SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
13. Øíjen 2024, 07:45

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Záloha kontaktu pres A2???pomoc
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Záloha kontaktu pres A2???pomoc  (Zobrazeno 10074 x)
VaRo
Anonym
« Odpovìï #15 v: 03. Srpen 2010, 11:43 »

Pokud se pamatuju, øe¹il jsem kdysi stejný problém a proto u¾ jsem vý¹e psal, ¾e s kontaktama bude¹ mít asi smolíka, alespoò u mì to tenkrát nedopadlo... chce to hold pravidelnì zálohovat, MPE nemá chybu...
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #16 v: 03. Srpen 2010, 12:08 »

Mo¾ná jsem na tom jinak, ale kontakty mìním podstatnì ménì èasto ne¾ kalendáø. Kdybych byl odkázán na 2m staré kontakty, asi by mi tam toho moc nechybìlo. Více bych se bál u dva týdny starého kalendáøe.
Jinak jsem se na to mrknul a na¹el jsem /tpa/system/phonebook.dbf.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
FoXo
U¾ivatel
Telefon: Vivaz Pro
Pøíspìvkù: 30

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 03. Srpen 2010, 12:19 »

tenhle soubor jsem taky nasel a prehral do mobilu,ale kontakty sice fungovaly,ale nesla z nich vytvorit zaloha.a kdyz sem sel do kontaktu tak se to nejdriv zeptalo na kopirovani ze simkarty,takze tam nejspis bude jeste nekde neco.uz sem nejakej soubor  i nasel,kterej by podle nazvu mohl mit neco spolecneho z kontakty.tak to nekdy v blizke dobe otestuju. kontakty sice nemenim tak casto,ale clovek nikdy nevi kdy mu nejakej bude schazet zrovna z te doby co nedelal zalohu
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #18 v: 03. Srpen 2010, 12:25 »

Je¹tì bych doporuèil pøi dal¹ích pokusech nahrát v¹echny související soubory znovu, proto¾e mohly být po neúplném nahrání (nìjaký soubor chybìl) a spu¹tìní telefonu po¹kozeny.
Mù¾e¹ je¹tì experimentovat s Contacts, Options, More, Advanced, Backup to m. card.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C510 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Záloha kontaktu pres A2???pomoc
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 19 dotazù.