SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Červenec 2024, 21:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142456 příspěvků v 9998 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Aplikace a hry (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SPB Mobile shell na telefĂłnoch SE
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SPB Mobile shell na telefĂłnoch SE  (Zobrazeno 29705 x)
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« v: 31. Červenec 2010, 10:56 »

super apllikacia ktora ozivila zastaraly mrtvy Symbian,ale za 25€ myslim hodna na reklamaciu(ked sa to ovsem dĂĄ). Zistil som 3 nedostatky-

-widget jas,max- pri prich.hovore a sms nesvieti telefon-nedĂĄ sa niako "opravit" iba NEPOUZIVAT widget jas
-hodiny zamrznu,pri zamknutom telefone-nepouzitelnÊ! Iba pomoct nainstalovat napr. neaku unlocker apll,ktora to sèasti vyrieši.
-v nastaveniach nastavim jas napr. a 40%,50%,ale ked restartujem spb shell,alebo ho vypnem,alebo on pri neakom nastavenĂ­ sa akoby aktualizuje,ukladĂĄ,tak ten jas poskoci automaticky na maximum.
uložena
marcelino
Uživatel
***
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM
Příspěvků: 116



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 31. Červenec 2010, 11:03 »

tak to zasli na support na SPB Shell, ked o bugoch nevedia, nic nebudu opravovat, ale ked vedia opravia a vydaju nejaku opravu, piste bugy do Petrohradu....
uložena
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 31. Červenec 2010, 12:42 »

no a tebe to ide ako?
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #3 v: 31. Červenec 2010, 16:46 »

ja mam widget jas na predposledni stupen a je to v pohode
hodiny neresim pouzivam slideToUnlock ala ajfoun
to co tvrdis ze ti dela pri restartu se me nestava
uložena
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 31. Červenec 2010, 18:45 »

no myslim,ze pri tom starte-konci spb shellu,ked sa meni jas to je sposobene neakou inou apll.lebo predtym to nerobilo. slideToUnlock ti obcas neukazuje ikonku sms,aj ked uz ju mĂĄs precitanu, screelocker to obcas robĂ­....
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #5 v: 01. Srpen 2010, 01:17 »

nedela mi to,
screen locker mi to taky nedelal
a chystam se k nemu vratit
uložena
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 01. Srpen 2010, 17:47 »

robĂ­ to obcas,tazko povedat co je prĂ­cinou.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #7 v: 01. Srpen 2010, 17:58 »

vsechny problemy a bugy s aplikacemi, se pisi na strankach tvurcu. maji tam na to forum. tady to tezko poresis.
taky se muzou bit mezi sebou dve spustene systemove aplikace.
na WM slape SPB jak z praku.
uložena
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 06. Srpen 2010, 13:48 »

new,new!!- SPB MobileShell V3.5.433

no dal som si tuto new verziu,a skutocne dva problemy ktore som mal sa vyriesili-
- widget bateria,ukzuje presnu hodotu stavu baterie
- widget jas pri max.svietivosti uz nerobi problemy s prichadzajucimi hovormi a sms.

Ale!!-- po nahrati teto verzie,a spustení aplikacie sa mi akoby posunul obraz dole, teda tie tlacidla v tej spodnej lište (kde je "spustanie","kontakty",atd) nevidim. a na hornej casti displeja zasa måm èierny pås. nepomohol restart,vyp.zap. mobilu,nic.
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #9 v: 06. Srpen 2010, 13:55 »

bug ktery byl i na HTC, pri verzi WM 6.5 , mne pomohla opakovana instalace 2x, pak restart a SPB slo jak ma.
ne kazdymu to ale pomohlo. podivej se na ce4you, tam je to probirane vic
« Poslední úprava: 06. Srpen 2010, 13:58 od peterss » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #10 v: 06. Srpen 2010, 14:37 »

dĂ­ky,
ja si pockam az do spb pridaj podporu facebooku, ted sem s verzi 349 spokojenej
ten problem asi zpusobilo ze si starou verzi prepsal novou
« Poslední úprava: 06. Srpen 2010, 20:42 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ » uložena
Miloško
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)
Příspěvků: 119


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 06. Srpen 2010, 15:23 »

ano,prepisal som ju, ale èo s tym teraz? ale tato new verzia zlepsuje ten widget jas,a  aj widget bateria je presny. celkom dobra verzia,len to posunutie "dole"
« Poslední úprava: 06. Srpen 2010, 15:41 od Miloško » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #12 v: 06. Srpen 2010, 22:26 »

vyresila se i automaticka aktualizace pocasĂ­?
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #13 v: 30. Srpen 2010, 22:39 »

nova verze 3.7.460

ZmĂŹny:
- Nový dialog pro výbÏr mÏsta (pro Weater a èas);
- AktualizovĂĄno prezentaci dialog;
- AktualizovĂĄno Hledat Widget dialog;
- Opravena nĂŹkolik dnĂ­ udĂĄlostĂ­ v programu.

preklad GOOGLE
« Poslední úprava: 30. Srpen 2010, 22:42 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ » uložena
H E M i
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: K510/W910(KO)/Vivaz
Příspěvků: 132



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 04. Září 2010, 17:40 »

v tej novej verzii mam problem s pocasim nechce mi ukazovat aktualne podmienky ta ze som to aj zbytocne instaloval  Angry

edit: pecka teraz mi to nehce ukazovat uz ani v tej starsej verzii  Angry Angry Angry
« Poslední úprava: 04. Září 2010, 17:49 od H E M i » uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Aplikace a hry (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SPB Mobile shell na telefĂłnoch SE
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 17 dotazů.