SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Červenec 2024, 21:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142456 příspěvků v 9998 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Aplikace a hry (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SPB Mobile shell na telefĂłnoch SE
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SPB Mobile shell na telefĂłnoch SE  (Zobrazeno 29704 x)
321654
Anonym
« Odpověď #30 v: 06. Prosinec 2010, 18:40 »

ja nemel radost ze se ti to rozbilo, zalohovani je samozrejma vec, kdo nezalohoje muze byt nastvanej sam na sebe.
ale potesim te, dneska mi spb udelalo to samĂŠ Cheesy
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 06. Prosinec 2010, 19:04 »

 Undecided tak potesis ma az ked zistis jak to eliminovat Smajlík a pre istotu to mam zalohovane 3x
uložena
_m_v
Uživatel
***
Telefon: Vivaz
Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 12. Prosinec 2010, 23:21 »

Aktualizoval jsem na Vivazu na 3.7.2 (673) a nedaøí se mi zmÏnit pozadí v rozvržení profesional. Måm tam originålní vlnu SE (Flow), ale statickou.
PoradĂ­ nĂŹkdo? DĂ­k...
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #33 v: 13. Prosinec 2010, 18:30 »

pozadi de menit jen v lifestyle, v profesional to ridi schema
uložena
jurry09
Uživatel
***
Telefon: SE Vivaz Pro
Příspěvků: 18


Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 14. Prosinec 2010, 08:49 »

nÏjakÊ zkušenosti s SPB Mobile shell 5 ?
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 14. Prosinec 2010, 14:16 »

Ake su novinky alebo zapory verzie 3.7.2 (673) ci sa mi oplati aktualizovat....
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #36 v: 14. Prosinec 2010, 18:26 »

jurry09: pokud vim tak jeste neni uvolneny ani demo

H E M i: nove funkce sem nezaznamenal, asi jen zlepsena stabilita
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 06. Únor 2011, 19:37 »

dnes sa mi stala taka vec... dal som aktualizovat pocasie a sa mi restartlo SPB... skusal som to uz aj preinstalovat no nepomohlo... moze byt chyba na stahovani z ktoreho stahuje info. alebo v SPB ?


skuste niekto aktualizovat (kosice) ci vam resetne SPB... dik
« Poslední úprava: 06. Únor 2011, 20:30 od H E M i » uložena
_m_v
Uživatel
***
Telefon: Vivaz
Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 06. Únor 2011, 21:30 »

Dnes se mi to stalo taky (Brno), nikdy pøedtím ne.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #39 v: 06. Únor 2011, 21:30 »

plzen taky
uložena
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 06. Únor 2011, 21:51 »

Aktualizuji poèasí pøes wifi a vše v poøådku žådný påd SPB Chomutov.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Èedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
belluska
Uživatel
***
Telefon: SE K770,Vivaz Pro
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 22. Listopad 2011, 08:28 »

Zdravím, måm už nÏco målo pøes rok nainstalovanou oficiålní verzi SPB 3.7, kterå mi až do dnešního dne bez problÊmÚ fungovala.Jelikož na noc telefon vypínåm, tak jsem to udÏlal i vèera veèer a dnes po zapnutí se mi aplikace nenaèetla plnå. Obrazovka skoèila na první, kde jsou narozeniny a poèasí (nevím proè jen nedÏlní na to, že je úterý). Na druhÊ obrazovce, kterou jsem užíval jako hlavní, chybí veškerÊ widgety krom zåmku a stavu baterie, z rychlých kontaktÚ se mi ztratily data a celkovÏ se telefon chovå nestandardnÏ.Aplikaci jsem nÏkolikråt odinstaloval, znovu nainstaloval, telefon vypnul, zapnul......a je to poøåd stejnÊ. Nevíte nekdo o co jde a co s tím måm dÏlat? Díky za odpovÏï.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #42 v: 22. Listopad 2011, 18:21 »

smazat data aplikace
uložena
belluska
Uživatel
***
Telefon: SE K770,Vivaz Pro
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 24. Listopad 2011, 08:13 »

smazat data aplikace


Mohl bych požådat o alespoò zevrubnĂ˝ nĂĄvod, jak to udĂŹlat? V telefonu si myslĂ­m, že jsem vymazal a odinstaloval všechno, ale moje znalosti technickĂŠho smĂŹru nejsou až zas tak velkĂŠ, takže je možnĂŠ, že nĂŹkde nĂŹco zĂšstalo a jĂĄ to prostĂŹ nevidĂ­m. DĂ­ky. 
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 24. Listopad 2011, 16:15 »

nie som si isty ci sa mi nieco take uz stalo ale stale ked nacitam zalohu tak to pomoze... no je dolezite si tu zalohu urobit
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Aplikace a hry (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SPB Mobile shell na telefĂłnoch SE
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.009 sekund, 17 dotazů.