SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Červenec 2024, 20:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142456 příspěvků v 9998 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Aplikace a hry (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SPB Mobile shell na telefĂłnoch SE
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SPB Mobile shell na telefĂłnoch SE  (Zobrazeno 29700 x)
majkl
Uživatel
***
Telefon: vivaz
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 04. Září 2010, 19:31 »

MÏl jsem ten samý problÊm, staèilo zmÏnit mÏsto aktualizovat a potom zpÏt a jede.
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 04. Září 2010, 22:28 »

mas pravdu teraz mi ale nefunguju aktualne podmienky... bud ide jedno a nejde druhe alebo nejde vobec... toto je na hlavu postavene clovek si to vsetko aktualizuje aby mal menej problemov a ono to je presne naopak  Sad Sad Sad *****
uložena
belluska
Uživatel
***
Telefon: SE K770,Vivaz Pro
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 20. Říjen 2010, 12:56 »

Zdravím, natåhl jsem si do svÊho vivazu pro SPB Mobil Shell ve verzi 3.5.5 (349), mezitím vyšla verze 3.7, kterou jsem si nakonec zakoupil,ale v telefonu se mi po vložení aktivaèního kodu zaregistovala ta starší verze a nemڞu ji pøepsat tou novou, protože mi telefón píše,že måm prošlý certifikåt. Na podpoøe SPB mi po ovÏøení verze software telefonu, který måm ten nový, doporuèili natvrdo resetovat telefon a znovu nahråt SPB. Nevím ale jak resetovat telefon,protože po mÏ chce "zamykací kód", což nevím co je a jednak se chci zeptat,jestli se jednå pouze o problÊm mÊho telefonu nebo je to problÊm software SPB 3.7
uložena
SE_HELP
Uživatel
***
Telefon: x10i
Příspěvků: 59


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 21. Říjen 2010, 16:10 »

Ahoj. Obnovenie výrobných nastavení:
1 Vyberte položku Ponuka > Nastavenie > Telefón > Språva telefónu > Predvol.
nastav. > Áno.
2 Zadajte blokovací kód (defaultne måš nastavenÊ 0000). Telefón sa reštartuje.
uložena
belluska
Uživatel
***
Telefon: SE K770,Vivaz Pro
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 04. Listopad 2010, 10:41 »

V èem se liší verze SPB Shell 3.5.349 a 3.7? Må cenu pøeinstalovat starší verzi na novÏjší pro Vivaz Pro?
uložena
_m_v
Uživatel
***
Telefon: Vivaz
Příspěvků: 34


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 04. Listopad 2010, 15:56 »

Version 3.7 (October 12, 2010):
Compatible with Symbian^3 and new Nokia devices like N8
Support for Nokia Widgets
Full screen view
Search widget
New image selection dialog
New City Selection dialog
New Profiles dialog
The Status widget can run any apps
Slideshow in Picture widget
Additional formats for ringtones
Contact widget: open System Contact for default action
Ability to remove an image from a contact's card
Sorting in the Images dialog
FIX: operator's name
FIX: more accurate battery widget
FIX: issues after changing the standby theme
FIX: multi-day event in agenda

CelkovÏ je propracovanÏjší, dle mÊho se pøeinstalace vyplatí.
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 04. Listopad 2010, 16:12 »

tak ja uz mam 3.7.0 build 598 ... od toho navsia uz nie je mam ten dojem
uložena
Ciamoron
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE K770i
Příspěvků: 6



Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 14. Listopad 2010, 06:27 »

nazdar, ted prave zkousim SPB 3.7.1 build 635 a narazil jsem na problem s cestinou, dny v kalendari, ktere obsahuji diakritiku jsou zprznene napr: "Ptek" "ter" (ĂşterĂ˝) apod. Setkal se s tim nekdo? Nebo je to jen chyba u me?
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #23 v: 14. Listopad 2010, 14:08 »

neni chyba spb ale FW
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 14. Listopad 2010, 18:41 »

ake su v tej verzii novinky? nejak to este nie je nikde popsane iba o starej verzii
uložena
samuelll
Uživatel
***
Telefon: Vivaz
Příspěvků: 93


Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 14. Listopad 2010, 18:54 »

je tam vraj vacsia podpora pre Symbian^3. nic viditelneho iba to ze nejak blbne menu... odporucam zostat pri starsej verzii.
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 14. Listopad 2010, 19:29 »

diky... uz som sa chystal nahrat tuto... a tiez mi prislo zvlastne ze nova verzia ma mensiu velkost nez starsia... to tam asi toho noveho nebude nejak vela  Sad
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 05. Prosinec 2010, 22:21 »

neskutocne ma potesi ked po zapnuti telefonu a naslednom nacitani spb mi ukaze len a to znamena ze musim preinstalovat cely spb a nedaj boze nemam zalohovane nastavenia !!!!! co to sposobuje a ako to odstranit? Angry dost ma to vytaca....
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #28 v: 06. Prosinec 2010, 00:31 »

tady je jen tvoje chyba ze si nezalohoval vcas:) vytoc se na sebe Cheesy
vidim to na komplet odinstalovanĂ­ + smazani vsech slozek a nastaveni a opetovne nainstalovani
uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 06. Prosinec 2010, 13:11 »

haha.. jaka skodoradost, len zbytocna lebo mam zalohovane nastavenia Tongue .....
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Aplikace a hry (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SPB Mobile shell na telefĂłnoch SE
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.01 sekund, 17 dotazů.