SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
30. Září 2022, 10:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE Aino - zvuk fotaku
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE Aino - zvuk fotaku  (Zobrazeno 3614 x)
cline
Uživatel
***
Telefon: SE U10 Aino
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« v: 22. Prosinec 2011, 15:16 »

Da se vypnout zvuk uzaverky fotaku Huh
uložena
Skrble
Uživatel
***
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901
Příspěvků: 93


Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 22. Prosinec 2011, 16:47 »

Jdi úplně dozadu do nastavení, a vypni "zvuk závěrky" Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
cline
Uživatel
***
Telefon: SE U10 Aino
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 22. Prosinec 2011, 20:17 »

Jdi úplně dozadu do nastavení, a vypni "zvuk závěrky" Smajlík

Kde do nastaveni ?? Hlavni nabidka a tam nastaveni ? Nebo kdyz zapnu fotak, a tam je nekde nastaveni ? protoze ani tam ani jinde sem nic nenasel
uložena
Skrble
Uživatel
***
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901
Příspěvků: 93


Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 25. Prosinec 2011, 19:55 »

Ano, když aktivuješ menu fotoaparátu a pojedeš furt vpravo co to jen jde, tak se dostaneš do nastavení. Tam si najdeš kolonku zvuk závěrky a buď si vybereš ze čtyř druhů co to nabízí, nebo ho vypneš Smajlík
uložena

HPM-65 forever !!!
cline
Uživatel
***
Telefon: SE U10 Aino
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 29. Prosinec 2011, 12:45 »

Ano, když aktivuješ menu fotoaparátu a pojedeš furt vpravo co to jen jde, tak se dostaneš do nastavení. Tam si najdeš kolonku zvuk závěrky a buď si vybereš ze čtyř druhů co to nabízí, nebo ho vypneš Smajlík

Tak to sem asi blbec,nevim jak to myslis ze aktivuju menu , kdyz jedine menu co tam je, je to kdyz zavru telefon a pres dotyk najedu na fotak,takze  ho mam zaply, dole je ikona nastaveni, a kdyz na to kliknu prstem mam na vyber - sceny,zaostreni,blesk,samospoust,velikost obrazku a posledni pridat geotagy. Zadne jine nastaveni tam neni tak si ze me prosimte nedelej srandu. Nijak jinak se do fotaku dostat neda.protoze kdyz v hlavni nabidce telefonu zmacknu fotoaparat tak me to akorat vyzve at zavru kryt,a kdyz ho zavru tak se dostanu do te same nabidky jak sem psal vyse kde jsou na vyber jen - sceny,zaostreni,blesk,samospoust,velikost obrazku,pridat geotagy. Tak nevim jestli mas ten samy mobil doma,nebo sis spletl nazev SE U10 AINO mam. Ale dik ze se mi snazis pomoct, si asi jediny, a nebo uz tu mac lidi nechodi. Dik za kazdou radu.
uložena
C510
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO
Příspěvků: 272



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 29. Prosinec 2011, 14:15 »

V tomto telefone to nie je mozne. Jedine co ma napada, ze by mohlo fungovat je zapnutie ticheho rezimu (dlhym podrzanim mriezky).
uložena


Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Skrble
Uživatel
***
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901
Příspěvků: 93


Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 31. Prosinec 2011, 16:19 »

Aha, tak to je má chyba, Yarda to myslim umí, Elmák taky, W995 jakbysmet, tak sem s Ainem počítal tak nějak automaticky... Moc se omlouvám. Leda - zkusit nastavit nějaký profil tak, aby sis v něm vypnul všechny zvuky, ale to je zase jen napůl řešení... Možná zkus nějaký patch
uložena

HPM-65 forever !!!
321654
Anonym
« Odpověď #7 v: 31. Prosinec 2011, 22:11 »

pokud bys oželel uplné vypnutí , tak to smazat z FS telefonu, popripade nahrazeni onoho zvuju "tichým" zvukem
uložena
cline
Uživatel
***
Telefon: SE U10 Aino
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 01. Leden 2012, 19:13 »

No s tim tichym rezimem to funguje.  smazat z FS telefonu ? jak ?
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #9 v: 01. Leden 2012, 21:54 »

uz si nepamatuju, a2uploader asi nepojede, tak FAR manager...
najit to ve FS a preppsat
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 02. Leden 2012, 07:09 »

Pokial ti to v tichom rezime funguje, tak nemusis menit v telefone cez FAR nic. Radsej by som neliezol do telefonu. Bral by som tento zasah do FS telefonu len ako krajnu moznost. Len v tom pripade ak by ti to nefungovalo pri tichom rezime.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
cline
Uživatel
***
Telefon: SE U10 Aino
Příspěvků: 5


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 02. Leden 2012, 18:18 »

Tak jo nebudu se v tom vrtat. Dik za pomoc
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #12 v: 03. Leden 2012, 17:31 »

no jo ale pokud nechces pred focenim vzdy zapinat tichy rezim tak je tohle reseni, neni to nic sloziteho, nejde nic zkazit
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE Aino - zvuk fotaku
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.033 sekund, 18 dotazů.