SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
08. Øíjen 2024, 09:20

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Bezdùvodné a postupné mizení pamìti telefonu - VIR? SE SATIO
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Bezdùvodné a postupné mizení pamìti telefonu - VIR? SE SATIO  (Zobrazeno 4667 x)
underbiker
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 40

Zobrazit profil
« v: 18. Duben 2011, 19:55 »

Ahojte, mám dost záva¾nej problém, nemù¾u u¾ kvùli tomu ani spustit nìkterý aplikace co chtìjí pro start urèitou èást pamìti.

Prostì mi zaèala z nièeho¾ nic ubývat pamì» telefonu (ne pamì»ové karty) a kdy¾ dám zobrazit detaily->pamì» a uká¾e mi to tam seznam polo¾ek, které jsou jak zaplnìny a je tam polo¾ka "Jiné soubory" a ta má 50 MB, nemù¾u se téhlé slo¾ky dohledat a vymazat.

Jsem dost èasto na internetu a kdy¾ Operu minimalizuju tak se mi bìhem toho ztrácí pamì» doslova pøed oèima, mám tam u¾ jenom necelých pùl mega a nemù¾u spustit u¾ ani google maps a pøijmout pøes bluetooth z PC nìjaké soubory.

Zpráv tam mám tak 60, ¾ádné MMS a tak...

Mìl bych to projet nìjakým antivirákem na mobily?

ulo¾ena

T230i, K500i, K700i, W810i, K850i 4GB M2, C905 8GB M2, W995 8GB M2, Satio 16GB
Honza Bouma
U¾ivatel
Telefon: Xperia X10
Pøíspìvkù: 28

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 18. Duben 2011, 22:34 »

Osobnì bych rad¹i zálohoval kontakty a udìlal formát, jak na to neporadím..se Symbianem jsem mìl SIEMENS SX1 a ten mìl tzv. "trojhmat" pøi vypnutém telefonu stisknout a dr¾et * a # a èervený telefon pro zapnutí..provedl se kompletní formát kromì pam. karty,telefon byl jak z výroby..Myslím,¾e nìco takového má ka¾dý Symbian..Kámo¹ova Nokia 3650 to mìla taky,jen jinou kombinací tlaèítek.
ulo¾ena

Stále v prodeji: Prodám autorádio Swing ze ©koda Superb Combi: http://aukro.cz/show_item.php?item=2041382990
Thymallus
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Satio U1i silver
Pøíspìvkù: 88

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #2 v: 27. Duben 2011, 07:22 »

Podle mne to zále¾í na spoustu vìcech...
Kam instaluje¹ programy a hry? Na kartu, nebo do pamìti telefonu?
Skoro ka¾dá aplikace a hra ubírá pamì» i za svého provozu, proto¾e si ukládá podpùrné soubory - proto je lépe instalovat v¹e na kartu.
SMS si taky nastav na ukládání do pamìti karty, tím bude¹ moct pøijímat soubory vìt¹í, ne¾ je pamì» telefonu - jsi omezen jen volným místem na kartì.

tak¾e - buï odinstaluj programy z pamìti a nainstaluj na kartu, nebo proveï obnovu továrního nastavení, pøípadnì update pøes seus (nejprve si ale zálohuj kontakty atd...) - to je èistèí øe¹ení, páè po odinstalování programu ti v mobilu i tak zùstane bordel, nehledì na to, ¾e nìkteré programy u¾ nemusí¹ znovu nainstalovat (pokud se vkládá registraèní kód)...
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problémy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Bezdùvodné a postupné mizení pamìti telefonu - VIR? SE SATIO
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.