho koupil ? Neni brandovany (nejsou v nem terba odkazy na nejaky portal od nasich operatoru) operatorem ?

Dalsi moznosti je ze tvuj telefon je ze sedeho dovozu a nekdo mu tam cestinu pouze dohral, tudiz kdyz se pokusis prehrat FW nahraje ti to tam anglictinu.

Zkusil bych toto, dej telefon do tovarniho nastaveni, pokud to nepomuze zkusit aktualizovat Firmware prez SEUS, je jedno jestli mas posledni verzi FW i tak ho proste prehrej.
« Poslední úprava: 30. Říjen 2010, 21:22 od Ganimed » uložena

salim
Uživatel
***
Telefon: SE C702
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Říjen 2010, 21:12 »

Určitě je brandovaný. Je od T-mobilu a samozřejmě ten tam má hromadu svého materiálu. Ale nejde mi do hlavy, proč by neměl umět psát česky. Firmware jsem updatoval před pár dny a nic. Tovární nastavení taky nepomohlo. Už začínám uvažovat o normální reklamaci... Mám ještě skoro rok.
Ještě mě napadla fantasmagorie - já ho používám v Vodafonem, ale když jsem tam strčil sim T-mob.  stejně se nic nezměnilo. Jen si tam aktualizoval info o Mých 5.

Mimochodem, na podpoře SE se na mě úplně vykašlali. Poslal jsem dotaz skoro před týdnem.
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: W995 , Xperia Neo Red
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 30. Říjen 2010, 21:36 »

telefon decustomizuj (debranduj) samozrejme pokud nechces cekat na telefon kvuli reklamaci mesic, navod je v sekci navody, navic pokud ti nepomohl updat tak ti ani servis nepomuze protoze ti do telefonu nahraji ten samy firmware od T-mobile na jaky jsi to prehral ty, tudiz na to aby jsi pomoci updatu do telefonu dostal originalni firmware tak musis telefon debrandovat.
uložena

salim
Uživatel
***
Telefon: SE C702
Příspěvků: 4


Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 01. Listopad 2010, 20:22 »

Decustomizace (atd.) pomohla. Užívám si nového telefonu. Dík moc a dík všem zůčastněným!
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Řada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: diakritika v C702
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.522 sekund, 18 dotazů.